יומנו של זכאי

איציק1957

New member
יומנו של זכאי

יומנו של זכאי סיפורו של "נאשם" בתיק תעבורה בעקבות דו"ח תעבורה פיקטיבי שנרשם כנגדו על ידי שוטר, רק כנקם בגין כך "שהעז" אזרח מן הישוב והרהיב עוז להעיר לשוטר על תרבות נהיגתו; על "מחירו" של המאבק בתופעה המכונה: "משטרה בתנועה מגונה"; סיפורו של תיק תעבורה ת"א מספר 032790/00 http://www.nfc.co.il/showArticles.asp?subjectId=3&DocId=1814&PageNumber=&GoBackXTimes

sabal1

New member
איזה יופי...

יש לי כל כך הרבה להגיד לכותב של הגועל נפש הזה אבל אני אשמור על רמה בפורום. רק את זה אומר: תמיד מצפים מאנשיי כוחות הביטחון שיחרפו את חייהם ע"מ להגן על חיים של אזרחים, במידה והם נתקלים במחבל או משהו בסגנון... במקרה הזה הייתי מעדיף שמחבל יפגע בכותב הסיפור המגעיל הזה ולא בשוטר, כי באמת לא מגיע לאידיוט כזה שיגנו עליו! אז מה, אז הוא חנה בחנייה כפולה, אז מה ?!? ששוטרים נורים ומתפוצצים מישהו אומר משהו?? לא! כי כולם מצפים מהם לתת את חייהם להגנת המדינה ואזרחיה, אבל אם שוטר עומד בחנייה כפולה, יאללה בוא נדפוק אותו! אנחנו אנשים קטנים וקטנוניים!

מתנדב

New member
זה אכן נראה שהבן אדם משועמם....

מחפש כל היום תעסוקה ולצלם שוטרים על חנויות כפולות וכו´ וכו´... זה ברור שכל שוטר / ומתנדב, חייבים להראות דוגמא אישית, הן בחניות הן בדיבור בטלפון, הן בנסיעה בטוחה וזהירה, אבל להסתובב עם מצלמות ולחפש אותם?.

למה אתם כועסים?

ב"ה מה הקשר בין להגן, לבין לבצע פשע? נכון שחוצפה לחפש אותם, אבל אם יש מטומטם שמחפש, שהשוטרים לא יתנו לו סיבה. אני לא רואה סיבה לקלל ולגדף... תתייחסו אליו בתור עוד טמבל הזקוק לרחמים, ולא מעבר..

sabal1

New member
נכון

צודק, פשוט הטיפוס הזה מוכר לי ואני לי מצליח להבין מה יכול לגרום לבן אדם להתנהג בצורה כזאת.

קרבינוש

New member
שום גועל נפש השוטר צריך לשמש דוגמא

וזה לא משנה כמה חיים הוא מציל בפיגועים זה לא תירוץ כי יש גם הרבה רופאים וחילים שמצילים חיים פי 200 ממנו והם מקבלים דוחות על כל עברת תנועה קטנה הצלת חיים במקום אחד אינה רשיון לסכן חיים במקום אחר ולהפריע לאזרחים

חוצמיזה

אני קראתי בשניה תנאמר פה אני לא מבין למה האזרחים צועקים עלינו "מנייקים" שאלתי פעם אחת את אבא שלי סתם ישבנו לדבר הוא אמר בגלל הדו"חות שהם נותנים- אם ככה זה נכון אבל לא על כל שוטר שיצעקו מנייק זה מעצבן חוצמיזה מצאתי בבית שלי ארנק שלי אני לוקח אותו באופן קבוע הקוד האתי של משטרת ישראל אלה עקרונות הקוד האתי 1-יפעל לאכיפת החוק.למניעת עבירות וגילויין ולשמירת הסדרהציבורי מתוך כיבוד וחוק במיסגרת הסמכויות וההוראות. 2-יגן על כל אדם חייו ורחושו בנחישות ובאומץ לב. 3-יפעל מתוך שמירה על זזכויות הפרט ינהג באדיבות כלפי כל אדם-יפעל להגברת האימון הציבור ויראה עצמו משרת הציבור לא אדוניו 4-ישמש דוגמה בהופעתו ובהתנהגותו בכל עת ויימנע מכל פעילות שאינה הולמת את מעמדו ותפקידווינהג על פי ערכי מוסר ישמור על טוהר המידות ויקפיד על יושר אימנות שמירת סודיות ודיווח אמת מלא ומדויק. יהיה נכות למלא תפקידו בכל עת יפעיל שיקול דעת ענייני ומקצועי ירסן כוח וסמכות ישמור על קור רוח ויהיה אחרי לתןצאות מעשיו.. זהו תתקנו אותי אם אני טועה בזה
יום נעים ושבת שלום לכם רועי

למעלה