יומולדת שנה!

m a t a n O

New member
יומולדת שנה!

היי! אני צריך עצה: אני ובן זוגי שיחיה חוגגים בסוף השבוע את יום השנה הראשון שלנו. אני מבשל, אבל אני מחפש מתנה יצירתית, ואני לא יודע על מה לחשוב. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה שזה יהיה משהו שהוא לא היה קונה לעצמו, אבל באמת היה רוצה. הוא צייר, בחור מאוד מוכשר, חכם מאוד, העיסוק באומנות הוא התשוקה האמיתית שלו. יש למישהו רעיון?

ז י ק ו

New member
איזה חמודים אתם ../images/Emo13.gif

הנה כאן יש לכם כמה צימרים/בתי מלון פרנדליים ביותר לקהילה קח אותו לאיזה שהוא מקום עם נוף, שבוא הוא יוכל לשאוף רעיונות ליצירתיות ויצירה

בטח שיש

קורס יקר שהוא לא מרשה לעצמו באמנות פלסטית שמרתקת אותו, בתולדות האמנות או בפילוסופיה של אומנות, צבעים שווים במיוחד, כן ציור, בדים טובים, ואם התקציב מאפשר אולי אפילו סיור מוזיאונים בחו"ל. ולפני שאני שוכח - מזל טוב ענק לכם!

בתור אחד שמתעסק קצת באומנות

אני חושב שבאמת יהיה נחמד יזה סיור משוץף במוזאונים משו מגניב כזה.. כי נראה לי שחומרים זה משהו שהוא היה רוצה לבחור בעצמו או שאתה לא כל כך מבין בהם.. ( אני מניח לא בהכרח..) שיהיה המון מזל טוב!

אהבתי את כל הרעיונות הקודמים

חשבתי להציע (בהנחה והוא מצייר) לקחת יצירה שלו ולמסגר אותה.. אבל אולי כדאי להיות זהירים אם דברים כאלה כי יכול להיות שיש לו טעם מאוד מסויים וצורה שבה הוא היה רוצה שדברים ייראו וכו'.. אז רק אם יש יצירה ספציפית שאתה חושב שהוא ישמח לראות ממוסגרת או תלויה במקום מסוים.. אפשר גם לקחת תמונות נבחרות שלכם מהשנה שחלפה, לפתח אותם בשחור-לבן ולשים באלבום + לכתוב דברים קטנים בצד שיגרמו לו לחייך/להרהר..

m a t a n O

New member
בסופו של דבר, מה שעשיתי..

בסופו של דבר קניתי מסגרת קטנה שאמורים למתוח עליה בד ציור, צבעתי אותה בצבע עץ לא אחיד, ואמרתי לו שזאת המסגרת שלנו, היא אולי לא מושלמת, הצבע לא אחיד, אבל היא שלנו, אם נרצה אותה- תמיד. השארתי הרבה מאוד מקום למחשבה. הוא יודע שאני אוהב אותו, אני יודע שהוא אוהב אותי, הרגיש לי אחרת. היה יום שנה ראשון מעולה. הרבה דיבורי זוגיות. יהיה טוב :) שבוע מבורך.

למעלה