יומן ותאריכון

עתירן

New member
יומן ותאריכון

שבת שלום לכולם ,רוצה לומר שהמערכת פשוט מוצאת חן , קלה וידידותית. בכל אופן שני דברים שעדיין לא "נסגרו" לי כיאות - 1 - יומן שנתי - האם אפשר לצרף? האם קיים יומן בדומה ל - outlook ? 2 - עבדתי על פי הנחיוות המופיעות בפורמים הקודמים בנוגע לקביעת התאריך וצורתו ,שיניתי גם בברירת המחדל וגם בשדות / אחר/ תאריך אך אינני מצליח לשנות את מבנה התאריך המופיע (קבוע),יש הצעות? תודה

שינוי תצוגת תאריך ב-WRITER

הכנסה שדות אחר לשונית מסמך / סוג תאריך עיצוב בחלק התחתון לבחור "עיצובים נוספים...” לשנות את "קוד צורה" (תמונה מצורפת) אפשר להוסיף D או M או Y D=day M=month Y= Year אם אתה צריך עיצוב ספציפי, תרשום בפורום וננסה לעזור

עתירן

New member
עיצוב תאריך

נדין ערב טוב , זה בדיוק התהליך אותו כבר עשיתי , ניסיתי שוב בהתאם להנחייתך .צורת התאריך שונתה אבל רק למסמך הפעיל באותו הרגע. זה לא שינה לי את ברירת המחדל של עיצוב התאריך. באם מופיע ברירת מחדל = 14/03/09 וברצוני לקבוע את התאריך כברירת מחדל ל - 14/03/2009 , יש לי בעיה בנושא. אומנם זה לא קריטי , אבל כאחד שלומד את המערכת זה חשוב לי. נקודה נוספת - נושא הטבלאות : 1 - האם ניתן להזיז טבלה ממקום למקום על אותו העמוד לאחר שכבר יצרתי אותה ? לא מצאתי את האפשרות הזו אשמח לעזרה 2- באם אני פותח מסמך ב - WRITER הכולל בתוכו טבלאות ,המסמך נוצר ב - WORD ושמור כ - doc, הטבלאות יוצאות ממסגרת העמוד ואיני מוצא את הדרך למרכז אותם ולהביאם למרכז העמוד. מה עושים ? בתודה - עתירן

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי שעיצוב התאריך בצורה גורפת בא ממערכת

ההפעלה ולא ממעבד התמלילים.

עתירן

New member
עיצוב תאריך

חיים תודה , בדקתי את הצעתך . אני עובד עם מערכת XP , התאריך והשעה במערכת ההפעלה מעוצבות בדרך בה אני מעוניין ואין כל השפעה על העיצוב ב - writer .תודה - עתירן

עתירן

New member
עיצוב תאריך

תודה נדין. אך ביצעתי בדיוק כפי שנאמר , שיניתי כפי שציינת , רשמתי 4 Y . כל השינוי התאים אך ורק למסמך עליו עבדתי. מרגע סגירת המסמך ופתיחת מסמך חדש הכל חזר לקמותו וחייב אותי לבצע את כל התהליך מחדש. ברור לי שאני לא משלים או שוכח / לא יודע איזה פעולה מסויימת. עתירן

שאלות בנושא טבלה

הזזת טבלה, מצאתי פתרון הזזת שוליים צדדיים (תמונה מצורפת) לגבי מסמכי WORD עם טבלה, לא מכירה פתרון. ידוע שמתעוררות בעיות כשכותבים מסמך ב-WORD ופותחים אותו באופן אופיס. ההיפך גם נכון. עד עכשיו אין תשובה . מומלץ להמנע מעבודה משותפת בין WORD ל-WRITER . ניתן לקרוא ללא בעייה אבל קשה לערוך מסמך.

עתירן

New member
הזזת טבלה

תודה על הדרך. אומנם ארוך יותר אבל הבחלט עובד. עריכת המסמכים שנעשו - WORD בהחלט קשים ב - WRITER . שאלה נוספת בנושא הטבלאות - כאשר אני רושם טבלאות ורוצה לסכם עלות, מחיר , כמות (SUM) אין בעיה לעשות מלמעלה למטה, הכוונה לעמודה. האם קיימת אפשרות לבצע זאת גם בשורה כמו בעמודה? תודה עתירן

חישוב ב-WRITER

ב-WRITER ניתן לבצע חישובים, נח מאוד. דוגמה: אתה בונה טבלה, רושם את הנתונים הקבועים. בתא או במקום שאתה מעוניין לקבל תוצאה, לוחצים על F2 ומסמנים את התא הראשון , את הסימן * ,+,- או / ואת התא השני (בדיוק כמו בגליון אלקטרוני. בסיום כתיבת החישוב,לוחצים על ENTER

למעלה