יומולדת 60 לאבא

הבינגו לקח לי שעה גג.

עשיתי בינגו של 3*3, והכנתי בערך 15 פרטים שונים. (בחרוזים).

להכין את הלוחות ב- WORD לקח רבע שעה, ורק למצוא את התמונות (עשינו בינגו תמונות) המתאימות לקח קצת זמן.

ברכה אישית - כל אחד כותב בעצמו, משמע עוד רבע שעה לאיש.

לגבי הקשר למציאות - טוב נו, אצלנו זה היה קל. אבל קשה לי להאמין שכשזה מגיע להורה קשה למצוא שלל דברים יפים לומר לו.

הייתי מכינה לך מצגת לו לא הייתי מחויבת בעצמי לפרויקטים עבור העצלנים במשפחה שלי

אשרז4

New member
לגבי מצגת-יש אתר שאפשר "לזרוק"אליו את

כל התמונות ועושה בעצמו את מצגת.אם תרצי אוכל לשאול את בעלי לשמו.

אשרז4

New member
האתר נקרא Stupeflix

תעשי חיפוש לפי השם.
אם את צרכה עזרה בתפעול תכתבי לי מסר בעלי ישמח לעזור

The Bellinda

New member
זה דווקא יכול לעבוד!

כמובן, בכפוף לסבלנות שלי. אבל, טריוויה זה משהו שאני יכולה לרתום אליו את אחותי בקטע של ההכנה, כי זה לא דורש ממנה מאמץ כספי או משהו שהוא מעבר להכנה של כרטיסיות נגיד, וגם בלינדו יכול לעזור (והוא דווקא מת על שטויות כאלה, אז נראה לי שעם ההכוונה הנכונה אני יכולה לנתב את שניהם להכנה ואז יישאר לי רק לנצח על האג'נדה לאירוע).
נראה לי שקניתי. חיפשתי משהו כזה, שיכול להיות חמוד, וההכנה שלו לא תיפול רק עלי.

תודה!

(עצלנית עצלנית, אבל עם פוטנציאל הפעלת אחרים, שזה למען האמת אחרי שקראתי את התשובה שלך, מה שכנראה חיפשתי מלכתחילה
)

The Bellinda

New member
אגב, נזכרתי שלא צירפתי תמונה של העוגה

בסוף התעצלתי - לא מצאתי את הפיה הדקה לזילוף אז הפכתי את הזילוף לציור על בצק סוכר. יצא נחמד. נראה לי שזאת אחת העוגות הפחות מושקעות שלי יחסית, אבל ניחא.

פרמלה

New member
מי שמכינה עוגות מושקעות כאלה לא יכולה לקרוא

לעצמה עצלנית.

adif11

New member
אם ככה נראית עוגה לא מושקעת שלך.....

מענין איך תראה אחת מושקעת

The Bellinda

New member
העליתי פה תמונות לפני כמה שבועות, של

דברים יותר "רציניים" שעשיתי לבנות בעבר

(תמיד משעשע אותי כמה אני משקיעה בעוגות וכמה אני לא ממש נהנית מזה כי זה תמיד יוצא לי יותר מסובך ממה שהתכוונתי...אבל התגובה של הבנות כל כך שווה את זה שאני סובלת בשקט
)

ExNewYorker

New member
אני בדיוק כמוך......

התגובה של החמודי שלי שווה הכל

בעוד כארבעה שבועות חוגגים יום הולדת בגן (חודשיים וחצי לפני התאריך! אוווףףף.....) ואני כבר בתכנוני העוגה
כנראה שהפעם אסתפק בתמונה מודפסת על נייר אכיל כי מדובר ביום הולדת משותף עם עוד שני ילדים...

למעלה