דוקטור קלינית
New member
יומעצמאות שמח!
נתקפתי בחשק לאפות משהו, ועשיתי רשימה של כל מה שיש בבית ויכול להתאים... אני ממש אשמח לרעיונות פרי המוחות היצירתיים שלך שיעזרו למישהי כמוני, שהמקסימום שהיא אפתה אלו עוגיות טחינה (דווקא יצא טעים!) וגם זה היה לפני המונמון זמן.
אז בעיקרון יש את כל הדברים הבסיסיים- אבקת אפיה, סוכר וניל, סוכר, קמח, ביצים וכו'... וגם כמה דברים שמתחלקים לקטגוריית המתוקים וקטגוריית המלוחים; במתוקים יש: צימקאו שוקולד מריר שמנת להקצפה 32% שמנת חמוצה אחת קונפיטורת תות חמוציות מעדן מוקצ'ינו שפג תקפו לפני שבוע (אפשר להציל או לפח?) מעדן קרלו מוס שוקולד שאפאחד כבר לא יאכל עוגת שמרים קנויה- כנ"ל 3 בננות 5 אגסים קטנים נסקפה סירופ שוקולד, סירופ מייפל שוקולית דבש מלית קינמון נקטר תפוז אדום (כמות של בערך כוס אחת) קוקוס מגורר חלב (בערך כוס) ריצ' להקצפה - 2 חבילות נשיקות מרנג קטנות שמנת להקצפה- 2 חבילות ובמלוחים- גבינ"צ פרוסות, גבינ"צ מגוררת (250 גרם), שמנת חמוצה, קוטג' 5% (חבילה אחת), חלב (בערך כוס), חמאה מלוחה (כמעט חבילה שלמה של 250 גרם), גבינה לבנה 5% (חצי קילו), פטה עזים מעודנת (250 גרם) ונראה לי שזהו... אני מקווה שזו לא חוצפה ולא בקשה גדולה מדי, אבל באמת שאני נואשת.. ממש אשמח לכל מתכון שמשלב חלק מהרכיבים הללו. המון המון תודה מראש ויומעצמאות שמח!
נתקפתי בחשק לאפות משהו, ועשיתי רשימה של כל מה שיש בבית ויכול להתאים... אני ממש אשמח לרעיונות פרי המוחות היצירתיים שלך שיעזרו למישהי כמוני, שהמקסימום שהיא אפתה אלו עוגיות טחינה (דווקא יצא טעים!) וגם זה היה לפני המונמון זמן.