יומולדת שמח ^_______^

lgmtk

New member
יומולדת שמח ^_______^

לחברת פורום הכי חמודה וצווחנית (אצ'ייי >_<)~ הלא היא ליטל D: ליסאן, למי שלא מכיר בשם הפרטי :}~ מי יתן ותמשיכי להיות פעילה בפורום הזה ולהחיות אותו (הוהו), ושתמיד תיהי חמודה ועוזרת והחברה הכי מתחשבת שאפשר
בהצלחה בלימודים (הכ"כ קשים...מתי שהם לא יהיו חח) ובעבודה D: ומי יתן ויהיה לך מהוינדר פרטי משלך XD ;] אומדטו גוזאיימאסו לאב
|נשיקה ^_____^ ונאמ תגידי מה את רוצה~ :>

Adi Chan

New member
../images/Emo65.gifליטללללושקושקושינוצ'קיפופיקסקי!../images/Emo65.gif

מזל טוב!@!#!@ שתקבלי כל מה שאי פעם תרצ י(למרות שלא צריך לאחל לך את זה, כי כשאת רוצה משהו את משיגה אותו!
) בכל מקרה!#@!# אני אוהבת אותך מאוד מאוד ומקווה שיהיה לך רק טוב, תהני מכל מה שתעשי ותהנדסי כבר דרקון או משהו! אה והלוואי והשביתה תגמר כבר ותוכלי למצות את עצמך כמו שצריך! אוהבת אותך הכי בעולםן

ליסאן

New member
תודה עדידוש ^^../images/Emo41.gif

גם אני מקווה שהשביתה תגמר ויש לי הפתעה בשבילך

fay valentine

New member
יאיי!! מזל טוב ליסאן!!../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לאב!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! המון הצלחה בהכל, חיים טובים, שכל החלומות שלך ייתגשמו, ושיהיה לך רק טוב. מאחלת לך את השנה הכי טובה שבנאדם יכול לבקש לעצמו. אוהבת אותך המון המונים!

Sakura Kinomoto

New member
מומולדת שמח~~~!!D:~~../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif~!!

המון אושר ועושר ומלאאא דרקונים ופיות וכאלאים חמודימיםD:~~ שתמשיכי להיות קוקי~כמו שאתD:~~ והמון כיף~~ומתנות~~(כי מתנות זה הכי שוועXDD)

A K I R A

New member
ליטלי!!

מזל טוב ליום הולדתך!!
שתמשיכי להישאר כמו זאת, מתוקה אוהבת ודואגת.
שיהיה לך המון הצלחה בלימודים ושתקבלי המון
אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןן
שירן P:

../images/Emo103.gifאיפה ההודעה שלי? O_O

יום הולדת שמח לאב D= המון המצלחה באוני המון הנאה מהזמן הפנוי שיש לך כרגע ואממ המון בישים למינייהם וקוסמים אפלים :p

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ליטל D:~! ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ועד מאה ועשרים בריאות והצלחה בכל הקורסים שיהיה לך אנגסט בשפע תמיד וגם עושר ואושר ושתמשיכי תמיד לחייך~! ... למרות שזה לא מתחרז. >:

למעלה