יומולדת

lonki

New member
יומולדת

יש לי יום שישי יומולדת וזו פעם ראשונה שאני חוגגת יומולדת בלעדיה , היא לא תתקשר אלי בשעה 8 ושלושים לאחל לי מזל טוב, היא לא תקנה לי יותר מתנה. לפני כל יום הולדת יש לי מין פרפרים בבטן של התרגשות שהיום שלי רק שלי מגיע ועכשיו אין לי פרפרים רק תחושה של פחד וחשש מהלא נודע איך אני ארגיש ביום שישי.... כאילו הכל עומד להשתנות.

כלכך מבינה אותך

יומולדת ראשון שהיה לי אחרי שהיא נפטרה, היה יום אחרי השבעה שלה.. אמא שלי היתה כלכך חולה כלכך הרבה זמן ואני התעקשתי שהתאבלתי עליה בעודה בחיים מספיק.. ושאני רוצה לחגוג את היומולדת שלי.. הלכנו כל החברים שלי לבית קפה.. שתינו קפה.. העמדתי פנים שאני בסדר.. העוגה לא נבלעה לי.. קיבלתי המון מתנות.. אבל הייתי אומללה.. עברו כ 9 שנים אולי יותר.. כבר לא מתרגשת מלחגוג.. פעם הייתי חוגגת שבוע רצוף.. עכשיו.. מקסימום קפה ועוגה בחיק המשפחה לפני שנה ועשרה נולד לי בן קצת לפני היומולדת שלי.. אולי אלוהים שלח לי אותו לפיצוי על מה שעברתי עד עכשיו....

לונקי...

את חדשה בסביבה? מוזמנת לספר קצת על עצמך ולהצטרף לפורום... בקשר ליום הולדת, זה בהחלט יום לא פשוט, במיוחד שזה הראשון בלעדיה... זכרי שזה אכן היום שלך, ואני בטוחה שהיא הייתה רוצה שתחגגי אותו ושהיא תחגוג אותו איתך בדרכה שלה... זה הרי יום חג גם בשבילה... מקווה שיעבור כמה שיותר בקלות, וכן, שגם תהני ממנו... מגיע לך.. אנחנו נהיה כאן...

fox28

New member
שולחת לך חיבוק גדול

גם לי מאוד קשה לחגוג יום הולדת בלי אמי ז"ל אני יודעת שהיא נמצאת איתי תמיד, גם אם פיסת היא לא לידי זה לא מקל את הכאב אבל זה נותן לי מעט נחמה מיכל וכמובן- הרבה מזל טוב ליום הולדתך

פרח75

New member
ליבי איתך

אני כל כך מבינה את מה שעובר עליך. אני זוכרת טוב מאד את יום ההולדת הראשון בלי אמא. הגעגועים הכאיבו לי פיזית. אני זוכרת בשלב מסוים נפלתי על הברכיים והתמוטטתי לתוך בכי נוראי שלא נרגע. זה היה פשוט משבר נוראי. עד היום זה קשה לי אבל היום משום מה הרבה יותר קשה לי ביום ההולדת שלה מאשר ביום ההולדת שלי. יש לי צורך עצום לחבק אותה, להגיד לה כמה אני אוהבת אותה. לקנות לה מתנה, לשמח אותה, ואין לי אפשרות. זה כל כך כואב

א ו ר 34

New member
המשך יומולדת

אז זהו מחר היום הגדול.... קניתי לעצמי מתנה נעליים כי תמיד אמא שלי הייתה נותנת לי כסף לקנות ביומולדת עוד זוג נעליים(סוג של מחלה) הייתי אצל הפסיכולוגית שלי אתמול והיא נתנה לי מתנה, דבר שהיא לא נוהגת לעשות לאפ אחד. התחלתי כלכך לבכות מהתרגשות...

שמחה18

New member
שלא תדעי צער עוד

שיהיה לך מזל טוב ושלא תדעי צער יותר מבינה אותך כל כך , תהיה חזקה מפני שזה לא עובר זה כואב תמיד, קבלי המון חיבוקים ואהבה

יום הולדת שמח, LONKI ../images/Emo65.gif

יום שישי הגיע. אני יודעת שלא קל לך היום. ובכל זאת, מאחלת לך ברכות, ושולחת לך חיבוק!

shandror

New member
מבינה אותך ומזדהה כל כך!

מתוקה - קודם כל מזל טוב, אמא שלי נפטרה לפני שנתיים, והיום הולדת שלי הפך ליום אבל!!, אחי ואחותי באו לאחל לי מזל טוב וכעסתי עליהם,כעסתי על כל מי שאיחל לי מזל טוב,הרגשתי שאין לי זכות לשמוח, איך אני יכולה לחגוג? אני לא שמחה, אני לא חוגגת!!!!!, היא תמיד חסרה, ואני מרגישה שהיא היתה המשפחה היחידה שלי, בלעדיה זה לא שווה! אני עדיין מחכה לטלפון שלה מידי יום, אבל הימים עוברים, והחיים ממשיכים, והשנה אחרי שני ימי הולדת של כאב ואבל, יכולתי קצת לחייך! אני מבינה לליבך, תהיי חזקה!! שולחת לך המון חוזק ואור - שני

למעלה