יומן מופע: בת-ים, 5.3
לאחר חצי שנה, בשעה טובה ומוצלחת, הילדה חזרה להופיע עם השירים שלה ואת המאורע המשמח הזה החלטתי לכבד בנוכחותי. לזירת הפשע הגעתי בסביבות 12:30, כדי להצליח לתפוס מיקום טוב, ובזמן הזה הופיעו ילדים חמודים, שפצחו בריקודים, כאשר לצידי עומדים הורים גאים שאותם מצלמים. ראוי לציין שהשמש הקופחת הייתה על הפנים והסבל היה לא קטן...לפחות היו לי מים. בסביבות השעה 13:00 שירי הובלה, לאחר כבוד, על ידי יס"מניקים אל איזור הבמה וההופעה יצאה לדרכה. שירי הייתה לבושה בנעלי עקב שחורות, ג'ינס, עליונית שחורה וכפפות!
היא פתחה את ההופעה עם "אהבה קטנה" והמשיכה עם השירים "לאן שלא תלכי", "אותך", "עד שתבין אותי", "תברח", "כמה פעמים", "כבר לא שלך", לא זוכר בוודאות אם "זמן של חסד גם היה" אבל "כשאת עצובה" ו"דון קיחוטה" היו גם היו. המופע הגיע לסיומו עם "השקט שנשאר" והפזמון של "אהבה קטנה" ושירי נלקחה בחזרה אל ההסעה. חבל ששירי לא החליטה לפנק את הקהל עם שירים מהאלבומים העתידיים אבל זה לא משנה את העובדה שכשהיא על הבמה היא מהחיים גדולה. כאן אורון V1, בת-ים. נ.ב. - דאגתי לצלם תמונות וקליפים מההופעה שאני מקווה שיעלו בהקדם, הכל תלוי בזמן הפנוי.