יומן מופע: בת-ים, 5.3

אורון V1

New member
יומן מופע: בת-ים, 5.3

לאחר חצי שנה, בשעה טובה ומוצלחת, הילדה חזרה להופיע עם השירים שלה ואת המאורע המשמח הזה החלטתי לכבד בנוכחותי. לזירת הפשע הגעתי בסביבות 12:30, כדי להצליח לתפוס מיקום טוב, ובזמן הזה הופיעו ילדים חמודים, שפצחו בריקודים, כאשר לצידי עומדים הורים גאים שאותם מצלמים. ראוי לציין שהשמש הקופחת הייתה על הפנים והסבל היה לא קטן...לפחות היו לי מים. בסביבות השעה 13:00 שירי הובלה, לאחר כבוד, על ידי יס"מניקים אל איזור הבמה וההופעה יצאה לדרכה. שירי הייתה לבושה בנעלי עקב שחורות, ג'ינס, עליונית שחורה וכפפות!
היא פתחה את ההופעה עם "אהבה קטנה" והמשיכה עם השירים "לאן שלא תלכי", "אותך", "עד שתבין אותי", "תברח", "כמה פעמים", "כבר לא שלך", לא זוכר בוודאות אם "זמן של חסד גם היה" אבל "כשאת עצובה" ו"דון קיחוטה" היו גם היו. המופע הגיע לסיומו עם "השקט שנשאר" והפזמון של "אהבה קטנה" ושירי נלקחה בחזרה אל ההסעה. חבל ששירי לא החליטה לפנק את הקהל עם שירים מהאלבומים העתידיים אבל זה לא משנה את העובדה שכשהיא על הבמה היא מהחיים גדולה. כאן אורון V1, בת-ים. נ.ב. - דאגתי לצלם תמונות וקליפים מההופעה שאני מקווה שיעלו בהקדם, הכל תלוי בזמן הפנוי.

אורון V1

New member
שני פרטים נוספים

מה לעשות, השמש הקופחת והזקנה עושים את שלהם
: עמד לצידי ילד מתלהב שצעק פעמיים לשירי שהוא אוהב אותה או שאוהבים אותה...כנראה גם הוא שמע על כך ששירי פנויה
והמופע ארך בסביבות ה-45-50 דקות.

אורון V1

New member
פאדיחה של שירי במהלך ההופעה

בתחילת ההופעה היא שכחה את מילות אחד השרים, כמדומני "כבר לא שלך".

just adiki

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את זה שהיא שכחתה את המילים של איזה שיר ששכחתי מהו במפגש מעריצים ולא הסכימה להמשיך אלה התחילה הכל מהתחלה

Cheetah Girl

New member
שלום לכם!! חזרתי:) (חח נראה ליD: )

מה נשמע קודם כל!?
אז כמובן, גם אני היתי בהופעה של שירי (עד שהיא באה לבת-ים!!!) היה מדהים, הכרתי באמצע ההופעה 4 בנות ממש חמודות מהפורום הרשמי, והמופע עצמו היה מדהיםםםם
היא היתה מדהימה
היא נתנה ביצועים מדהימים לכל השירים, דפקה הופעה והיתה פשוט מהממת! באמת שאין עליה... את כל הסיקור הוא כבר רשם, ואין לי מה להוסיף... חוצמזה שהיתי שם מ-10!! והלך לי הראש מהשמש הזאתי. זהו... נהנתי מאודמאודמאוד!!

sapiri5

New member
פשששש איזה אורחת כבוד יש לנו כאן../images/Emo9.gif

כיף לךךך
שהיא תיהיה בכיוון של המרכז גם אני אהיה בהופעה שלה
ברוכה השבה

linoy7

New member
מאיייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנית
גמאני רוצה

linoy7

New member
*לנסוע../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

כן, זה נכון.. השאלה היא אם זה לא יהיה בטיזנאבי

Cheetah Girl

New member
סתם לידע כללי... אומרים ליסוע...

כן כן... גם אני רגילה לומר לנסוע, אבל המילה הנכונה היא ליסוע:) כמו שאומרים... היא נפלה- לא אומרים שהפועל הוא לנפול, אלא ליפול עם דגש על הפ'
ולינוי, את גרה בת"א!!!!!!!!11 את יודעת שיש לה מלא הופעות בת"א, ובערים שהן ממש קרובות אלייך?! (אהמאהמממבת-יםאהמ) את רק צריכה כוח רצון

linoy7

New member
אומרים לנסוע!!!!!!!../images/Emo41.gif

זה מה שנקרא- פעלים חריגים
ברור שיש כוח רצון.. רק שלא תמיד יש זמן

למעלה