יומני השמינייה :)

angel enamorado

New member
יומני השמינייה :)

ראיתם אותם?? קיצר חברה שלי עובדת בברגר קינג ומסתבר שיש שם מבצע שקשור ליומנים האלה.. אם קונים ארוחה מקבלים את היומן במחיר מוזל (25 אם אני לא טועה*) ונראה לי יש אפשרות לקנות את היומן בנפרד (לא זוכרת בכמה) חחח.. קיצר, קפצו על ההזדמנות.. ראיתי אותו, והוא ממש חמוד :)

מחר אני הולכת לראות אותו,

אני כמעט בטוחה שאני קונה אותו...

בJדJה

New member
ראיתי

לא משהו.. בידיעות אחרונות זה עולה 20.. ומישהו הולך לקנות אותו?

אני עולה לכיתה י"א ובכל זאת,

אני קונה.. כאילו,מה אכפת לך בכלל מאחרים?,זה מה שאת אוהבת וזכותך לקנות ולבחור מה שאת אוהבת... אם זה יהיה יומן באמת מושקע ששווה את הכסף,אני קונה .

tzlilonit1

New member
אמממ...נראה כבר איך הוא יראה מבפנים

ומבחוץ..זאת אומרת אני די חשבתי על יומן פיות או יומן פוקה כי שנה שעברה קניתי את היומן של אגם רודברג ולאט לאט התחלתי לשנוא אותה אז נראה כבר

Rob Van Dam1

New member
התכוונתי גם שאין מקום לרשום שם כלום

ובגלל זה אני כנראה קונה אירגונית

Super Chuly

New member
אני עולה לי"ב ו...

לא נראה לי שאני אקנה. עם כל הקטע הזה של לצפצף על אחרים זה עדיין טיפה מטופש שבכיתה י"ב יהיה לי יומן של תוכנית בערוץ הילדים, לא משנה עד כמה שאני אוהבת את התוכנית. מה גם שבדרך כלל יומן כזה לא מתאים לדרישות של תיכוניסטים, מבחינת גודל ומקום לכתוב. אני חושבת שעדיף יומן רגיל בלי שום ציורים מיוחדים ודברים כאלה. ליהי :)

Double U

New member
כנ"ל../images/Emo45.gif

עולה לכיתה ט' וממזמן כבר הפסקנו לקנות יומנים עם נושא. אבל זה יהיה טוב יותר לבתי הספר היסודיים

ba r2 0 1 0

New member
כנ"ל 2../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני עולה ל-ט' (במקרה אני גם באותו ביצפר שלך, וגם באותו כיתה שלך! חחח) אני מעדיף ארגונית!

Super Chuly

New member
אז אתם בטח מכירים את...

מור אביב נכון? הוא בן דוד שלי... ליהי :)

WdanaW

New member
המממ..עולה ל-י'...ו....

נראה לי שאני לא אקנה יומן השנה כי שמתי לב שגם ככה אני לא משתמשת בו חחחח הא..ועוד משהו..
שהחופש לא ייגמר לעולםםםם

Super Chuly

New member
ההפך!!!

אני לא מאמינה שאני אומרת דבר שכזה, אבל ככל שהחופש יגמר מהר יותר ככה השמינייה תחזור מהר יותר... ליהי :)

גמאני לא קונה../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

עוד לא החלטתי איזה יומן בכלל

למעלה