יומן שיחות ב- Flyme

Happytom

New member
יומן שיחות ב- Flyme

יש לי Flyme 5.2 על גרסת מרשמלו.
ביומן שיחות יש דבר שמאוד חסר לי, שזה כרטיסיות לקטגוריות של שיחה (שיחות שלא נענו\שיחות נכנסות\שיחות יוצאות)

כל השיחות שנכנסו, יצאו או לא נענו מופיעים באותה רשימה ואתה צריך ללחוץ על המספר עצמו כדי לדעת איזה סוג של שיחה זאת הייתה.

האם אפשר לסדר את זה?

BobboVilla

New member
אין איזה אייקון קטן ליד? אולי זה צבוע בצבעים שונים לפי הסוג?

Happytom

New member
הם

צבועים בצבעים שונים, אך אין לצבע שום משמעות או הקבצה.
נגיד יש לי שיחות שצבועות בכתום אבל חלקן נכנסות, חלקן יוצאות, חלקן לא נענו.
&nbsp
הרשימה בנויה ברשימה אחת של כל השיחות, בכל שורה מופיע עיגול בצבע שונה (כשזה איש קשר שלי מופיעה האות הראשונה בשם שהוא שמור בתוך העיגול, כשזה מספר שלא נמצא אצלי באנשי קשר מופיע בתוך העיגול סמל של איש) העיגולים עצמם צבועים בצבעים שונים, אך יכול להיות כמה שיחות יוצאות גם בירוק גם בכתום וגם בסגול, שיחות נכנסות גם בצבעים שונים, אין לצבע משמעות. ליד העיגול יש את המספר ומשמאלה מאין חץ כאשר לוחצים על החץ.. אפשר לראות את היומן שיחות עצמו של המספר (שעות, מספר צלצולים, והאם זה שיחה נכנסת לא נענה או יוצאת).
&nbsp
עכשיו העניין לא נוח, כי נגיד במהלך היום קיבלתי 25 שיחות, מחצית מהשיחות לא יכלתי לענות או סיננתי כדי לחזור מאוחר יותר. כשזה מופיע בקטגוריה של לא נענו- אני יכול פשוט להכנס לכל השיחות של נענו או לפחות אם יש לוגו קטן שמסמל שהיא לא נענה.
&nbsp
במצב הנוכחי זה ממש לא נוח, כי אני צריך להכנס שיחה שיחה ולבדוק אם היא לא נענה.. לא רק שזה מסורבל ולוקח זמן... גם כל פעם שאני ארצה לחזור אליהם.. אני אצטרך לחזור על אותו תהליך..
&nbsp
באמת שאשמח לקבל פתרון לעניין
&nbsp
&nbsp

BobboVilla

New member
אני לא מכיר את הממשק של מייזו

אבל אם אין אפשרות לשנות את התצוגה בהגדרות, אפשר להתקין אפליקציית חייגן חלופית. אני ממליץ על exDialer.

Happytom

New member
התקנתי את האפליקציה

הוא כותב לי ללכת להגדרות ולאפשר הרשאה לאפליקציה לצייר מעל אפליקציות אחרות draw over other apps
&nbsp
איך עושים את זה?

BobboVilla

New member
אין שם הסבר? אולי בהגדרות אבטחה, הגדרות הרשאות?

אולי צריך שהאפליקציה תהיה מוגדרת בתור Device Administrator, ועד כמה שאני זוכר זה איפשהו בהגדרות אבטחה.

Happytom

New member
בטעות

הורדתי אפליקציה דומה שנקראית drupe exDialer.
&nbsp
בכל מקרה בסוף הגעתי לאפליקציה הנכונה שגם לא נתנה את הפתרון הבאמת טוב אבל עדיין יותר טוב מחייגן ברירת מחדל, היא כן מראה אם זא שיחה שלא נענתה... אבל עדיין אין כרטיסיה רק של השיחות שלא נענו. חוץ מזה שהעיצוב והממשק שלה הוא מאוד "אנדרואידי" ואני לא אוהב את כל הבלאגן הזה בעיניים, בגלל זה קניתי מייזו, בגלל הפליימי שהיא מאוד נקייה ואסתטית כמו IOS וכמעט ולא מזכירה את אנדרואידיות בעיצוב שלה

BobboVilla

New member
אפשר להתקין ערכות נושא לחייגן הזה

חלק בתשלום, אבל חלק גם בחינם.

BobboVilla

New member
אחת האפשרויות בהגדרות

אני לא משתמש בחייגן הזה כבר יותר משנה (כי החייגן המובנה במכשיר הנוכחי מספיק טוב) אז אני לא זוכר.

Happytom

New member
אמרת שאתה לא מחזיק במייזו אז מן הסתם שאתה לא משתמש בחייגן שכ

BobboVilla

New member
אבל כשהיה לי סמסונג החייגן היה זוועה והחלפתי ל-exDialer

פשוט בטלפון הנוכחי (אסוס, אם זה משנה) החייגן מספיק טוב, ואני לא רואה סיבה מהותית להחליף לחייגן אחר.

Happytom

New member
אני חייב להוסיף

אחרי 5 שנים כמעט שהייתי עם אייפון, החלטתי לתת צ'אנס לאנדרואיד, אבל מאוד חששתי.
קניתי מכשיר מדהים, מייזו פרו6- שלדעתי תמורה מול מחיר, הוא נותן הכי הרבה.
&nbsp
מכשיר באמת מדהים, מה גם שלמרות שהוא אנדרואיד, ה-FLYME מאוד מאוד נקייה, והעיצוב שלו מאוד מזכיר את האייפון.
&nbsp
אבל הגעתי למסקנה, שאין על האייפון, נכון הוא הכי יקר, אין לו את החומרה הכי חזקה, הוא גם מציע הכי פחות (גודל מסך,זכרון וכו) אבל ה-IOS זאת המערכת הכי אינטואטיבית וידידותית למשתמש שגם מותאמת בצורה מושלמת לחומרה של המכשיר (בניגוד לאנדרואיד שיש המון מכשירים)
&nbsp
אני מאוד נהנה מהמייזו, וגם חסכתי די הרבה כסף, אבל הטלפון הבא שלי- אני חוזר לאייפון, הוא פשוט יותר נוח וידידותי לשימוש (חוץ מזה שאני מת על העיצובים שלהם)
&nbsp
אבל המייזו פרו6 מכשיר פצצה, מאוד יפה וחזק, ואני נהנה ממנו מאוד.
&nbsp
בקיצור, האם אתה יכול לעזור לי להבין איך אני מוסיף תוספים לחייגן של המייזו?

BobboVilla

New member
בהגדרות האפשרות השנייה היא Theme

לחיצה עליה פותחת את רשימת ערכות הנושא המותקנות על המכשיר. כדי להתקין עוד לוחצים על האפשרות Get more themes. באמת שזה לא מורכב.

למעלה