יומן מסע- - -

יומן מסע- - -

חזרתי ולא התפוצצתי ואני גאה בעצמיייייי! =אהמ= מה שלומכם היום? אני במצברוח היפראקטיבי במיוחד הרגע... שימו לב! רק אנשים משועממים במיוחד שממש מעניין אותם לדעת מה היה במחנה מוזמנים לקרא את ההודעה!!! יום שלישי: הגענו...היתה רק שעה נסיעה וזה די הפתיע אותי...המ...אחרי שיחה עם...אר...מישהו אחראי המחנה {שכחתי מי} הבנתי שבמחנה שעבר היו בנים שקידשו בנות עם אבנים או משהו והם היו נשואים...המ...והיו עדים והכל...מוזר...אני חושבת שזה נורא רומנטי, אבל זו אני וההגיון המופרע שלי. אני וחברה שלי הכרנו את בעל הקיוסק השובניסט וצרחנו עליו...היה נחמד... יום רביעי: ביום הזה היה מסלול מ-מש ארוך...כמובן שאני הייתי בקבוצת הנאבדות {הבנים מתלהבים תמיד והולכים תמיד בהתחלה. כבר אמרתי שהם מעצבנים??}. נתקעתי אני עם עוד 7 בנות ומדריכה...עשינו את המסלול בחושך...הייתה ירידה כמעט שטוחה וצרחתי על כל העולם שם ונכנסתי ללחץ. היה כיף {אבל לא למדריכה שלי}. אה, כן-היתה גיחה וישנו באיזה גן נטוש ו...אר...היומולדת שלי היה אז...^-^ יום חמישי: היה אמור להיות מסלול ממש קשה עם עליה כמעט מאונכת אבל עם הרבה לחץ וקצת דמעות מזויפות השגתי פתק שחרור...! מזל....הממ... בלילה היה סיור לילי בירושלים שהיה די מעייף...הממ...אין דבר אחר להוסיף ממש... יום שישי: יום ביקור הורים וקיבלתי טונה אוכל...וגם עוגת ה"פ ליומולדת...! ^-^ ואני ועוד כמה חברות שלי טיפלנו בשמועה מרושעת שרבצה על מדריך של חברה שלי...המ...לא ממש עזרנו, האמת... יום שבת: אר...שומדבר מיוחד, האמת...לא עשינו כלום, מה שהפך את היום הזה לאחד מהיותר כיפיים....הממ...ניסו לעשות לי שינוי תדמית ולמרוח לי קרמים על השיער, אבל זה לא עבד להם! נייהאהאהאהאאא! יום ראשון: והנה הדברים בהם זכינו: תקתוק {במסלולים. דבר שאליו לא היה לי קשר...} גיבוש ושלוות נפש {כלומר-העובדה שלא עשינו שומדבר כל המחנה...} כמה נחמד לחזור סופסוף!!! -ליאת-

ברוכה השבה!

טוב, מכיוון שאני לא צריך לשאול אותך ומה עשית, אז-
!!! את בת 14, לא
ובגלל שאת בת 14, אז-
ואחד לשנה הבאה-
s@me @ne

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבללללל:

את לא הולכת להגיד לי תודה או משהו
אחרי כל העבודה שעשיתי(לעשות העתק והדבק 14 פעמים ל-
)... s@me @ne

S.Riddle

New member
ל-י-א-ת-י-!!!!!!

סוף- סוף שבת אלינו!!!!! *מחבקת את ליאת עד שהיא נחנקת למוות* התגעגתי כל כך!!!! סוף-סוף יהיה לי למי להציק שעות!!! *מוחה דמעה של אושר* ברצינות: מקווה שנהנת! מזל"ט ו.... קניתי לך מתנה יפה מאוד שאת בטוח תאהבי! ג´ה ני באקה! (ענבל, אם את מבינה למה אני מתכוונת...) -לירון-

LuNaTiC

New member
אז אה מטר אוף פקט...

לא הבנתי כלום חוץ מבאקה... חחחח בלה..

נעמה ע.

New member
אנחנו זכינו כללי!!

זה היה כזה מצחיק, בתהחלה קיבלנו תעודה על סדר וניקיון (?!) וקצת התבאסנו כי רצינו לזכות בגיבוש (היינו ממש ממש עדה מגובשת), ואז קיבלנו גיבוש- והיינו מרוצים לגמרי... ואז, פתאום- זכינו כללי!! זה היה שוק טוטאלי, כאילו- לא הגיע לנו בכלל! אבל מי אנחנו שנתווכח? התאורים שלך על המחנה מדוייקים למדי, אבל בניגוד למה שכתבת- המסלולים היו סבביים לאללה! לפחות לנו... והגיחה דווקא היתה נחמדה, אל תשמיצי. נ.ב. ה"אחראי" שסיפר על הזוגות ש"התחתנו במחנה" היה הרב... ואגב, באמת היה עוד זוג כזה, מרעננה- ככה לפי השמועות...

כללי?

אר...מזכ"ל כללי?! ושמעתי שיה זוג ש"התחתן" אבל היה רק עד אחד אז זה היה בסדר... את הגיחה לא שנאתי לגמרי רק בגלל שהיו שם שירותים נורמליים {כלומר לא כימיים}...והמסלול הראשון היה ממש כיפי...רק קשה וכמעט התעלפתי בו ואמללתי את המדריכה שלי...היה נחמד...תמיד נחמד לאמלל מדריכים ^-~ אם הסניף שלכם היה מהמאחרים במסלול הראשון ובירידה הקשה שמעתם מישהי צורחת על כולם שהיא עומדת ליפול-זו היתה אני...! -ליאת-

o.h

New member
ברוכה השבה ליאת

וכולנו שמחים שלא התפוצצת! או<פ>יר אין לי מה להגיד אז אני אשתוק.

@zbeng

New member
ואנחנו זכינו בשאקליות ומורל!

והיה מחנה מה זה כיף!! *שוס להיות דוס, קול להיות מנעול* *נים נים נים נים נים גבעת שמואל נים נים*

PopPy

New member
חחח,

אני דווקא חולה על מסלולים כאלה וכמה שיותר קשה ככה יותר טוב.. הבעיה היחידה שלי עם הדברים האלה שתמיד הדברים שיש בתיק וצריך לסחוב מתבלגנים לי ואני לא מוצאת כלום וכל האוכל והשתייה מתערבבים ומלכלכים לי את כל הצורה וכשאני חוזרת אני נראית כמו סמרטוט וזה באמת מרגיז. אז לא הבנתי איך היה - עינוי או בילוי?
הממ ההיעדרות שלך עברה לי מהר מדי אבל זה לא בגלל שלא התגעגעתי זה פשוט כי הימים בורחים לי ועוד לא התחלתי את הטון שיעורים לחופש! ווואאהה!! ~כן רוצים שביתה!~ ~כן רוצים שביתה!~ אההם כן.. חזרה לאיפוס - התגעגענו (*דניאל עוד שתי דקות כותב הודעה שאני אדבר בשם כולם ושהוא לא התגעגע או משהו
*) ו.. הממ, שכחתי מה רציתי לכתוב ^-^ |S| פופי |S|

או!

ןחשבתי שאני היחידה שלא התחילה את טונות השיעורים לחו]פש! אני מדברת עם אנשים בטלפון וכולם אומרים לי "בטח שתהחלתי! מה, את לא?" וזה מרתיח אותי! היה ממש כיף...! כלומר, אין מסלול כיפי בי להיאבד ולצרוח על אנשים, אבל בכל זאת-כמעט התעלפתי...בכל מקרה, היה נחמד...! החפצים בתיק דווקא לא התבלגנו כ"כ...מה שמרגיז זה שאח"כ נשרפים לגמרי ובכלל, אחרי המסלול הקשה הזעתי כמו...אר...כמו...כמו משהו שמזיע הרבה ולא היו מקלחות :(-היתה גיחה...הממממ....בכל מקרה... אין בכל מקרה, אני פשוט אוהבת לכתוב את זה... -ליאת-

PopPy

New member
חחח, טוב לדעת שאני לא היחידה!

אני למזלי הרב ממש לא נשרפת, כאילו אני זוכרת שנשרפתי אולי שלוש או ארבע פעמים בחיים שלי, ושלא תביני לא נכון אני הסתובבתי בשמש המון! (כלומר, עכשיו זה בשמש מהמסך.. המפ..), והעור שלי לא מאוד כהה! חיחי איזה כיף
*מוציאה לשון* ו.. איכס! לא היו מקלחות?! בע! חח אני גם נהנית לצרוח על אנשים בשעות הפנאי, אני נורא היסטרית ונורא עצבנית וכל פעם שאני טיפה לחוצה.. טוף אנשים מתרחקים ממני בטיל ^-^ |S| פופי |S|

חיחי

אני רק נראית ילדה שקטה ורגועה אבל בלילה, כשיש ירידות מסוכנות וצוות יער שבא לחלץ אותך עם פנסים, אני נהפכת ל: אר...צרחנית? בכל מקרה, אני חיוורת לגמרי. ממש לבנה, מה שאומר שאני נשרפת ממש מהר...ומתנמשת...וזה מעצבן! בעיקרון, היו מקלחות, אבל בגיחה לא כי נתקענו באיזה יער נידח {לפחות היו בו שירותים נורמליים}...היה דווקא נחמד...! בבוקר אני ועוד כמה אנשים לא יצאנו למסלול אז סיירנו שם והיתה שם מסיבה לילדים בני 7 והיה שם די ג´יי ששם שירים עתיקים והוא הביא לנו כרטיס ביקור וכו וכו...המ...מוזר...! -ליאת-

PopPy

New member
חחח, זה הרגל מגונה שיש לדיג´ייז -

לשים לפספוסים שירים מאוד ישנים שאף אחד כבר לא זוכר. כאילו - הם פספוסים, הם לא מכירים את השירים גם ככה, אז למה להתעלל במבוגרים שנקלעו לאיזור ולשים שירים ישנים?! בעע.. זה מזכיר לי שבמלון בים המלח כשהיה את ערבי הפעילויות לילדים ושמו להם מוזיקה (אאאההההההה!!!!! בריטני ספיכס! וכמובן שיש עוד כינויים שהם קצת פחות, ארר, נחמדים בשביל פורום ה"פ שאני מוכנה לפרט באיציק 117719839) ישנה, ואני מתכוונת ממש ישנה (מתקופת מקרנה, ברבי, יפה שלי ועוד.) ארגנו פעם משהו שבאמת אישר את הכינוי "גן חיות" : הביאו בואש (!!!!) מגעיל כזה שדחף את האף שלו לכל חור (זה נשמע רע) ולכל דבר שרק הוא יכל, וזה בא באריזת חבילה עם עכברים (לא לבנים וחמודים! אפורימים מגעילימים!) + נחש (לא ברור לי איך אפשר לגדל נחש ועכברים ביחד.. המפ..) + כמה ציפורים בלתי מזוהות + כמה מיני בע"ח שלא הבנתי עד עכשיו מה הם היו. קיצר, זה היה מפחיד. אההם איך הגעתי לנושא הזה? לא חשוב.. |S| פופי |S|

MadonnaFan

New member
טראומה *צורחת*

לא... אני נזכרת ב"הרקדות" שהיו עושים לנו פעם ביסודי.... כל מיני שירים ענתיקות... *מצטמררת קשות* גם אני מאוד לבנה... אבל אני אף פעם לא מתנמשת! @מעין@ מנהלת פורום מדונה אין אסוסיאיישן וויד גדילן קוץ-רגל לוק סקייוקר שולט

ווואה!

אצלינו ביסודי שמו את "אני נולדתי לשלום"...במחנה חזרנו על כל הריקודים האלה...! המ...חברות שלי הדגימו לי ריקוד של השיר "סאני" שהם למדו ביסודי ויש שם קטע של זריקת סיגריה ומעיכה על האדמה. זה חינוך, זה? ^-^ אני נשרפתי קשות בידיים ובאף והכל וצמחו לי נמשים בלתי רצויים על הסנטר, אבל תמיד הם יורדים לי בבוא היום...המ...וגם האף שלי המשיך להתנמש והכל וזה די מדכא...! -ליאת-

MadonnaFan

New member
<ההההה> *אנחה*

שוב, כרגיל, אני מפשלת וכותבת הודעות ברוכים הבאים במקומות לא נכונים... ליאת תסלח לי... נכון ליאת´וש (ועכשיו זה הרגע לפלאשבק מהודעתי הקודמת שנשלחה לליאת...) תגידו, כולכם הייתם במחנה הזה??? כולם מכירים פה אחד את השני חוץ ממני??? @מעין@ טה בוי אה מטר דה נוצ´ה... סי סי מי אמור טה בוי אה מטר דה נוצ´ה

המ...

אני הייתי במחנה...ומנטוס...ונעמה היתה גם והדריכה, ממה שהבנתי...והיה שם גם עוד אחד מהפורום-"זבנג" שכתב לפני חודש בערך ולא שב...אבל לא פגשתי אף אחד מהפורום כי לא ידעתי באיזה סניפים נמצאים בהם האנשים :( בכל מקרה, אולי זה עדיף? נההה...מה אני כותבת בכלל, אני לא יודעת...המ... -ליאת-

למעלה