יומיים לא הייתי

בלבלונת

New member
יומיים לא הייתי

פה ושום דבר לא זז??? מה קרה כולם נרדמו? נגמר החורף, צאו מתרדמתכם, תתחילו להגיב... איך עבר השבוע האחרון? לי הוא היה קשה אבל חייבים להתמודד, לא? מה התוכניות של כולם לסופ"ש? מבחנים וחרישות? לצאת ולהתהולל? לישון? לטייל? לחפש את עצמכם? לראות כדורסל? אתמול הייתי במרכז <אז מה אם אני בוגדת> :p והייתי בהופעה של שלמה ארצי, אתם אוהבים אותו? נהניתי שחבל על הזמן, חבל שהוא כמעט ולא מופיע אצלנו. שתפו אותי מה קורה אתכם? ואל תעלמו... שבת שלום ומיליונים של
ו
אוהבת

tomervanono

New member
:( קצת עצוב לשמוע שהוא לא נגמר

שבוע קשה עבר על העיר שלנו מתוך 11 חיילים שנהרגו לנו השבוע 5 היו ירושלמים
העיר שלנו לא מפסיקה לספוג !! מקווה שיהיה סופ"ש רגוע <אני הולך לעבוד>

בלבלונת

New member
זה לא חדש

שירושלים תמיד מועדת לפיגועים ונופלים... אל תשכח שהעיר שיש בה את מספר התושבים הגדול ביותר בארץ זו ירושלים. אבל זה לא מנחם, זה כואב לדעת על כל משהו שהכרנו או לא...

בלבלונת

New member
אני יודעת מה קרה

לפורום... אתם לא נכנסים... אז למה שהוא יהיה חי? מה צפוי לנו לשבוע הקרוב? יש משו מעניין בעירנו הגוססת? הופעות? טיולים? המלצות?

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

כמה שאני מנסה להחיות אותו אנשים יורדים עליי. איזה אנוכיים

בלבלונת

New member
זה חייב להיות משו שכולם

עושים יחד... בכל מקרה אני לא רואה איך שאלונים מחיים את הפורום. מה דעתכם לעשות מפגש של כולם?

jenngirl

New member
בתקופה הקרובה?../images/Emo82.gif

אני בכל מקרה לא יכולה..ונראה לי שגם אחרים לא. תקופת הבגרויות :/ הרי בגללי לא תבטלו את המפגש אז תהנו לכם

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

באמת יבש פה... ואיפה הייתה ההופעה של שלמה ארצי? השבוע האחרון? :| סתם קקה, מלא מלא דברים לעשות בלימודים ולא התחלתי כי אין לי כוח. הסתפרתי יש לי בית ריק, בערך וסופשבוע לא עשיתי כלום,הוא עדיין לא נגמר, אבל זה לא שיש משהו מיוחד

בלבלונת

New member
היי ג'ן ../images/Emo140.gif

יבש כן, אבל אני מאמינה בפורום הזה, לאט לאט הוא יחזור לחיות... לגבי ההופעה אמרתי שהיא הייתה במרכז, אני עוד באופוריה מרב שנהניתי. תתחדשי על התספורת... מה עשית? למה יש לך בית ריק? טוב לפחות תנצלי את הסופ"ש להשלים פערים. איפה את לומדת?

jenngirl

New member
חחח חמודה../images/Emo82.gif

איזה בלבלבלבל [: מה עשיתי השבוע? שום דבר מיוחד. תודה על ההתעניינות ויש לי בית ריק כי אחותי ואבא שלי נסעו לאילת הממ אני מעדיפה לא להגיד איפה אני לומדת :/

בלבלונת

New member
למה

לא נסעת לאילת??? הלוואי היה מתאים לי לנסוע ולצלול ולנקות את הראש. מה הקטע של האייקון עם הבית בראש כל הודעה שלך?

jenngirl

New member
יש לי בגרויות../images/Emo82.gif

אני לא יכולה לנסוע.. :/ הממ אני בעיקרון אוהבת להיות בבית, אולי זה מה שמאפיין אותי :/ וגם כי בקושי אנשים משתמשים בו, לא רציתי שהוא יישאר מקופח D:

jenngirl

New member
יששש אני יוצאת היום../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

אני יוצאת עם חברה לטייל [: שבת שלום

למעלה