יומולדת שמח?...

יומולדת שמח?...

סורי... לא מוצאת כותרת יותר מתאימה מזאת... תיכננתי ללכת עם חברים לאיזה בר ביומולדת 18, ל-BLACK. עד שכבר סידרתי הכל עם החדר VIP והמוזמנים, אני צריכה לבטל.... וזה הכי לא פייר... תגידו שאני קטנונית ומה שאתם רוצים, אבל כשאחרים עושים מסיבות אני לא מתערבת להם איפה ומתי ואת מי הם יזמינו. ופתאום כולם מתערבים לי כי לא מתאים להם. לא מתאים להם התפריט, המקום בכלל.... ולהם, זה בעצם להן, לחברות שלי, שביקשו שאני אכין להם מנה ראשונה, ושני קינוחים ליוומולדת ואביא להם את זה הביתה ואשני אבוא למקום לחגוג איתם, גם אם הן ידעו שהוא לא מתאים לי. ואמרתי משהו. לאאאאאאאא עכשיו אני צריכה להגיד לכל מי שהזמנתי שזה מבוטל. וחבל, כי אלה דווקא התלהבו ממה שאחרים לא. יש כאלה שמתחננים שאני אזמין אותם ואני אומרת שאני אחשוב על זה... נראה לי אני לא אארגן עוד משהו. גם ככה הוציאו לי ת'חשק לחגוג... ובטח שלהתחיל לחפש מקום ועוד פעם להזמין אנשים... נמאס לי להיות מאלה שהולכים לאיזה בית קפה שכונתי לחגוג, מקבלים איזה 'מזל טוב' מהמלצרים והכל יופי-טופי
. כנ"ל בבית ספר..

R e A

New member
מניאקים=\

זה כמו הטכמיסטים אצלנו. על כל דבר יש להם טענות. אני אומר שפשוט תדרסי את כל האנשים האלה... וברצינות, נכנסת למצב די מבאס. מצד אחד אם תעשי כמו שחברים שלך מעדיפים, אז בטח סתם תרגישי כאילו אילצו אותך לחגוג בדרך שאת לא רוצה וזה מבאס שקובעים בשבילך מה לעשות ביום שכזה מיוחד וחשוב בשבילך. אבל מצד שני, אחרי כל הטענות, גם אם חברים שלך "יועילו בטובם" לחגוג איתך כמו שאת רוצה, זה כבר לא יהיה אותו דבר בטח וגם זה יהיה די מעפן. כמובן שהכי מעפן זה לא לעשות כלום בגיל ביומולדת 18
אז אני מציע שתמצאי את הגרעין שמוכן לעשות איתך כל דבר כמו שאמרת, אלה שלא איכפת להם מה יש בתפריט בזמן שחברה שלהם חוגגת 18, תקחי את אותם חברים ותעשי את מה שרצית לעשות. או שאם יצא לך החשק מזה, תעשי משהו אחר, שתהיי בטוחה שתהני ממנו כמו שלא נהנת בחיים שלך [אחרי הכל זה גיל 18. אז בקיצור תשתכרי כמו מטורפת
]. את שאר הזונות תזרקי לזבל ותתפסי מהם מרחק. אלה לא חברים אלה... אגב, הבלאק זה לא ברחובות? עברתי ליד המקום ביום שישי ורצינו להכנס אבל היה מפוצץ..נראה נחמד שם...

אז ככה

הזבל האלה הן החברות הכי טובות שלי, שלאחת, כשהיא עשתה מסיבה ב"חסילון" בהרצליה שהוא לא כשר(!) ולא הסגנון שלי וכשהיא יודעת שאני אוכלת כשר, אני הגעתי ולא אמרתי מילה. הבעיה שלהן שאחת צמחונית(ויש שם אוכל בלי בשר וכאלה מיוחדים לצימחונים), אחת לא רוצה לבזבז 40-50 ש"ח כי "המחיר ממש יקר" וחושבת שהמנות שם מיניאטוריות(ומי שהיה שם יודע שזה ממש, אבל ממש לא) ואחרים דווקא נורא התלהבו מכל הקטע של המקום ומה-VIP.... אם אני לא אזמין אותם, אני אצטרך להזמין אנשים שאני לא ממש רוצה, או כאלה שאני לא מי-יודע-מה בקשר איתם כי לחדר VIP אני חייבת 13 אנשים... כרגע הכל מבוטל, עד שאני אחשוב על מה לעשות.... ואני לא בטוחה אם יש בלאק ברחובות.... אני יודעת על סינמה סיטי, רמת החייל ורעננה נראה לי

rasmus girl1

New member
אוי באסה ):

לא ממש הבנתי מה כתבת,כי כתבת קצת מבולגן. אם אני מבינה נכון-תגידי לחברות שלך שזה חשוב לך,שזה דבר שממש תיכננת ואת ממש מצפה לו וממש רוצה אותו מכל הלב. שינסו להבין אותך,שילכו לשם ישמחו איתך..הן לא יכולות להעביר ביקורת לפני שהן הלכו לשם לחגוג איתך.. :/ אתמול קרה לי מקרה קצת דומה,עוד מעט גם לי יש יומלדת אז ביקשתי מהמשפחה שתפנה לי את הבית לילה אחד כדי שאני אוכל לחגוג בו,אבא שלי התנגד לזה והוא לא רוצה..זה כ"כ מעצבן. כבר תיכננתי הכל! פעם אחד ב18 שנה לערב אחד אני מבקשת שיצא מהבית..והוא לא מסכים!.. בכל מקרה,אמאשלי אמרה שתדבר איתו.. חח מצטערת שכתבתי את זה בשירשור שלך,פשוט זה "דרש" ממני.. ו..מזל טוב :)

מזל טוב ו...

אני בטוחה שהם יפנו לך את הבית, אבל הקטע הוא שלהתחיל להזמין את החדר הזה ולהתחיל לשכנע אנשים לבוא, כלומר את חברות שלי, יהיה קשה.... הם גם התחילו להציב לי אולטימטומים: אם אני אזמין מישהו מסויים, הן לא באות....

Ana Lyn Newkirk

New member
יואו... גם לי זה קרה

אני ארגנתי מסיבה לפני חודש במועדון בפיתוח.. ומלא מלא חברים שלי לחצו עליי לשנות את הסגנון של המסיבה... חלק אמרו שהם לא ממש אוהבים מסיבות.. וחלק אמרו שהמחיר (שהיה יחסית, לכל הדעות, סביר בהחלט, 40 ש"ח) היה מופקר מדי לדעתם.. וחלק פחדו שיהיו במסיבה ערסים (כי עשיתי את המסיבה ביחד עם עוד מישהו מפ"ת שיש לו כמה חברים ערסים).. וקיצר... מלא לא באו ואכזבו אותי.. ות'כלס זה ממש מגעיל שאותם אנשים לא הגיעו רק בגלל הסגנון של המסיבה.. כי ת'כלס, הם באים בשביל הבן אדם, ולא רק בשביל להנות באותו ערב. אם לדוגמא חבר יזמין אותי למסיבה שלו למועדון שיש בו מוזיקה מזרחית (שלידע כללי, אני אישית מתעב מזרחית), אני אבוא לשם בלי להתלבט בכלל... אני אחשוב רק על לשמח אותו וממש לא על האינטרסים שלי בכל הסיפור הזה.. קיצר.. זה קטע מעצבן.. לדעתי, כדאי שתעשי את המסיבה בכל זאת איפה שתכננת, ומי שלא רוצה, שלא יעשה טובה.. אני מאמין שמי שאכפת לו ממך, יבוא.. ומי שלא, שילך קיבינימט.. אם אנשים שוקלים אם לבוא למסיבה שלך לפי הסגנון של המסיבה ולפי האינטרסים שלהם, אז את באמת לא צריכה אותם.

דללה

New member
אני מצטערת, אבל אני לא מסכימה..

אם חברה שלי תעשה מסיבה במקום שאני לא אוהבת אני לא אגיע לשם כי אני יודעת שאני לא אהנה ואני סתם אבאס אותה וחבל. אז כשחברה שלי חגגה במועדון שלא רציתי להיכנס אליו אמרתי לה שאני מצטערת ושאני מעדיפה לחגוג לה לבד מאשר להגיע לשם והיא הבינה וקיבלה את זה.

את זה אפילו לא הציעו...

אז זה שיחגגו לי בנפרד לא אמרו לי. אפילו כשתיכננתי ללכת לים בשישי-שבת אחרי היומולדת, לעשות שם קומזיץ, לישון שם באוהלים עם מוזיקה ושתייה והודעתי להן על זה, אחת התלהבה ואחת לא רוצה לישון בחוץ. או אפילו לא לישון, סתם להיות בים כשעושים את הקומזיץ. ואחר כך הן עוד שאלו אותי אם אני רוצה לבוא איתן לאותו מקום שחברה שלי עשתה את המסיבה שלה, אותו מקום שלא נהנתי אבל באתי בשבילה. באותו יום שתיכננתי לעשות משהו(?!??)

אצלי, כנראה, זה לא ככה

כי לא חושבים על לבוא לשמח אותי. כבר שבוע וחצי לפני מבאסים אותי. כמו שכבר כתבתי בתגובות לאחרים, לאחת מפריע שהמחיר שם גבוה 40-50 ש"ח למנה עיקרית). היא לא מוכנה להקשיב לזה שהמנות מצדיקות את המחיר, כי הן ממש גדולות. אני רוצה לראות אותה מסיימת המבורגר 220 גרם+חצי צלחת צ'יפס ועוד עם שתייה וקינוח. אין מצב היא תסיים את כל זה לבד, אני מכירה אותה. לקפוץ ישר ולבאס אותי בגלל המחיר, את זה היא יכולה אבל לחשוב על להזמין עם מישהו מנה ולהתחלק בכסף לא... חוץ מזה אין שם מינימום והיא לא חייבת בכלל להזמין, היא יכולה רק לבוא לשמוח איתי, אבל מסתבר שגם את הדבר הקטן הזה היא לא מוכנה

למעלה