יומולדת שמח לאדומה הכי חתיכה בסביבה

ליאןןן

New member
יומולדת שמח לאדומה הכי חתיכה בסביבה ../images/Emo65.gif

ענבר! (בהמה אדומה) הפציצו בברכות ואיחולים
רק טוב וחיוכים, ילדה שלי. הכי מגיע לך. את השאר תקבלי בקרוב, פנים מול פנים. יומולדת שמח נששששמה
אני אוהבת אותך
.

ענבר! ../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב
, הרבה אושר, אהבה, הצלחה, בריאות. אני מקווה שאת נהנית ומצליחה בקומונה, ושתפיקי את המיטב מכל השנה הזאת.
את ילדה מקסימה, ואני ממש שמחה שהכרתי אותך. שיהיה לך רק טוב, ענבר, ושתדעי לקבל את כל מה שיש לחיים להציע. אוהבת המון
, אורעד.

האגוש

New member
ענבר ../images/Emo99.gif

המון מזל טוב
בריאות, אושר, הצלחה ואהבה
. את בנאדם כ"כ מקסים, אני מקווה שתשיגי את כל מה שאת רוצה, שתחייכי המון, ושהעולם ימשיך להנות ממך עד 120

פרב

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב :) + ../images/Emo32.gif משו משמח

גיליתי שבעצם כן יש לי כמה שירים מה13.9.2007 בתמונע, אז אם אתם רוצים..: -גשם -חניון+סיפור קצר -ואולי/אביגיל -השיר השמח הזה, המאופיין בהרבה "פה פדה", שאביגיל לא הפסיקה לזמזם אח"כ. [Lionel Richie - Hello- המתורגם ל"אנטי פרנויה"] -העיר הגדולה -אלוהים תעזור לי/אביגיל -לילה בביצוע של אביגיל -טוב תשלח אליי את המטומטמת+יום אחד [כי זה על אותה רצועה] -אדם חופשי -רק לנו

פרב

New member
../images/Emo153.gif

אתם צודקים, באמת דחפתי את Lionel Richie - Hello, וזה לא קשור, וגם אין לי אותו, כי הגעתי באיחור. את שאר השירים כן יש לי :)

izzys

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא ממש הבנתי איך זה מתחבר.

האגוש

New member
כל הכבוד והכל

אבל סתם שאלה...למה לנצל"ש שרשור יומולדת? למה לנצל"ש כאן בכלל? זה לא שיש פה מליון הודעות כל יום. סתם לא יפה.

אוף אני בכזה דיליי!

ענבר! המון מזל טוב, רק טוב, אושר וחיוכים. המון בהצלחה בקומונה ובכל דבר אחר שתבחרי לעשות!

למעלה