יומן מחלה

xanadu

New member
יומן מחלה

* קסנאדו בבית, במיטה, קסנאדו חולה, קסנאדו מפוצץ בתרופות שגורמות לו לשכב במיטה בלי יכולת לדבר. יש אנשים שמרוצים זה, קסנאדו פחות. קסנאדו מסטול. * קסנאדו לא מקבל סימפטיה ממספיק אנשים, יש אנשים רעים כאן. ערלי לב. כן, לירוי, זה אתה. שיחת טלפון בין קסנאדו ללירוי - קסנאדו (בקול בוכים): כואב לי!!!! לירוי (באדישות): אז תפשק. * אמא של קסנאדו מאיימת לבוא ולקחת אותו הביתה. קסנאדו מיד מרגיש יותר טוב. אמא של קסנאדו רוצה שהוא ילך לרופא, קסנאדו מזכיר לה שהוא שונא רופאים ויש רק רופא אחד שהוא אוהב הכי בעולם וזה הרופא שהוא הולך לישון איתו כל לילה. * קסנאדו מתפרק, הרגליים של קסנאדו לא סוחבות אותו (וזה לא קשור לזה שהשמנתי), קסאנדו הצליח היום לצאת מהמיטה בלי ליפול עשר פעמים בדרך והלך והסתכל במראה והתחלחל למראה חזון האימים מהצד השני. אלוהים אדירים, קסאנדו נראה כמו סטרייט. הו, הזוועה. *קסנאדו שלושה ימים יושב בבית ורואה ריקי לייק. נשים שחורות ושמנות שעונות לשם לקישה מתחילות לרדוף את קסנאדו בחלומות. קסנאדו משלים פערים בימי חיינו. קסאנדו יושב בבית ושומע שירי אירוויזיון ביזאריים, קסנאדו צריך לחזור לעבודה!!!! * קסאנדו מבין עכשיו יותר את המשמעות של החתימה שלו. * קסנאדו צריך ללכת, מתחיל שכנים שכנים.

.m

New member
../images/Emo24.gif קסאנדו ../images/Emo101.gif

קסנאדו חולה? בשביל מה יש לך רופא בבית??? לירונר סדר לו איזה מרק עוף חם, עם איטריות! קסנאדו מתקשר ללירוי לסימפטיה? כנראה שהחום גורם לו להזיות... קסנאדו נראה כמו סטרייט? חחחחחח! אפילו אם תתאמץ, אני לא בטוחה שתצליח... קסנאדו משלים השכלה טלויזיונית - חשוב מאוד! קסנאדו - אתה מותק. תרגיש טוב.
mai

.m

New member
שששש... שמות חיבה זה רק בבית ../images/Emo9.gif

xanadu

New member
מאי תרביצי לו../images/Emo46.gif

אבל בעצם הוא רק ייהנה מזה איפה חנה בית הלחמי כשצריכים אותה?

Big Al

New member
מאיצ´י הקסימה

מה בקשר לצכלץ? אני אטלפן אילך מחר LOVE YOU

fayd הפשוש

New member
אוי חמוד ../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

מיסכן, עומלל, רחמים, אדוניי ישמור אם אתה נירא כמו סטריט, ולירוי אני ממש מעכזב מימך! הינה קסאנדו המיסכן יושב בבית חולה, ניראה כמו סטריט, ורואה ריקי לייק! ואז כשהוא מיתקשר עליך לסיוע מה אתה אומר לו? תפשק לא מיסכן, לא חמוד, לא אני מיד בא אליך ומכין לך תה אם עוגיות, כלום רק תפשק בקול קר ונוקשה אתה צריך להיתבייש בעצמך!!!!!!!! וקסאנדו דרלניג אני מיתפלל שתרגיש יותר טוב ושבשם אלוהים שמשבר הסטריטיות יחלוף מהר. (מאחד שלא עיכפת לו להכין לך תה
)

Liroy25

New member
הוא אמר שהוא לא יכול ללכת...

אז שישכב ויעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב!

לירונר

New member
בתור הומו מתלמד (או פולני מתלמד...)

מרק עוף אחד בדרך ~
~
, זה לא קפה, זה ספל מאג למרק...
יקירי, שתרגיש מצויין, למרות שאתה חולה ההודעה שלך גרמה לי לצחוק... אז קבל
(זה לא משהו אישי לירוי...) ונשתמע...

MARMELAD

New member
קסאן, יא חולה

תקום מהמיטה, תעזוב את פליסיטי בשקט, כנס לאמבטיה עם שמן ריחני והכל יהיה בסדר. (לא כפרה, שמן זית הוא אמנם ריחני אבל לא אליו התכוונתי)

למעלה