יומן מופע: בת-ים, 5.3

אורון V1

New member
בכיף לך ולכולן

מקווה להמשיך לתרום לפורום

linoy7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

Cheetah Girl

New member
היי! עמדת ממש לידי!

הילדה הג'ינג'ית שרואים ת'שיער שלה היא מישהי מהפורום הרשמי, ואני עמדתי לידה:) סרטון מדהיםם

TheIs258

New member
תודה../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא יכולה עכשיו אז אני אשמע מחר...

just adiki

New member
איזה קול../images/Emo99.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

linoy7

New member
ייאאאווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

תודה!

shaylovesmj

New member
כפרה עליה:)

גם אני הייתי בהופעה הזו ביום שני האחרון!!!!! הגעתי במיוחד מירושלים...ולצערי הגעתי קצת באיחור...הפסדתי שניים-שלושה שירים...:(איזה ביעוס... בכל אופן תוך כדי ההופעה שירי הביטה בי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ומזה שמחתי:)::))))))) ב"תיברח"הראתי לה את התמונה שלנו ביחד מההופעה בבית קשת משנה שעברה והיא חייכה ושלחה לי נשיקה באוויר...:) וגם הצביעה עליי כשאמרה בשיר:"אתה ואתה"....איזה מתוקה....חבר שלי גם היה איתי כפרה עליו.....:)))) היא הייתה מהממת ובסוף לפני שנסעה גם הצלחתי איכשהו להשחיל לה תתמונה והיא חתמה:באהבה ענקית-שירי מימון". מישהו יודע מתי יש לה עוד הופעות????? עדיפות להופעות סגורות בתשלום?...שגם אפשר לדבר ולתקשר איתה אח''כ איכשהו...זה היה בלתי אפשרי בכל ההופעות האחרונות שהייתי...כולל בת ים.יותר מידי אנשים...:( אם מישהו יודע מתי היא מופיעה בקרוב בבקשה תעדכנו אותי.. תודה:)

אורון V1

New member
סביר להניח שההופעות הבאות יהיו

ביום העצמאות. כמובן שאם אתה רוצה פחות אנשים רצוי שתנסה את מזלך ב"הלהקה" אבל גם שם שירי לחוצה. ומשתתף בשמחתך
אני הייתי בעיקר עסוק בצילומים ופחות בתשומת לבה.

just adiki

New member
אני מאמינה שבאתר הרשמי

בלו"ז יש את הפרטיםשאת צריכה במידה ויש הופעות קרובות

ב23.4.07 הופעה בחדרה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

יום העצמאות!! וכמובן אני שםםםםםםםםםםםם אה גם נוי שם
חח ססססתתתםםם כמובן שאנחנו הולכות יחדיוווו
סוף כל סוףףף משהו קרוב אלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
איזה אושרררר

למעלה