יומנגס. ההמבורגר הטוב בישראל? כן. VFM? לא

Gרר

New member
עובדי הדלפק שם

תמיד היו החלק הביזארי של המקום. הייתי שמח אם הביקור בויטרינה לא היה דורש השקעת אנרגיה לא מעטה בקומוניקציה איתם. מצד שני זה חלק מהעניין של המקום וכייון שזה לא עד כדי כך נורא (להבדיל ממוזיקה רועשת...) אז אני סולח מה עוד שזה השתפר קצת בביקור האחרון שהיינו.

החתולית

New member
זה כאילו החיוך עולה להם כסף

ולעבוד מהר יותר יזיק לבריאות שלהם :)

Gרר

New member
ועוד חוק אחד של המקום

אם שני עובדים מדברים ביניהם לעד הם יעשו את זה כשהגב שלהם מופנה לעבר הסועד...

salo22

New member
כשמתחילים לדבר במונחים של

המבורגר פרמיום, או שף המבורגר, הסכרים קצת נפרצים. לדעתי המבורגרים באופן ספציפי התייקרו בצורה "מסוכנת" יותר בגלל מיתוג כזה ולא רק עניין ריאלי של התייקרויות וכולי. אפשר "להאשים" בזה את מוזס, אגדיר וכולי, אבל זו תופעה שזולגת גם מארה"ב, למרות ששם כמו כל דבר, המחירים כנראה מתונים הרבה יותר.
מטבח הכנות שלא עושה יותר מידי ולא דורש "גאונות", חומרי גלם סבירים יחסית (רוצה את ההמבורגר שלי נטורל, אין צורך בתוספות לא הגיוניות כמו כבד אווז וראוותנות סתמית), בקיצור הכל צועק מנה פשוטה יחסית ושפוייה שקיבלה הילה מוגזמת, גם אני לא רוצה לשלם מינימום של 50-60 ₪ על ההמבורגר שלי, אז אוכל מנה פשוטה כזו בעיקר בבית, זה תמיד יוצא הכי מוצלח

אגב הצ'יפס ביומנגוס באמת קטסטרופה, אולי אנחנו מתייחסים לזה קצת יותר מידי בקלות דעת, בסופו של יום אם כבר ג'אנק, אני אוהב את שילוב הצ'יפס הטוב ליד, בזה יומנגוס לבטח נכשלת כישלון חרוץ.

מחיר מטורף

התמחור של התוספות גבוה מאוד לטעמי ואין בעיני הצדקה לשלם קרוב ל200 ש"ח על המבורגר צ'יפס ובירה.
אפשר לאכול סטייק לא רע בכלל במסעדה גם לא רעה בכלל במחיר הזה.

Gargeran

New member
סטנדרטי-כפי שהראתי בתגובה שלי (הרביעית בדיון)

המחירים לגמריי עומדים באותה סטנדרט כמו בכל בר בורגר בארץ.
מחיר מטורף? ייתכן, אבל זה כנראה כבר לא קשור ליומנגס כמו שזה קשור למחירי השוק הרגילים

אני מכבד את ההשוואה שעשית לבורגריות אחרות

למרות זאת- המחיר שתוקעים פה על כל תוספת הוא שערורייתי
המבורגר זה מזון די בסיסי שלא צריך כישורים קולנרים "יוצאי דופן" כדי להכין מנה ראויה (וזה היה אנדרסטייטמנט)

bruno01

New member
תודה על הדיווח המפורט

והאמת? התיאור המדוקדק של ההמבורגר עשה לי חשק לקפוץ לשם

המחיר באמת גבוה מאוד, אבל כמו שבטח גם אתה כבר מסיק, לא שווה לקחת שם תוספות ואפשר להסתפק באלו שמגיעות בהמבורגר עצמו.

אבל לפחות מצאת המבורגר ממש טוב, גם זה לא עניין של מה בכך!

אגב, לגבי שאר הדיון פה, אני מאז ומתמיד אמרתי שההמבורגר של אגאדיר הוא לא באמת המבורגר, אלה סוג של קבב שטוח. הרבה יותר מיד תיבול בשביל להיות המבורגר

pix37

New member
נראה לי שהתוספות שהזמנת מבטלות אחת את השניה

כתבת שהזמנת:
"ההמבורגר בא קומפלט עם כבד אווז, שמן כמהין, חרדל דיז'ון וריבת בצל. בנוסף, ביקשתי שום אפוי, גבינת סנט מור ו-100 גרם חתיכות כבש כתוספת."

ההמבורגר הראשוני מלכתחילה מאוד עמוס - וכאשר אתה מבקש להוסיף לו גם גבינת סנט מור אשר תעמעם כל טעם שנמצא בסביבתה ולמעשה תבטל את טעמם של כבד האווז ושל שמן הכמהין, וגם חתיכות הכבש לא ממש משתלבות עם הקונסרוקטציה של ההמבורגר המקורי - מאחר ואם טעמם היה מורגש היית מקבל משווארמה בניחוח שמן כמהין על בסיס הבקר הדומיננטי.

לדעתי זו היתה שגיאה של הברמן שלא כיוון אותך לתוספות מטעימות יותר או שכנע אותך לוותר עליהן.

דווקא השום הקלוי נראה תוספת לא רעה

השורד

New member
הפוך גוטה, הפוך לגמרי

כל התוספות שהם שמים באים לכסות על העובדה שמדובר בהמבורגר ברמה של מקדונלדס בערך.
ולא VFM??? אתה רציני? הם זולים מאד. זה שאתה לוקח 100 גרם בשר כבש כתוספת להמבורגר זה בעיה שלך.

wolfeyes30

New member
אפילו לא בחמישיה הראשונה בישראל

קציצה בינונית, התוספות שבתוכה נעלמות ולא משבחות אותה
צ'יפס עייף
יקר מדי

המילקשייק שוס!!

wolfeyes30

New member
מבחינתי

מיטבול
קופי בר
האדסון (לא דגמתי אותם איזה זמן, אולי השתנו שם דברים)
דיקסי
מוזס

למעלה