יומנו של מטופל....

c o h e n 8

New member
יומנו של מטופל....

שוב אני מעלה כאן משהו קטן שכתבתי...נכון, הוא לא הכי משמח במיוחד ואתם לא חייבים להגיב להודעה הזאת פשוט כתבתי ואין לי מקום אחר לבטא את עצמי חוץ מהפורום הזה. שלא ביקרתי בו הרבה זמן בגלל בעיות אישיות, אבל רק כאן אני יכול להעלות דברים שכתבתי...ושוב אני מצטער אם זה עצוב מדיי לפורום ואתם לא חייבים להגיב. אני רק שמח שיש לי מקום שאני יכול לבטא את עצמי...תודה. שוב משקר לעצמי כבר לא מתאמץ שוב נמצא במקום של אשליה, ולא בעמק האמת המילים לא יוצאות כמו שרציתי אך עדיין כותב ומקשיב לנגינה עצובה שרק ממחישה שאני עדיין לא משתלב... כמה רחמים עצמיים טמונים בפינה כה קטנה אך עדיין כואב כאב ראש ממחשבות איומות אף כדור לא עזר, ספק אם יעזור כאב שכזה נמצא רק באגדות כנראה שנפלתי לבדיחה עצובה שם בדמיון נמצא על קצה צוק ורוח נושבת, אין מי שיתפוס, אין מי שיעזור, עוד רגע חולף, עוד רגע ליפול לפעמים רוצה כבר להחליק לתהום ליפול בלי לקום, ושם להישאר ולישון אך קצה של הגיון קורא לי בכל לילה משאיר אותי אתו, לפחות עד הלילה הבא, אני ממשיך לחיות די ריחמתי על עצמי הגיע זמן למעשים לצאת החוצה לנשום אויר, להכיר אנשים להתרחק מהצוק לפחות ליום אחד, למרות שללכת על מישור בלי סכנת נפילה נשמע די מפחיד אחרי שמתרגלים לפחד קשה כבר להפסיק\ אני חייב לנסות, חייב להתחיל לחיות לילה אחד מבלי ניסיון להפסיק... יניב כהן.

מותר לי

New member
../images/Emo24.gif

הפורום הזה נועד להכיל את כולם, לא רק את השמחים...
ו... גאה בך! הגיע הזמן למעשים... להכיר אנשים...

יש הרבה אנשים שכותבים היום שירים

לא משנה על מה איך אומרים תתחיל בקטן לאט לאט אתה תלמד יותר ויותר... יש לי חברה שגם היא חיברה שירים ושלחה אותם לזמרים יניב בן משיח אם אתה מכיר שר את השיר שהיא כתבה

למעלה