יומעצמאות שמח!

יומעצמאות שמח!

נתקפתי בחשק לאפות משהו, ועשיתי רשימה של כל מה שיש בבית ויכול להתאים... אני ממש אשמח לרעיונות פרי המוחות היצירתיים שלך שיעזרו למישהי כמוני, שהמקסימום שהיא אפתה אלו עוגיות טחינה (דווקא יצא טעים!) וגם זה היה לפני המונמון זמן.
אז בעיקרון יש את כל הדברים הבסיסיים- אבקת אפיה, סוכר וניל, סוכר, קמח, ביצים וכו'... וגם כמה דברים שמתחלקים לקטגוריית המתוקים וקטגוריית המלוחים; במתוקים יש: צימקאו שוקולד מריר שמנת להקצפה 32% שמנת חמוצה אחת קונפיטורת תות חמוציות מעדן מוקצ'ינו שפג תקפו לפני שבוע (אפשר להציל או לפח?) מעדן קרלו מוס שוקולד שאפאחד כבר לא יאכל עוגת שמרים קנויה- כנ"ל 3 בננות 5 אגסים קטנים נסקפה סירופ שוקולד, סירופ מייפל שוקולית דבש מלית קינמון נקטר תפוז אדום (כמות של בערך כוס אחת) קוקוס מגורר חלב (בערך כוס) ריצ' להקצפה - 2 חבילות נשיקות מרנג קטנות שמנת להקצפה- 2 חבילות ובמלוחים- גבינ"צ פרוסות, גבינ"צ מגוררת (250 גרם), שמנת חמוצה, קוטג' 5% (חבילה אחת), חלב (בערך כוס), חמאה מלוחה (כמעט חבילה שלמה של 250 גרם), גבינה לבנה 5% (חצי קילו), פטה עזים מעודנת (250 גרם) ונראה לי שזהו... אני מקווה שזו לא חוצפה ולא בקשה גדולה מדי, אבל באמת שאני נואשת.. ממש אשמח לכל מתכון שמשלב חלק מהרכיבים הללו. המון המון תודה מראש ויומעצמאות שמח!

שכחתי פרט חשוב...

אני אשמח אם המתכוננים לא יכלו כל מה שקשור למיקסר, הכנת בצק וכו'.... עוגות בחושות למשל זה אחלה
וגם עוגיות..

simad1

New member
עוגיות חמאה - עירבוב בכף עץ

כוכבי חמאה ----סימה.ד 250 גרם חמאה בטמפ' החדר 100 גרם אבקת סוכר מנופה כפית קליפת לימון מגורר דק 2 חלמונים (מס' 2) 300 גרם קמח רגיל מנופה 1/4 כפית משחת וניל (או כפית ת.וניל) ** מערבבים היטב חמאה , אבקת סוכר וגרידת לימון בכף עץ עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הוניל והחלמונים ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך ומשחתי. מעבירים לשק זילוף עם פיית כוכב בקוטר 8 מ"מ, מזליפים שושנים קטנים (לשמור מרווחים). לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה (בערך 15-20 דקות). ניתן להשאיר את העוגייה כפי שהיא או לסגור כל 2 עוגיות לסנדוויץ כאשר באמצע מורחים ריבה חמצמצה (העוגייה כשלעצמה מתוקה). מאבקים באבקת סוכר.

simad1

New member
עוגת מייפל בחושה

(2 תבניות אינגליש קייק) 5 ביצים מס' 2 כוס מיץ תפוזים כוס שמן תירס/קנולה כוס סוכר 1/2 כוס אגוזים טחונים 1/4 2 כוסות קמח רגיל 1 אבקת אפייה 1 סוכר וניל לערבב היטב את כל המצרכים. לצקת לתבנית ולפזר מעל מעט קינמון וסוכר וניל . לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה. בתום האפייה להרטיב את העוגה ברוטב מייפל (ישירות מהבקבוק ולפי הטעם).

simad1

New member
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד / סימה: (לתבנית חד פעמית גדולה ביותר) 4.5 כוסות קמח תופח 3/4 כוס קקאו 1/4 כוס שוקולית 2.5 כוסות סוכר 2 סוכר וניל כפית וחצי אבקת סודה לשתייה 380 גרם חמאה מומסת וקרה 2 כוסות מים 1 כוס חלב 6 ביצים טרופות קלות *** לנפות את הקמח והקקאו לקערה גדולה. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולערבב היטב. להוסיף לקערה את יתר החומרים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה. לצקת לתוך תבנית אפייה חד פעמית ולאפות כ-50 דקות בחום 170 מעלות. ** לציפוי שוקולד – 1 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד חלב 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד לבן כפית נס קפה רגיל כפית תמצית וניל 30 גרם חמאה להמיס את כל המצרכים יחד ולצפות את העוגה. מתאים כרוטב שוקולד עשיר לכל עוגה/מאפינס/קינוח

למעלה