יומן מסע - פרק א'

גלבועא

New member
יומן מסע - פרק א'

התחלת כל מסע מוצלח תלויה ברצונם של חברי המסע להשתתף בו. יצאנו ארבעתנו למסע של 10 ימים. חצים אצל אחי זוגתי וחצים לבד באמשטרדאם. כולנו רצינו לצאת לטיול הזה, ולכן ההתחלה היתה טובה. מה גם שהחיילת בקבע "זכתה" למלאי הקשיים שהצבא יִצֵּר לה, מה שגיבש את כולנו ליחידה חזקה יותר, כי רצינו שתבוא, וכעסנו על הצבא [אויב חיצוני
]. יצאנו בזמן מהבית, הגענו בזמן לשדה התעופה, היה לנו זמן לשוטט באזורי "הדיוטי פרי" בנתב"ג החדש [אל תבזבזו שם זמן ואל תבזבזו כסף - יקר מאוד ]. זרעי ההצלחה נטעו בארבע השעות האלה והתגבש דפוס ההתנהגות המשפחתי. צריך להבין שאנחנו 4 אגו-אים חזקים, עצמאיים, מרדנים ואינדוידואליסטים מאוד. והפלא ופלא הצלחנו למצוא את דרכי הפשרה ללא "מאבקי כוח" עזים, הצלחנו למצוא תחומי ענין לארבעתנו, מחוץ לבועה של "מערכות יחסים" ומשפחה. בקיצור נמרץ: וואלה, הכל הלך חלק. היה לנו אחלה פתיחה של טיול, וישר במטוס ידענו מי יושב ליד מי.

m i t a l y

New member
נשמע נפלא ../images/Emo13.gif

האם יש חשיבות לגבי מי יושב לצד מי במטוס?????? מחכה להמשך...

גלבועא

New member
כן כן וכן

מיטלי את חייבת לדאוג לך לאיזה בן. תראי שPF ואני מדווחים על התנהגות טיפוסית של בנים ובנות.

m i t a l y

New member
אני דווקא רוצה...

אבל בעלי לא. יש לו כבר 6 ילדים (3 בנים ו-3 בנות כולל בתי הלא-ביולוגית שלו).

alona 9

New member
יומן מסע..אני פה,מחכה לפרק ב'

"ריד מאי ליפסטיק"..היא אומרת שם בפרסומת "לא תמצאו מחיר זול יותר מה"דיוטי פרי"... אכן התחלה קלה היתה לכם.. מצפה להמשך..

גלבועא

New member
הכל היה קל לנו

גם כשהיה קשה היה קל. אבל תתאפקי ליומני המסע הבאים.

pf26

New member
"ביוטי פרי"

יקר במיוחד. במקרה הטוב זה במחירי הארץ, בהרבה מקרים זה יקר יותר מאשר ברשתות בארץ. גם אצלנו יש "מקומות קבועים" בטיסה. האפרוח עם אמא, הבת עם הבחילה עם אבא וכו'....

גלבועא

New member
תגידי, זה ענין גנטי הדבר הזה

הבן עם האם הבת עם האב? את יודעת שכשחזרנו והיה עלינו להשתמש במכונית נוספת ואחיה נהג, היא התעקשה להיות "עם אבא". הבחורה כבר בת 21
זה מחמיא לי, בטח מחמיא לי.

pf26

New member
בטח שבודאי

תמיד הבן עם האמא והבת עם האבא. לא קראת את פרויד ?
בני הצעיר הוא אדיפוס בכבודו ובעצמו (גם הגדול היה כזה) ובנותי מעריצות את אבא. זה לא סותר את העובדה שסודות וקשיים רצים לספר לאמא גם הבנות וגם הבנים.

למעלה