יומולדת...

kislevorr

New member
יומולדת...

יש לי היום יומולדת 16, אבל היום רצח רבין... אז היום,בטקס בבית ספר, ישבתי עם חולצת תנועה,צפיתי,כרגיל,הקשבתי,שרתי את השירים עם הזמרות,ובסוף - כרגיל, התקווה. ואז - ההמנון של הנוע"ל,כרגיל,כי ככה אנחנו... ואז ההמנון השלישי להיום - יומולדת שמח. זה לא נעים, למרות שהיה כיף... ואז הגעתי לכיתה והיו שם המון בלונים והרימו אותי פעמיים! (כלומר, 34 פעמים!) ומזמן לא חגגו לי יומולדת כי בשנתיים האחרונות לא הייתי בבצפר ביומולדת שלי,ואז כמעט ולא חגגו לי את היומולדת,והיה ממממש כיף אבל - מצד שני, רצח רבין... זה יום ממש חשוב, לי... על כן חזרתי הביתה ומיד עשיתי את זה... אה,כן: ככה בערך אני נראה,אני מגדל עכשיו שפם,ושוכח להתגלח אז יש לי גם זקנקן חולצת תנועה - כמו בכל טקס,כל יום האתמול, וכל היום היום כנראה... מכנסיים משובצות - ככה אני לבוש התיק - התיק החדש מעור,שאבא קנה לי אתמול סנדל- אני תמיד עם הסנדלים שלי. יחף - תמיד אני גם מוריד אותם... בלון - כל הלילה האחרון ישנתי עם בלונים,וכל הכיתה הייתה מוצפת בלונים... טקסט,מאחורה - רבין...

kislevorr

New member
יש לי אתר חדש, פורטפוליו חדש !!

אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי פלאש 7 אם אין לכם, אז לכו לאתר של מקרומדיה ותורידו משם בחינם את הplayer החדש של הפלאש החדש.

מתלהב

New member
קודם כל, מזל טוב (גם ליומולדת)

כמה דברים: 1) אתה זריז מאוד. סיימת יום לימודים וכבר יש לך דיוקן עצמי בהשראתו.. סיימת את הדיוקן העצמי ומייד העלית לאתר.. קצב עדכון כזה ללא ספק יכול לעשות לך רק טוב. 2) למה לסבך את ההמונים באתר הדורש עדכון של הפלאש הגורר לעיתים גם אתחול המחשב? הכרחי? 3) אפיון ייחודי יצרת לאתר. אפילו חיבור שאיכשהו מצליח לך, בין הפונט הזה לפרחים.. ובינם לבין גווני הוורוד .. אלא, שקצת קשה לראות קשר של ממש בין אופי העבודות לאתר המאגד אותן. עם זאת, הצגת העבודות שלא במלבן או במשטח לבן ריק, אלא במספר מלבנים לבנים על רקע צבעוני, דווקא מוצלחת לעיתים. 4) בין העבודות יש מוצלחות יותר ומוצלחות פחות, בעיקר בעיות של צביעה וקווי מתאר, או צירוף בעייתי של רכיבים (בדיוקן העצמי). אתה מוצלח הרבה יותר, כנראה, בפיתוח דמויות פרי דמיונך. 5) בדפדפנים מסוימים וברזולוציות שונות נוצר מצב שבו יש לגלול את העמוד כדאי לראות את האתר במלואו. וזה קצת חבל. 6) אני רואה שאנימציות עוד אין לך. אז נמתין.. 7) המעבר בתוך ה"סט", על-ידי הלחצנים הוורודים, מבלבל משהו. אתה לא יודע איפה אתה/היית ומה עוד צפוי בכל אחד מהמקומות. 8) הרבה בהצלחה שיהיה לך! 9)

לא נותר לי אלא להצטרף לדברים

ולומר- חזק ואמץ! (כי ככה אומרים בתנועה המתחרה שלכם
) ובקשר לסקשן האנימציות- אולי כדאי בכל זאת להכניס את הצופה עם משפט של "בקרוב" או משהו, אחרת זה ניראה כמו תקלה בקישור או שהפלאש לא נטען עדיין.

kislevorr

New member
תגובה לתגובה, שהגיבה לתגובה, ש...

עדכנתי, עכשיו אני מניח שתהיו קצת יותר מרוצים. התאכזבתי שלא אמרתם כלום על הפרח שנפתח, בכפתורים הראשיים... כי, אני לפחות, ממש אוהב אותו...:) בקשר לקטע של העדכון של הפלאש - כל כמה זמן (שנים) יוצא פלאש חדש, ואיתו - פלייר חדש, הצורך לעדכן הוא חשוב. עדכנת - עכשיו אתה יודע שיש לך את הפלאש הכי חדש,ולא יהיו לך שום בעיות... אתה מסודר. זה כמו ביטוח רכב בכל מני מובנים, אפילו למובן שזה חובה (בשביל לראות את האתר - זה חובה...) :) ו"מתלהב", לא הבנתי את כוונתך בקשר לדיוקן העצמי... (אני נכנס לקישורים של הפורום?? חחח)

מתלהב

New member
הדיוקן העצמי? הממ...בוא נגיד שיש

שם קצת יותר מדי בלאגן. הרעיון (אם לא הייתי קורא את התיאור הסיפור שלך) לא לחלוטין עובר, למרות שאין פה משהו שמבחינה ויזואלית אין אפשרות להעביר אותו. בקיצור, תלטש קצת, אם מתחשק ו/או בא לך.

מתלהב

New member
בתור יציאה זריזה זה אחלה, אבל

ביננו - התיאור והנימוקים מאחורי העבודה מוצלחים למדי, לעומת הביצוע וההעמסה הכללית כאן

למעלה