יומני היקר שלום

אפרסקה

New member
יומני היקר שלום ../images/Emo63.gif

הבוקר הגעתי לעבודה בדרך לא דרך, הרבה אילתור, חצי טרמפ ועוד רבע אוטובוס. והנה אני יושבת לי במשרדי הקט בבדידות מזהרת. בכל הבניין הגדול והמרשים שלי רק אני ועוד שתי בנות לא נמות לנו את שנת היופי סטייל עמיר פרץ. לא, יומני היקר, אינני מפירת שביתה, אני פשוט (כמעט) היחידה בסביבה שלא שובתת... וכך, בעודי עוברת לי האימיילים שהצטברו לי בלילה, אני מגלה דבר משעשע. במסגרת עבודתי, בין השאר, אני מרכזת מאמרים לעלון מדעי חודשי. בכל חודש נושא חדש ומעניין. ומה הוא הנושא לחודש הבא, עליו עלי להתחיל לעבוד ברגע זה ממש?
נכון יומני היקר, חמש נקודות. באופן מקרי ומולא, הנושא הוא Fertility, נושא רחוק ממני בימים כתיקונן, אך קרוב לליבי בימים טרופים אלו... כן, כן, יומני היקר, אם רציתי להשקיע את עצמי בעבודה על מנת לאוורר את הראש מדאגות פוריות למיניהן, הנה ההזדמנות...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo13.gif לפחות תוכלי להעביר לנו כל מיני

טיפים או להיפך להעביר להם ((:) ואני דווקא אוהבת לעבוד בבדידות. בשששששששקקקקקקקקקטטטטטטט.

אפרסקה

New member
זה ישמע לך מצחיק אבל... ../images/Emo41.gif

אחת הממונות עלי, לא הממונה הישירה אבל די קרובה, היא מומחית לפוריות... היא לא עובדת כרופאה אבל זה תחום המחקר האקדמי שלה... יכולתי להוציא ממנה ה-מ-ו-ן ידע אילו רציתי... אבל אני לא רוצה לספר אז זה לא רלבנטי.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
אבל עכשיו בשביל העיתון

זו הזדמנות מצויינת
אבל אני מבינה אותך, בטח שמבינה. גם אני לא רוצה לספר לאף אחד. גם לא לכאלו שהיו שם. יש לי חברה שעברה את כל התהליך והיא אפילו מתעניינת מה קורה אצלי אבל אני לא מוצאת את הכוחות/רצון (לא יודעת איך לקרוא לזה) לשתף אותה. אולי כי זה בא ממנה, כי היא באופן מסויים 'לחצה' או ה'טיפה מוסר' (בעניני גיל) אז עכשיו בכלל אין לי חשק "להודות" שאני צריכה את התמיכה שלה. עניני גאווה
אני אפילו לא רוצה לשתף את אמא שלי, למרות שהיא מעודכנת ע"י האיש שלי

m i c h a l y

New member
אפרסקוש../images/Emo20.gif

כמה מעצבן!!!!!!!!!! גם אני מאלה שמנסות בכוח להוציא מהראש את כל המחשות על העניין, ואתמול מצאתי את עצמי בשיחה עם כמה חברות על "מתי מרגישים מוכנים להריון....." כמובן שהן לא יודעות דבר על ניסיונותיי, והרגשתי פשוט מגעיל לדבר בנושא ולא לספר שאני כבר מנסה.....
חוצמיזה, חברה לעבודה נכנסה להריון לא מזמן, ומנהלת את כל שיחותיה על הנושא - איתי. כן, אני הראשונה מהעבודה שהיא בחרה לחלוק איתה את הנושא - ההתרגשות, הפחדים, הבחילות.....
אני באמת שמחה שהיא רוצה לשתף אותי, אבל האמת - השיחות איתה מקשות עליי בניסיונותיי לצאת מכל הנושא!!!!!!!!! אז מבינה מאוד לליבך, ומקווה שזה יחלוף מהר כך שהנושא הבא יגיע ויהיה כיפי (אולי מקומות בילוי בקיץ המלווים במים??????? כך תוכלי לשבת בחוף הים תחת ההסבר של "מתנסה לקראת הכתבה
יום טוב, מהשובתתתתתתתת ששכרה אכן נמוך ומרגיז אך תיכננה הרבה דברים חשובים לעשות היום בעבודה ומעוצבנת מכל השביתה הזאת!

למעלה