יומולדת שמח לי

TROYחיפה

New member
יומולדת שמח לי

היה אתמול מה קניתי לי מתנה? סתם שאלה מפגרת, איך קונים כרטיסים להופעה בשני? רועי פלורנטין תל אביב

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמזל טוב טרוי! ../images/Emo65.gif

באותו תאריך עם פורטיסחרוף
איך קונים כרטיסים? מתקשרים לזאפה ומזמינים. אם נגמרו, זה הזמן להפעיל את הקשרים אצל קובי

sunshiner

New member
אופס../images/Emo3.gif

אם זה היה אתמול אז זה לא באותו תאריך כמו פורטיסחרוף...אבל יצא לך לעבוד אם פורטיס אז בכלל כי לך.

טיפקסית

New member
טרוי אחי

תיכנס לאתר של הזאפה יש שם מספר טלפון להזמנות,הבנתי שנשארו כרטיסים רק לבאר [אבל זה עדיף מכלום] ובהזדמנות חגיגית זו-מזל טוב לבנאדם שנולד עם חמת חלילים בפה היום יומולדת לאורי מילס!@
מזל טוב יומולדת שמח אורי
אוהבים אותך המון אוריל'ה

הוד11

New member
../images/Emo212.gifטרוי המון המון מזל טוב

שתגיע בעזרת השם ל120 ושיהיו לך שנים עם אושר ועושר והרבה הצלחה ושמחה.

טיפקסית

New member
מזל טוב לטרויק'ה ועוד מזל טוב לאורי

[נתראה בשני] למה אף אחד לא מאחל מזל טוב לאוריל'ה מילס? מזל טוב אוריל'ה!! הרבה שנים של אושר,בריאות ומוזיקה טובה בהצלחה בכל דרך שתפנה אליה אוהבים אותך המון אורי

TROYחיפה

New member
מזל טוב למיילס

גם הוא חיפאי במקור, אגב היום גם פורטיסחרוף, מה שאומר שאני צריך להתקשר לאמר מזלטוב אני חוגג כרגיל בלקנות ציוד מיוחד בכלי זמר. זה תמיד עושה מצברוח טוב. סופשבוע נעים לכולם T

טיפקסית

New member
במקור חיפאי היום זכרון יעקובי

גר בזיכרון :) טרוי מה אתה אומר-נחגוג גם לך יום הולדת בזאפה יותר מדי ימי הולדת אנחנו הולכים לציין [יום הולדת מוקדמת למתן ניר ולי ויום הולדת מאוחרת לרמי] אז גם לך נחגוג. עוד חודש ל-20 שלי הספירה לאחור מתחילה עוד חודש ותשעה ימים אני בת 20

TROYחיפה

New member
השנה הזאת עברה נורא מהר

רק לפני שבוע חגגנו לך יומולדת במעליה.

טיפקסית

New member
זה לא היה יומולדת

זה היה גיוס לצבא. [ויומולדת מוקדמת] השנה הזו עברה לי ממש בטיל זה עבר כל כך מהר

למעלה