יומולדת שמח לנתנאל של כלנית

יומולדת שמח לנתנאל של כלנית../images/Emo65.gif

נתנאל ילד שוקולד מקסים. יום הולדת שמח.שיהיה לך הצלחה בכל אשר תפנה. מאחלת הצלחה גדולה בלימודים. ושתהיה לך שנה עם המון המון הפתעות נשיקות אהבה חיבוקים ורק טוב.

h i l a l

New member
מזל טוב לנתנאל ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח

מזל טוב לנתנאל ../images/Emo213.gif

ולאמא שלו, שזה גם קצת היומולדת שלה... שתדעי רק נחת מנתנאל יפה העיניים

../images/Emo49.gif לנתנאל הגדול.

לך נתאנאל. מאחלת לך אושר רב, בריאות, כיף חיים ברכיבה על האופנים בחוץ. ולהורים - הרבה נחת, בריאות ואושר.

וואו תודה רבה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

לאור העובדה שדי נעלמתי מהפורום ממש לא ציפיתי לזה אז כן נתנאל שלי כבר בן 7 ילד מקסים ושובב שיודע לכרוך אותי סביב האצבע הקטנה שלו ילד שמאז שנעה נולדה חושב שמקפחים אותו... (וזה ממש לא נכון) עולה לכיתה ב' שביום שלישי בערב פונה לבית החולים באמבולנס לאחר תאונה בייתית... למזלנו הכל בסיידר אבל לכמה שעות חששנו שהוא שבר לעצמו את הברך של רגל ימין אז יש לנו בבית ילד בן7 שמחכה לסוני פלייסטיישן שהבטחנו לו עם ברך ימין גדולה פי שניים מברך שמאל אבל מה הוא מאושר ואנחנו עוד יותר מאושרים שהפחדים הסתכמו במכות יבשות בלבד ד"א הברך נפוחה בגלל הצטברות נוזלים מהמכה - זה אמור להיספג בימים הקרובים ובנתיים אסור לו לאמץ את הרגל - אז הוא כרגע מתפנן אצל אמא שלי הייתי מצרפת תמונה אבל אני לא יכולה לצרף מהעבודה

Navva

New member
לנתנאל ../images/Emo49.gif ורפואה שלמה

אחד הילדים הגדולים כאן בפורום. תמיך להצליח ולגרום נתחת להורים. בלי ביקורים במיון, בסדר
, יש מקומות נחמדים יותר לבלות בחופש הגדול.

למעלה