יומני הערפד 1x13

darthziv

New member
יומני הערפד 1x13

אוקיי מה קרה לעזעזל? הרי ראו בעבר שקתרין הפכה את סטפן, עכשיו ראינו שהוא עדיין אנושי ביום בו הם נלקחו לכנסיה... איך זה מסתדר בדיוק? בלי ספוילרים למה שלא שודר בארץ

קרניjack

New member
כי ביומני הערפד תהליך ההפיכה לערפד

הוא שונה, אתה יכול לחפש את השירשור של הפרק ההוא בו אנחנו כתבו על זה בזמנו (וגם אנחנו התחבטנו בעניין)- לפי יומני הערפד אתה צריך שערפד ישתה מהדם שלך, שאתה תשתה מהדם שלו- אחר כך אתה צריך למות (וסטפן עדיין היה חי בנקודה שאתה מדבר עליה, מקווה שאני לא טועה במה שאני כותבת לך). אחריי שהוא מת כדי לסיים את השלמת ההפיכה הוא חייב לשתות דם אדם/להרוג אדם (זה היה מוסבר הכי טוב בפרקים עם ויקי דונבון). אלו יותר "שלבים" מצורת ההפיכה המוכרת לנו. חוץ מזה שבכלל לכל אורך הסידרה עד עכשיו לא כל כך ברור הסדר הכרונולוגי של הדברים מהימים של 1800 ומשהו כשהם פגשו לראשונה את קת'רין, אתה כבר תראה בהמשך...

darthziv

New member
אבל הדם חייב להיות במערכת

והם אמרו שהוא יוצא אחרי 24 שעות, האם עבר יום אחד מהרגע בו זה קרה ועד לשניה שבו הוא מת? זה נראה שהם הספיקו הרבה מאוד באמצע

קרניjack

New member
המ...

בעצם מה שרואים זה ש (אני ממש מקווה שאני לא עושה לך איזה ספויילר להמשך העונה הראשונה כי אני לא זוכרת מה הופיע באיזה פרק, אבל לא נראה לי)- רואים שקת'רין נושכת אל סטפן כשהם שוכבים, או משהו, ואז אבא שלו תופס אותם (אם זה כבר ספויילר תעצור כאן, אם לא תמשיך
) ואז אחריי כמה שעות כשהוא ודיימן- עם הדם של קת'רין במערכת שלהם- מחפשים ורודפים אחריי קת'רין- נורים לבסוף- כשהדם עדיין במערכת שלהם.

למעלה