יומן הנעל האדומה

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
יומן הנעל האדומה

בביקורת הטלויזיה האהובה עלי של מקומוני ידיעות השבוע הם כתבו כך: "מאז 'יומן הנעל האדומה' המגוחכת של תחילת הניינטיז (דייויד דוכובני מנהל מערכת יחסים מורכבת עם כלב דלמטי) לא נראו כאלה כמויות עירום בלתי מוצדק בעליל על המסך." מישהו שאשכרה ראה את הסדרה הזאת יכול קצת לפרט?? לא נעים להגיד אבל לא נראה לי שצפיתי בה כי עם כל הכבוד אם חיפשו פורנו בערוץ 3 של אז היו דברים קצת יותר ישירים...

Gilliana

New member
ראיתי פה ושם

ואני מצטערת לאכזב - אבל דיויד היה רק ה-Narrator (אני לא מכירה מילה מתאימה לזה בעברית) של הסיפורים, כלומר - הוא היה המספר ולא השתתף בפועל בשום דבר. נכון שזו היתה סדרה אירוטית, אבל ממש לא פורנוגרפיה. כמו שאמרת - היו דברים הרבה יותר ישירים והרבה יותר פורנוגרפיים.

1Shir

New member
עם זאת האגדות (כלומר עינת) מספרות

שהיה איזשהו פרק בהשתתפותו הישירה של דייויד..

1Shir

New member
מעניין,אני רואה שיש לך בקיאות בנושא

טוב נו מה ציפיתי אחרת?!.. :) מה היה בפרק הראשון? ואיך זה קשור לכלב דלמטי?... (או שזה לא קשור)

Gilliana

New member
אני אנסה לגרד מנבכי זכרוני...

אבל אל תצפי להרבה כי אני באמת כבר לא זוכרת כמעט כלום והאמת היא שהסדרה לא כ"כ עניינה אותי - הייתי רואה רק כשלא היה לי משהו אחר לעשות. הסיפור בגדול היה על כך שארוסתו של דיויד בסדרה גם בגדה בו וגם מתה (כאילו שלא מספיק אחד מהשניים) ובגלל שהוא לא מצליח להתאושש מהטראומה הוא מפרסם במדור מודעות אישיות תחת הכינוי "הנעל האדומה" בקשה מנשים שחוו מצבים דומים לכתוב לו ומביא את סיפוריהן בכל פרק. כלב דלמטי אני לצערי ממש לא זוכרת משום מה...

שיר יקירתי- באתי לעזרתך...

הסרט מספר את סיפורו של ג'ק אדריכל חביב למראה שבת זוגתו בוגדת בו וכשרגשות האשמה אוכלים אותה היא מחליטה להתאבד, הוא מוצא יומן שלה המספר בפרטי פרטים איך נפגשה עם אותו מאהב ועל כל מה שקרה, הוא מאתר את אותו בחור ומתעמת איתו.. בסוף הסרט הוא מפרסם מודעה בעיתון שבו הוא מחפש נשים שבגדו שיכתבו לו את הסיבות לבגידה במטרה להבין למה הוא בעצמו נבגד. בסדרה הוא בכל פרק פותח מכתב ומתחיל לקרא עד סוף הפרק בו רואים אותו מקפל את נייר המכתב אין לו תפקיד מלבד אותו פרק בודד בו כן השתתף השתתפות מלאה אהמ אהמ. הכלב בסרט ובסדרה הוא בכלל כלבה ואין לו שום קשר לדלמטיות- כלב קולי מסוג כלשהוא סביר להניח מעורב.... מקווה שעזרתי.

1Shir

New member
תודה רבה לך

איזו סדרה לא מוסרית
הכל על בגידות.. מה ז"א מתעמת עם אותו מאהב של אשתו? ואהבתי את ה-"השתתפות מלאה אהמ אהמ."...

בבקשה לך והנה כמה תשובות..

מתעמת היא הכוונה מחפש אותו ואחרי שהוא מצא אותו הוא קצת התידד איתו כמובן מבלי לספר לו מי הוא באמת , הוא הזמין אותו למשחק כדורסל אצלו בבית (יש לו בית ע-נ-ק-י) בהמלך המשחק הם מתחילים ללכת מכות כשג'ק (דייויד) זורק לעברו הערות עד שלבסוף הבחור מבין מי בדיוק האדם שעומד מולו, ג'ק מאשים אותו במותה של הבחורה הם נאבקים קצת עד שבסוף בחורה נוספת שהייתה איתם מפרידה בינהם והבחור הולך לביתו וג'ק נשאר להתאבל עוד קצת על הבחורה ובסוף מחליט לכתוב את המודעה לעיתון...

למעלה