יומן אירועים -

tairon

New member
יומן אירועים -

אז יום חמישי יצאתי לאוויר העולם מה שנקרא התאזרחתי -חיל משוחרר מזה למעלה מחצי שנה לא עבדתי בגלל איזה מישהו צר עין שהחליט ללכת להלשין על כך שאני עובד ועבודתי הכי אהובה עליי הופסקה עכב זה הגעגועים היו קשים אישית זה משהו שאני נורא אוהב להתעסק איתו אז אתמול יום שבת בשביל לחזור קצת לענין התלוותי לחבר שגם הוא תקליטן לאירוע שלו וזה היה עבורי חצי אורגזמה סליחה על הבוטות לאותן מספר שעות הבנתי מה הפירוש הביטוי -יושב על ענן ה-9 למה 9? אין לי מושג אולי פעם מישהו יסביר לי את זה אבל כמובן סאגת החיים חייבת להעביר אותי שיעורים מאלפים לקראת אמצע הלילה הפלאפון צלצל עניתי.... הודעה מאד לקונית יבשה אבל כל כך חדה כמו תער יבש ``תגיע לבי``ח כי החברה שלך הכי טובה החליטה שנמאס לה בחיים האלה`` יומן אירועים ------------ הקדמה קצרה: הייתי מעדיף שאלו יהיו אירועים משמחים יותר או אולי אירועים של ממש כעבודה אבל יו נואו החיים הם כמו לונה פארק גלגל ענק או אולי דומים לרכבת הרים הפלא צלצל ב02:10 נסעתי כמו מטורף הביתה להשאיר הודעה על העלמות לא מתוכננת משם ישירות לבי``ח 03:15 פחות או יותר אל תתפסו אותי בשעה המדוייקת נכנסתי בריצה חצי מוטרפת ..לבי``ח קבלת פרטים ראשונים: חברה שלי החליטה שנמאס לה והיא רוצה לקצר תהליכים האמת היא שכמה שבועות לפני כן היא נפרדה מהחבר הכי טוב שלי שהוא פרפרון לא קטן גילתה שהיא בהריון הודיעה לו - ירד על בירכיו הציע נישואין כלב ישן לא לומד טריקים חדשים ככה סבא שלי אומר היא אימצה את זה והחליטה לסרב להצעה וגם החליטה שלילד הזה מגיע להגיע לתנאים יותר טובים =הפלה! אז אתמול בערב היא והוא רבו והיא החליטה שדי לה ועשתה מעשה לא הצליח לה השעות חולפות אנחנו בהמתנה ההמתנה יכולה להטריף בן אדם הראש חושב מה עבר לה בראש? על מה היא חשבה? איזו אגואיסטיות לשמה! אבל זה רק בראש הלב מדבר אחרת הוא צועק הוא בוכה והוא מתייסר.. תשאלו למה? היא ביקשה ממני להתלוות להפלה ואני שלא רציתי להקלע לקרב אקדחונים שלו ושלה סירבתי ועכשיו זה? רגש אשמה! בערב שלאחר ההפלה התקשרתי לוודא שהיא בסדר ואפילו צחקנו יחד הבוקר מתחיל להפציע.... היא אחרי שטיפת בטן..ישנה נשארתי שם עד שהודיעו לנו שהיא תיהיה בסדר איזה יופי של משפט `` היא תיהיה בסדר`` שום דבר לא בסדר פה! זו טראומה ענקית לכל הסובבים ולה בלתי נתפס בכלל ולא מובן אבל החיים זה לא פיסת שוקולד אחד מתמשך יש גם חלקים מרים ואני חווה אותם יום יום .. לסיום יומן אירועים חזרתי הביתה אנשים היו בדרכם לעבודה עוד שבוע התחיל אני רק מקווה שכמו שהוא התחיל אצלי זה לא מעיד על הסימן לבאות

dafna l

New member
לטאי היקר

מצטערת לשמוע על חברתך הטובה אך החיים מלמדים אותנו הכל מכל חוויות טובות וחויות פחות טובות מזלנו שאנו חווים חויות שאנו יכולים לעמוד בהם שאנו נתמודד איתם גם אם קשים הם. ולרגשות אשמה: אל תקח על עצמך מה שלא שלך היא בחרה היא החליטה אנחנו אלופים בלהתייסר ברגשות אשמה גם אם אינם נוגעים לנו והלוואי ויכולתי להמציא פטנט קטן ובמחי יד להעלים את כל רגשות האשמה. אך על מנת להפטר מהם יש לעבוד קשה ורק טיפ קטן: של מי הבחירה? שלי? שלה? שלו? בעל הבחירה אחראי לה לא אנחנו אנחנו אחראים על הבחירות שלנו. קל להגיד קשה לישום - נכון מאד קשה אך אפשרי. הדרך פתלתלה ומלאת מהמורות ולאט לאט אנו לומדים פעם עוקפים,נופלים וקמים, סותמים בחול באדמה, יושבים רגע לפני המהמורה , ומהרהרים לעצמנו ולכל אחד הפתרונות כיד הדמיון והיצרתיות. אז לך בדרך והביט עליהן והתמודד איתן. ומאחלת לך דרך עם מהמורות קטנות . שולחת לך חיבוקקקקקקקקק ועוד אחד לחברתך הטובה תעביר הלאה

קרני

New member
אני יודעת שזאת לא הודעה עבורי, אבל..

ממש התרגשתי לקרוא את התגובה שלך!!! את אישה מדהימה!!! שיהיה לך יום נפלא @ @ J U קרני

dafna l

New member
קרני תודה התרגשתי מאד

אומנם כתבתי לטאי אך לא לבדו זה לכולםםםםםם לכולנו

קרני

New member
טאי טאי...

איזה חבר טוב אתה!!! נמצא שם בעת צרה למען כל מי שרק יבקש... אני ממש נפעמת ממך בכל פעם מחדש! בנוגע לחברה... כמו שאמרת, היום עבור אנשים מסויימים רק התחיל, ואצלך הוא ממש באמצעיתו אבל למעשה, עבורה הוא גם רק התחיל... היא צריכה להמשיך להתמודד עם תחושת ההפלה שתלווה אותה לשנים רבות. אני לא ממש יודעת איך מרגישים, אבל אולי איב תוכל לתת תחושות יותר אותנטיות... בכל אופן... מחכה לה תקופת התאוששות מנטאלית, במיוחד לאור כל המצב העדין עם החבר. אני יודעת שתהיה שם בשבילה... :))) מקווה שיהיה לך כוח להתמודד עם זה... וחוץ מזה טאיצ`ו!!!!! מזל טוב!!!!! השתחרת!!!!! החיים במגמת שינויים, בדיוק כמו שהבטחת... :))) המון המון המון המון המון מלאנתאלפים ב ה צ ל ח ה !!! תשמור על עצמך... שולחת לך חיבוקים, שלך, קרני אה, ואתה בטח כבר רגיל אבל.. מזל טוב על הודעת היום ;-) u knocked us dead again..... :)) @ @ J U

למעלה