יומן המפוטר

mrspeed

New member
יומן המפוטר

למה לפתוח רגליים? סליחה על ההתבטאות. אני סוגר חודש פיטורים.אבל מה שמציק לי זה שיש עבודה אבל המעסיקים מנצלים זאת. השכר ירד משמעותית. זה גובל בהתעללות ובהעלבה. למה עם נסיון וותק אני אמור כביכול להתפשר?? אני לא אומר שאני לא גמיש - דווקא מאוד אבל עדיין מתיחסים בזלזול. "הנה עוד מפוטר שיהיה זקוק נואשות לעבודה. בוא נשלם לו שכר מינימום - לא תביב לו ברירה והוא יועסק" ככה ההרגשה שלי. אני טועה?

avital42

New member
זה שלך

זו הרגשה שלך ולכן אין כאן טועה או לא. אני אנסה לתת לך כמה אפשרויות להתחיל בשכר נמוך, ולחתום חוזה שבמידה ומרוצים, מעלים את המשכורת. יש לך עוד חודשים לחפש עבודה נצל אותם לקחת את העבודה שלפחות אתה תהנה מהמקום והאווירה (כסף זה לא הכול) ולחפש הלאה עבודה אחרת. כאשר הביקוש גדול והעצה קטנה, זה מה שקורה. בהצלחה

eitanp13

New member
יומן המפוטר

מזדהה אני עם הרגשתך . אולם ברגשות עיסקנן . לא ציינת מה הייתה התעסוקה האחרונה שלך ובאיזה תחום הינך מיומן . ולעצם העניין - במצב העכשווי הינך צריך לעשות סדרי עדיפות כמו : 1.לשבת בבית ( ירידה בהכנסות , דימוי נמוך , שיעמום ) 2. לעשות ( למצוא תעסוקה חדשה , לעבור הסבה מקצועית , ליזום פעילויות חדשות ) המשמעות - ליצור , להיות עסוק , לבדוק דברים חדשים , ליזום פעילויות וכד' ). עצם העשייה תגרום לך להיות יותר אופטימי , יותר נמרץ , יותר בעניינים , פעיל , אנרגטי וממוקד מטרה . עכשיו אתה צריך לעשות בחירה , איזו דרך עדיפה לך ?

Caesarus

New member
מזדהה אם הרגשתך

יש מעסיקים שמנצלים מצבים מסוג זה, גם אני נפלתי על אחד כזה שהתקמצן על עוד כמה שקלים במשכורת. ממש מגעיל שאנשים רואים לנכון לנצל אדם במצב כזה.

eitanp13

New member
ניצול מצב

נכון , יש גם מעסיקים כאלה , וכדאי לזהותם בתחילת הדרך , לא תמיד צריך להתפשר ויש לבחום כל מקרה לגופו .

למעלה