יומני היקר...

nuritpm

New member
איזה שיר! בול...

מכירה גם את הסיפור שמאחורי, מתאים לי, שיר להתחלות, לדרך חדשה ואופטימיות זהירה. תודה!!! ולך אוקיינוס קירתי... התגעגעתי מותק! נתראה בקרוב... ממש חיבוקים נורית

nuritpm

New member
יומני היקר...

אלו היו שבועיים של גיהנום! החלטות גורליות, התלבטויות, תחושת אבדן נוראית, חרדות, חוסר תאבון, חולשה... מה לא!!! סיוט! וזהו! היום כבר לא יכולתי יותר. יום שבת, ואני כבר מרוסקת. התיישבתי לי בחדר שהיה פעם שלי, בבית הוריי, על הרצפה, בטלפון אהובה יקרה ואני בוכה... בוכה וכבר אין לי כח! ואמא נכנסת לחדר, וכבר תקופה ארוכה שהיא כל כך דואגת, ומוצאת אותי במצב הזה... סיימתי את השיחה, יצאתי מהחדר ועיניי נפוחות ואדומות מבכי. ואמא אומרת: "נוריתי, מה קורה? שתפי אותי, ספרי לי..." דקות אח"כ ואנחנו יושבות יחד בחצר, בצילו של עץ, ורוח נעימה מלטפת, כאילו זומנה להרגיע, ואני צריכה להגיד את זה, וכל שיוצא זה בכי אחד גדול, רעד בכל הגוף וחולשה אופפים אותי ואני לא יכולה. ואמא יקרה מקרבת את הכיסא, תופסת את ידי ואומרת: "בחיים יש כל מיני בעיות, נתמודד עם הכל, לכל דבר יש פתרון, מה קורה?" ואז אני מתחילה לשתף אותה בסיפור חיי, בכל מה שלא אמרתי כל כך הרבה שנים, בכל מה שאני עוברת בשנים האחרונות... ואמא מקשיבה, בוכה איתי, ולא עוזבת את היד... " והבנתי שאני נמשכת לנשים" והיא עדיין שם, והשיחה מתארכת, ושעה, ושעתיים, ובכי וכאב, ואהבה גדולה וקבלה של אמא. "מה שתחליטו אני אכבד, ואני לעולם לא אכעס עלייך, את לא עשית שום דבר בכוונה..." ועוד ועוד מילים שייחלתי כל כך לשמוע. ואני שומעת את זה. ואח"כ תור אבא! ואני צריכה לעבור את כל הסיפור שוב... ושוב אנחנו על הדשא, ואבא קשוב לי, לא מגיב, רק מקשיב, והוא שם, מבין, מקבל, אוהב, חושב איתי על הכל, רציונלי. "אני מבין את השיקולים, ואני מבין שלא בכל מחיר, שאת לא מוכנה לוותר על עצמך" ואני לא מאמינה שאני שומעת את מה שאני שומעת, כל משפט שלו גורם לבכי שלי להתעצם. ולשיחה מצטרף אחי, שדואג, ותומך לאורך כל הדרך, נותן את הפרספקטיבה שלו לכל הסיטואציה המורכבת שאנו נמצאים בה, מחבק. ועכשיו אני אחרי הכל, ואפילו חזר לי קצת התיאבון. אני מוגנת, אני עטופה באהבה, במשפחה... ובקרוב הכל ייראה אחרת. ובנימה אופטימית זו... כמה מילים לכן, בנות יקרות, חברות אהובות שלי! אומץ. אל תוותרו על האמת הפנימית שלכן. שלמות. מאחלת לכן דרך צלחה ויציאה בטוחה לעולם פתוח וחופשי. לילה טוב נורית

../images/Emo34.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילך שפתחת את הלב למשפחה וסיפרת. אין כמו שלמות פנימית עכשיו את תהיי האישה הכי מאושרת. אני עוד לפני שאמרתי לחברים קודם כל סיפרתי למשפחה , אני צוחקת על התור של כל אחד ואחד במשפחה גם אצלי כך היה אבל בדיוק בסדר הפוך
אני מאחלת לך המון אושר פנימי

מאוד ריגש אותי. ברכותי../images/Emo140.gif

שיהיה לך מזל טוב נולדת מחדש
וגם גילית איזו משפחה נפלאה יש לך. יופי!

וואי כמה רגש בסיפורך

אצלי כל כך שונה יודעת שלעולם לא אוכל לשוחח בחופשיות כך עם אימי או אחי גם בגלל החשש והפחד וגם מה יגידו הסובבים ואנשי מקצוע כמו עו"ס הבן היקר שלי הוא כל עולמי ולא מוכנה לקחת שום סיכון ליל מנוחה לכולן

מלכה!

נוירת מקסימה כול הכובד על האומץ אין כמו תמיכה של משפחה קצת מקנאה בך שאת אחרי :) חיבוק גדול מרגישה

בזוקה9

New member
ברוכה הבאה לשארית חייך.

כל הכבוד זו בטח הרגשה נהדרת של שיחרור כל כך קשה לשאת סוד, זה עול בלתי נסבל זכית במשפחה תומכת וזה המון מאחלת לך רק טוב

nuritpm

New member
תודה בנות!

אכן תחושת שיחרור... אך במצבי, הדרך עוד ארוכה, זה רק עוד שלב קטן - גדול. תודה על התגובות החמות נורית

מיטל225

New member
מדהימה, ריגשת אותי!!!!

את אשה מיוחדת כל כך! ומעוררת השראה ענקית... גאה בך, אוהבת אותך... ואת השאר אומר לך באופן אישי
ענק!

פאמקי

New member
נורית יקרה לי כל כך...

תודה על השיתוף, על היכולת להעביר את התחושות דרכו בצורה כל כך בהירה. כמה אומץ יש בך! כמה עמוד שדרה... כן, ברור לי שתזכירי שאת רק בתחילת הדרך... אך כל דבר כזה, הוא עולם בפני עצמו. נפלא לשמוע על תגובת משפחתך. בטוחה שיהיה להם לא פשוט, גם מעכשיו. אך מבחינות רבות, אני בטוחה שהוקל להם. את רק לסבית! כמה משתנה ביום... לא היה לזה זכר, בשיחה שלנו אתמול
. ספונטני- הכי טוב. מחבקת יקרה
.

טורטיתת

New member
יום העצמאות שמח nuritpm

" יום עצמאות שמח תסתכלי, כוכבים כבר דוהים והשמש עולה..." התרגשתי מתרגשת דומעת מעריצה אותך גאה בך. את נותנת לי כוח -תודה לך
אמיתי מבטיחה לא וירטואלי מתוך ה-♥.

nuritpm

New member
שוב, תודה מרוכזת...

לא מגיבה אחת אחת, תסלחו לי. אבל, קוראת אתכן אחת אחת ובליבי מודה לכל אחת מכן באופן אישי. על שקראתן אותי, על שנגעתי, על שהעזתן להזיל איתי דמעה. עוד דרך ארוכה לפניי, ולכן פאמקי יקירתי, הבעיה היא לא לבשר להם שאני לסבית, אלא כל מה שמשתמע מכך מסביב בעקבות כל הסיטואציה בה אני נמצאת. שני ההורים שלי אמרו לי שאם המצב היה אחרת, מהבשורה הזו הם לא נופלים! "לפני עשרים שנה אולי הייתי מגיב אחרת אבל היום, החשיבה היא שונה ובוגרת" כך אמר לי אבא. אז אכן צעד גדול, ומשחרר, אבל יש עוד כל כך הרבה לעבור... לוקחת נשימה, ומקווה שהדרך תהייה קצת יותר קלה עכשיו כשיש לי את המשפחה שלי איתי. יום נעים לכולכן, וטורטיתת.... חיבוקים חזרה, אם חיזקתי אותך במשהו... כבר הייתה שווה לי החשיפה! נורית

כל הכבוד מותק

יודעת שיש כאלו שזה פשוט בשבילן ויש כאלה שזה ממש לא. אבל אין כמו ההרגשה של אחרי מעשה

ji ji

New member
ריגשת אותי

אני כל כך מאושרת בשבילך למרות שהדרך ארוכה כל חיזוק שכזה הוא משמעותי

kivsadoingmee

New member
יאאא ...

אין כמו לקבל חיזוקים חיוביים ועוד מאנשים שחשובים לנו, אנשים שקרובים לנו... אני מאחלת לך ששאר הדרך תהיה חיובית ושלמה ריגשת אותי מאוד!!! כיף לשמוע סיפורים כאלו! שיהיה יום נפלא ושבוע מצויין הכבשה

נורית

מדהים מה שכתבת!!! ימים רבים חושבת עליך, אבל הבנתי שמשהו עובר עליך, כתבת לי פעם שקשה לך את מתמודדת לבד, ואני לקחתי את זה למקום שאני מכירה, מקום בו אני מתרחקת ונעלמת (גם לעצמי) כשקשה לי, שמחה שהימים האלה יצרו משהו כל כך מדהים, בטח מרגישים שחרור עצום. אני כל כך שמחה עבורך שהמשפחה התייצבה שם לצידך, זה רגע מדהים. יודעת שדרך ארוכה עוד נמצאת לפניך, אבל עכשיו כשכולם יודעים הכל הופך קל יותר. הלוואי ומשפחות תמיד היו מקבלות את הדברים, ההקשבה והקבלה היא החשובה מכל, לא חשוב שיבינו - כי הם לא תמיד יכולים להבין, אבל לקבל אותי כמו שאני ולהקשיב גם לכאב שלי, זה משהו מאוד חשוב. שמחה בשבילך. שולחת חיבוק והמון אהבה

nuritpm

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

סתם אחת... לא מסוגלת לקרוא לך ככה כי את כל כך לא סתם אחת!!! אוף! אולי תשני את הניק הזה?!? התגעגעתי! באמת ימים שהניבו פרי. לספר להורים שאני לסבית זה פחות קשה, הקושי הוא עם ההשלכות וההחלטות של מה עושים עכשיו עם כל החבילה, שוב, עוד דרך ארוכה לפניי. באמת מרגישה שעכשיו יותר קל לי, מעריכה כל כך את המשפחה שלי המדהימה, ואמרתי את זה מאד ברור אתמול להורים שלי ולאחים שלי. קבלתי חיבוק ענק ומקום לכאב שלי ללא שיפוטיות וללא כעס, רק מקום והמון אהבה, ואין דבר מרגיע ונעים מזה. ולך JIJI יקירתי, תודה על שיחת טלפון מרגשת, את מקסימה! וטלטל... גם לך תודה ענקית על מילים מעודדות, על החיבוק התמידי שלך. וטורטיתת ומיטל... אוף, שלא אשכח אף אחת, איזה חברות מדהימות, כל כך תומכות ואוהבות, כמה רגישות ואכפתיות, תודה יקרות שלי. כיף של בית!

נוריתי את מלכה אמיתית

שמחה שיכולת להוציא מגיע לך להיות במקום טוב יותר,שמחה בישבילך.

a n a t i 3 3

New member
היי נורית

מודה, רק עכשיו קראתי את מה שרשמת בפורום (יומני היקר), קראתי אותך ודמעתי. כל כך התחברתי לסיפור שלך, לסיפור של כולנו! אם היית ליידי עכשיו בטח היית מקבלת חיבוק, חיבוק חזק לך וחיבוק ענקי למשפחה המקסימה שלך. את בחורה אמיצה, בחורה שהאמת היא המעלה שמובילה אותה... האמונה בעצמך ובאחרים היא הדרך הנכונה, הדרך שתוביל אותך לאושר המיוחל. גאה בך ענת

למעלה