יומן חלומות

יומן חלומות

יש לי שיטה מצויינת בלזכור את החלומות בבוקר, ממש אין לי שום בעיה. אני זוכר כל לילה את החלום לפרטים, מה בכל זאת החשיבות של יומן חלומות ?

KEiN

New member
ממממ

לחלק זה יותר קל לחלק פחות... אני לא מדבר על הפרטים שאתה זוכר.. החלום מציאותי? שמתי לב שאתה אמרת ´חלום´ {יחיד} נסה לרשום יומן ותזכור יותר מאחד. החשיבות: ברגע שאתה רושם ישר ברגע הקיצה- אתה מתרגל שחזור פרטים בחלומות שלך, כי רובינו הורגלנו לשכוח את החלומות שלנו.. ברגע שאתה משחזר את החלומות, בעתיד הם ישתחזרו לבד- ובכך תזכור אותם יותר טוב...

LucidGuess

New member
"יש לי שיטה מצויינת" ....

ומה דעתך לשתף גם אותנו כאילו כזה?? דהה? השוודים הפריכים האלה לך תבין אותם... Lucid

LucidGuess

New member
עד שלא תנסה לא תדע, נכון??

עד שלא תנסה ליכתוב לפחות שבוע יומן חלומות לא תבין... כמה שנראה לך שאתה זוכר עכשיו טוב את החלומות שלך, עם יומן חלומות אתה תיזכור הרבה יותר והחלומות שלך יהפכו להרבה יותר מציאותיים וצלולים מעכשיו! הכל יחסי, עכשיו אתה זוכר את החלומות שלך טוב מאד, אבל עם יומן חלומות תיזכור אותם מצויין, ואפילו מעולה! תעשה ניסיון שבוע אחד, ותבין בעצמך... רק אז תוכל באמת לישפוט. Lucid

Variety

New member
חשיבותו של יומן החלומות!

יומן חלומות חוץ מלשפר את יכולת זכירת החלומות אם צריך גם מאפשר לך לעבוד עם החלומות. אתה זוכר מה חלמת בחלום השני מלפני 23 יום??? אני מניח שהתשובה היא לא. מה שיומן חלומות מאפשר לך זה לחזור אחורה לחלומות ולהזכר בהם, לעבוד איתם, לבדוק סמלים, חזרות, עוגנים, המשכיות וכו´... אם אתה רוצה לעבוד עם החלומות שלך ולהין אותם יותר לעומק - תכתוב יומן חלומות. בהמון ספרים שקראתי, יומן חלומות זה הבסיס לעולם של חלומות אמיתיים וכמובן צלולים. בלי יומן חלומות, כתוב בספר, שאין בכלל מה לנסות חלימה מודעת! לדעתי היומן חלומות זה סימן לרצינות שלך בנושא. אם אתה לא כותב בלילה את החלומות שלך, סימן שאתה לא משקיע בשביל החלומות הצלולים. אם אתה כותב, זה מראה שאתה רציני ורוצה להגיע לחלומות צלולים גם אם בבוקר אין לך כח לכתוב את החלומות, אתה בכל זאת כותב אותם ומתקדם.

למעלה