יומן סאקורה

DanaDuck

New member
יומן סאקורה

בנוסף לילקוטי-סאקורה לקראת שנת הלימודים החדשה, ישנו גם יומן לשנת 2004-2005 של סאקורה שבנתיים נמכר במקדונלדס ב-19.90 שקלים בקניית ארוחת ילדים. (שלא תחשבו חס ושלום שאני עושה פה פרסומת לרשת המזון המהיר ההרסנית הזאת) בכל מקרה, עיינתי ביומן ובאמת, מעוצב נחמד והכל אבל כמו תמיד, ישנן טעויות כמו "צ'הירו" ו"ניקי" במקום צ'יהארו ונאוקו. שווה לבדוק! זה חמוד.

יווו!! את דואגת לי ליומן!

תודה |מהללת| יהיה לי את היומן הזה אם לא יהיה משהו יותר טוב מסאקו... ^-^ ולא איכפת לי שזה ניקי וצ'הירו... נגיד.. מי שם על זה?! *אני ילדה מאושרת*

BaBy AnImE

New member
../images/Emo24.gifממש תודה!

חיפשתי מלא זמן יומן של סאקורה!!! כבר חשבתי שאני הולכת להשתגע וכתור צעד ראשון לקנות יומן של פוקה... את יודעת אם אפשר להשיג אותו גם בלי לקנות את הג'אנק?

BaBy AnImE

New member
באיזה חנויות../images/Emo35.gif

אני מקווה שיש את זה קרוב למקום שאני גרה בו... ואני לא גרה במקום עם אופיס דיפו...

BaBy AnImE

New member
באיזה חנויות ../images/Emo35.gif

אני מקווה שיש קרוב למקום שאני גרה בו... במקום שאני גרה אין אופיס דיפו או חנות גדולה לדברים כאלה... רק מלא מלא חנויות קטנטנות...

BaBy AnImE

New member
באיזה אזור אתה גר?

יכול להיות שאיפה שאתה גר יש בכל חנות... אצלי אין (או שעוד לא הגיע... אוף...)

rocket

New member
ראיתי בחנות ...

אליי לציין שבפרטים על ריקה הם כתבו שהיא מאוהבת במורה שלה ^^;;

Leemon

New member
ראיתי אותו בחנות. באמת חמוד!

יש בו המון תמונות ותעודות זהות של הדמויות. זה עשוי לספק תעסוקה טובה למשועממים בשיעורים ולציירים שבינינו (כלומר שאפשר להעתיק לדף את הציורים שביומן וע"י כך להתאמן בציור...).
אבל אני חוששת שאני לא הולכת לקנות יומן כזה... לא בדיוק מתאים לכיתה י"א...

יש בעייתיות כי..

אם יהיו כמה יומנים של סאקו.. אני יודעת שיש סבירות נמוכה לדבר אבל אם יהיה משהו יותר נחמד (של סאקו כמובן)

EXTRA330s

New member
דנה

נכון ילקוטי סאקורה כמה סוגים של ילקוטים יש ? נ.ב. אני בת

למעלה