יומן חלומות

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
יומן חלומות

אני כבר כמעט חודשיים לא רושם יומן חלומות וכל הזמן אני רוצה לפרוש אבל אני יודע שאני מת לעשות חלום צלול ואני לא פורש(כי כל פעם אני מוצא הפתעה חדשה שחוץ מלעוף או בנות יש עוד הרבה דברים).אני כל פעם מנסה לכתוב מתאמץ כמה שיותר אבל לא יוצא לי לזכור חלומות כמו פעם.אני זוכר אותם רק בהמשך היום כאילו דג'וו.(כאילו אני רואה חבר ואז נזכר חלק מהחלום).בגלל שאני כבר לא זוכר בכלל חלומות כשאני קם רציתי לדעת שאם אני ירשום בהמשך היום כלומר אחרי הלימודים סביבות ארבע וחצי את החלומות וזה ישפר לי את הזכרון ואני יצליח לזכור שוב בבוקר כמו פעם. אגב המשפט שלומר "אני יזכור את החלום בבוקר לא עוזר לי". עוד שאלה קטנה:הרבה פעמים אני רואה אותך(makron)מעיר לאנשים שאם מתעוררים אפשר ישר לאגיד אני חולם צלול ואז להכנס לאחד.אז אם אני יכוון לי שעון מעורר בבוקר ואני חצי רדום בזמן שאני יכבה אותו ואני יגיד "אני נכנס לחלום צלול" אני יצליח להכנס לחלום? סליחה על החפירות
תודה

makron2

New member
היי...

לא יוצא לי לזכור חלומות כמו פעם - זה קורה,לפעמים צריך לישון מספיק שעות+להתמקד ברצון לזכור חלום ללילה,ברגע שקמים ורצוי באופן טבעי כי זה(מקל על הזכרון)יש להשאר במיטה מס דקות *ולשחזר את החלום(זה חלק חשוב)רק לאחר מכן לכתוב,אפשר לכתוב כמה מילים ולאחר מכן(מתי שיוצא לך)לכתוב ביותר פירוט כמיטב יכולתך. ""אני יזכור את החלום בבוקר לא עוזר לי" - תנסה לחשוב על משהו בסגנון ובדרך כלל חלומות קל יותר לזכור ברגע שמתעוררים במהלכם. "אפשר ישר לאגיד אני חולם צלול ואז להכנס לאחד" - זה תלוי,צריך להיות מס גורמים כמו להיות בזמן מחזור שינה ובמצב שיהיה כניסה מהירה לשיתוק שרירים או כבר שנמצאים במצב כזה,בגלל זה אני מעדיף לזוז כמה שמעט ואז *להשתדל להכנס בחזרה לחלום ע"י שמירה על הרצון ולעשות משהו שיסיח את דעתי המגוף שלי,כמו חזרה על המשפט לדוגמא - זה עוזר לי לפעמים. - אתה יכול לבדוק אם זה עוזר לך. אני מציע אבל שתקרא על שיטת המיילד ותבצע אותה היא דיי פשוטה,יש פרוט בדף 3 או 4 בפורום בהודעה "מיילד פרוט ושאלות" משהו כזה.

tabs

New member
המשך

השאלה העיקרית שלי פה אם אני רושם את החלמות בהמשך היום ז ישפר לי את הזיכרון

makron2

New member
לדעתי כן...

למרות שיש אפשרות לזכרון מוטעה,לכתוב ולשחזר את החלום כמיטב יכולתך לאחר החלום,אפילו אחריי שעות זה יותר טוב מכלום ויישפר את הזכרון.

למעלה