יומני הזול!!

יומני הזול!!

ושוב עליי להתנצל שלא ביקרתי אתכם זמן רב (אבל זה הרבה יותר זמן בשנים של כלב, אז אני זאת המסכנה). ימים משעממים עוברים עלינו. יוצור אצל סבתא כבר הרבה זמן. אמא עצובה בגלל זה וגם אני קצת. אני שרופה על רוני, אנחנו משחקות כל הזמן, אבל אין מי שיעשה בלאגנים ורעש. למי שלא זוכר, לרוני יש לבן סביב הצוואר, ולי יש משחק חדש- אני גוררת אותה להאבקויות בחול, ובגלל שאני מתרגשת כל כך יש לי הרבה הרבה רוק. אני טובלת את השניצלונים שלי בחול, וצובעת את רוני. עכשיו כל הלבן שלה- חום. גם לרוני יש משחק חדש- היא מנסה להוריד את הצבע על הבגדים של אמא. ...אז בכל זאת יש מי שעושה בלאגנים ורעש ("אווווף רוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו זה יצא מהכביסה!! אינעל אביך!") אני לא מרגישה כל כך טוב, יש לי שפשפות בבית שחי (לא, לא ניסיתי להוריד שערות בשעווה), וזה מציק. יש לי גם קצת אלרגיה בבטן, ואני מלקקת ומלקקת ואז זה רטוב ועוד יותר מעצבן. אמא מנקה אותי ובבית שחי שוטפת עם מי מלח. זה מבאס נורא אבל אין ברירה. רון רון כמעט הפסיקה להשתין מהתרגשות. היו ימים שהיה ריח של שתן מטורף או ריח של נוזל לניקוי רצפות.. תלוי אם לאמא יש כוח לנקות או לא. בחצר יש הרבה בורות שרוני חפרה, היא קוראת לזה מיטה, לי אין מושג על מה היא מדברת. המיטה היחידה שאני מכירה זו המיטה עם הכרית ושמיכת הפוך, ממש כיף לעלות עליה אחרי שממלאים את רוני בבוץ, והכי מגניב זה שכשאני עולה למיטה אני מלוכלכת והשנוזלים שלי מלאים בוץ, וכשאני יורדת אני נקייה לגמרי. המצעים האלה מדהימים בספיגת ג'יפות. לפעמים אני עולה רק כדי להתנקות. מי אמר שרק חתולים יודעים לנקות את עצמם? בשבת היינו בנחל שורק, שהיה די דל במים, אבל שי, בנדוד שלי קפץ ושחה. רוני הצטרפה אליו, אני פחדתי לטבוע בפעם המליון. רוני לימדה אותי מלא דברים מגניבים- ראשית, אפשר לנבוח על סוסים והם לא עושים כלום, שנית, הכי מגניב להמרח בקקי שלהם, שלישית, אחרי רחצה טובה, אפשר להתנגב על השיחים ולהתגלגל בחול ואז (את זה היא למדה ממני, נשבעת) לנגב את הבוץ על כל מי שעובר. ואם איש לא עובר, אפשר לעבור ליד איש. טוב, אמא צריכה לנקות לי את בית השחי. יש לה מזל שכלבים לא מזיעים.....
לילה טוב. גילי.

מית צאן

New member
התגעגענו, גילי../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif

איפה היומן השבועי/יומי/פעמיים-שלוש בשבוע? חוויות!~ שמחה לדעת שעושים חייםD:

גילי מוסרת

שזה זורה לה מלח על הפצעים, כי היא לא חושבת יותר מידי, וגם ככה קשה לה להקליד עם הלאפות האימתניות שלה.

אפרתs

New member
איזה כיף!

אתנחתת לימודים מול היומן הכה זול של גילי הבדרנית. ד"ש לאמא, רוני היפהפייה (אגב, ראיתי את השרשור המהממם של הכלבים בטיול והצלחתי למצוא נקודות הבדל בין רוני לשי אבל הם עדיין דומים בצורה מיוחדת) וליוצור שלא ברור למה היא לא בבית כבר יותר מידי זמן...
אגב, באופן עקבי היומן של גילי הוא חומר מצונזר וממודר מהכלבות שלי פה, שלא יראו מה כלבים אמיתיים עושים בחוץ, אבוי לי!!!!

גילי מוסרת

שאת חייבת להראות להן מה היא כותבת, כי אחרת מה זה שווה, היא רק רוצה לשתף כלבם אחרים בגילויים שלה. היא אמרה שהיא מתה לפגוש אותן ולהעביר סדנאת חינוך, במחיר סמלי (רק מזומן, עדיף זוזים).

אפרתs

New member
שווה שווה

הצינזור הזה שווה את הבריאות של אמא שלהן!!! גוועלד אם הן היו ככה משתובבות בבוץ אני הייתי מחליפה אותן בדגים! סופי מוסרת שהיא מאוד תשמח להיפגש ולהחליף מרשמים עם גילי וג'ולי נאנחת ממיטת הוד מעלתה ואומרת "טוב נו, אני ארחרח מרחוק, זה לא לי כל הילדותיות והלכלוך (אלא אם יש לזה ריח חריף של חרא).. אני מעדיפה שאמא של גילי תלטף אותי איפה שרק תבחר"

ליצולה

New member
'צמעי גילי

פיספספת קטע מגניב שנורא מצחיק את אמא שלי, להתפלש באתר בנייה בחול לבן (כן, כן, זה חלום חיי להיראות כמו גורדון). אמא נורא צוחקת מזה ואח"כ אפשר לשחק עם מלא מיים (אמא קוראת לזה אמבטיה?). התגעגענו!! ד"ש לאמא שלך מונה

גם כאן גילי מוסרת

מונה יקירה, עוד מעט נפגש, אמא שלך הבטיחה לאמא שלי דייט לפני הנסיעה שלכן מחוץ לעיר.. אז בבקשה ממך, אם היא שוכחת, בפעם הבאה שיוצא לך להיות בחול של אתר בניה, תמשכי גם אותה פנימה, וכשאת משחקת במים, תקפידי לקפוץ על הספה אחר כך.

yoyo80

New member
גילי מתוקה - איך פיצחת את הפונקציה של המצעים

את פשוט גאון!
ובעניין השפשפות - הרמטכ"ל לא רוצה בכלל להתחיל לספור את השפשפות שהיו לו לו כשהוא עשה טירונות בסיירת. אל תקטרי, לכי לעזור לרוני לחפור שוחות.

כבוד הוד רוממותו הרמטכל

מה עשית עם השפשפות מהסיירת? שמעתי שאתה נמרח על הספות, שובב אחד...
חפרתי לך שוחה אחושלוקי, ואם תרצה אני מוכנה לשבת בפנים לצדך לנצח, נמלוך ביד רמה, מי שיתכחש אלינו, אני אישית יירק עליו. אוהבת ומתגעגעת (וירטואלית! מתי אני אראה אותך כבר אהובי??????) גילי

Miss Tory

New member
ארק* גילי!

כלבה שנונה כמוך מתנסחת בשגיאות? העבירי את זה לרעות בבקשה על מנת שתטפל בעניין

זאת גילי, היא ערסית למה ציפית../images/Emo6.gif

למדה מיוצור! גילי את מדהימהההההה

מה? ה"יירק"?

שעה ניסיתי לנסח את המילה הזו, רציתי לכתוב "אירק" אבל אף אחד לא היה מבין!!!! וגילי לא שנונה בכלל (ואני הולכת להתחבא עכשיו)

Miss Tory

New member
ארק, אירק

"משהו בלה בלה בלה עתיד, א' תחילית תמיד!" לא זוכרת?

yoyo80

New member
דבר הרמטכ"ל:

בסיירת לא עושים כלום נגד שפשפות - כל המרבה הרי זה זה משובח. זה מחשל את הלוחם האכזר שבך. מה את חושבת במקרה יצאתי - המפלצת נושכת הישבנים שאני? עלית על משהו עם רעיון השלטון המונרכי של שנינו. לרווחת כולם אנו מנועים מלהשאיר אחרינו שושלת בית מלוכה. מתי עוד מפגש פורום???

../images/Emo32.gif עצוב

אני יושבת על המחשב, שומעת כל מיני שירים ברצף.. גילי ישנה לצידי על הרצפה, כמו שרק בוקסר יכול לישון. אם אני אזרוק עליה נעל היא לא תתעורר התחיל השיר של שוקו, גילגולית הרימה את הראש וכשכשה לי בזנב. אוף.

למעלה