יומולדת שלי

matron

New member
יומולדת שלי../images/Emo13.gif

אז ככה, לפי דעתי באמת הייתה מסיבה ממש טובה, וזה הכי כיף בעולם לשמוע שכולם נהנו.... ואני נהנתי!!!!!! מוזיקה מעולה שתיה מעולה (חח הבנים רצו אלכוהול אבל כמובן שהיה רק שתייה מוגזת) לא היו ערסים ושאני אומרת שלא היו ערסים לא היו חיפשתי ולא מצאתי אף אחדדד. בקשר לתמונות- יואו ניסיתי אלף פעם לשלוח ולא עובד. אז אני עוד מעט אפרסם תמונות שלי כתגובות.

matron

New member
תמונה 2 ../images/Emo68.gif

ואני זו זאתי עם הגופיה הורודה

matron

New member
תמונה 3- עם חברה וידיד שלי

חחח איך אני מרביצה פה תמונות

matron

New member
היה סו סו גרובי

לייק כולם רקדו ואני גם רקדתי כי הייתי סו חייבת לשרוף את העוגה שאכלתי (זה סו סו משמין ואני צריכה לשמור על הבאדי הסו פקצי שלי).
לייק בשעה 12 וחצי בערך הלכתי לדי ג'יי לייק זה שמנגן את המיוזיקה אז אמרתי לו שישים את השיר הסו מהמם: גיב מי בייבי ווען מור טעים! לאב את זה סו מאצ'! חעעע כמעט שברתי את היד! זה היה סו מצחיק! לייק הרימו אותי כמה פעמים על הכיסא ואז לייק הייתי צריכה לסדר את הפוני אז לייק עפתי מהכיסא וזה היה יכול להסתיים בסו סו אסון!

kit k@t

New member
את לייק סו סו

עושה לי כאב ראש. זה מצחיק קצת, אבל אחר כך קשה לקרא אותך... והנה מתחיל הסיוט. המשפחה של החבר באים לפה לעשות ברביקיו. שמישהו יהרוג אותי עכשיו... :( קאט

matron

New member
חח מצטערת

וככה זה שפת הפקצות קשה להבין את זה. אני לא סובלת פקצות ולא את השפה שלהן. מרוב שפקצות רבות איתי כל הזמן למדתי כבר איך מדברים כמוהן. ושיהיה בהצלחה עם המשפחה של החבר

Poles Apart

New member
../images/Emo6.gif

באמת יש בנות בישראל שמדברות ככה? טוב,בעצם,גם באמריקה יש פאקצות,אבל לא עד כדי כך. לפחות לא באיזור שאני גרה..

matron

New member
היה סבבה, הרוב היו מסטולים כניראה

כמו שסטס אמר מהקולה. חח בסוף המסיבה רציתי שיהיה קצת אקשן. והתחלתי לחשוב על רעיונות איך להפחיד. ואז הגיע רעיון העכבר.
חחחחחחח היה מישהו שמה שעיצבן את כולם. אז לקחתי בובה של עכבר חום של אחותי. (דרך אגב זה ניראה ממש כמו עכבר אמיתי) אז שמתי אותו בצלחת של הפיצה שלו. וואי הבנאדם לא התגבר על זה עדיין! הוא צרח כמו שעון מעורר שקיבל את קדחת הקפיץ השבור! חחח ואז אנשים התחילו להפחיד אחד את השני.. למשל בן אחד רצה לשים ג'וק בתחתון של חבר שלו. אבל בסוף הוא לא שם. (הוא פחד מהתחתונים
)

StasAshdod

New member
סו סו גרובי

האאאפפפפפyyyy בירthday !! ניראה שכולם שם התמסטלו .. מהקולה

matron

New member
כן הם היו מסטולים מקולה

אבל לכו תדעו מה היה בפנים בכלל חח.. כולם התמסטלו שמה חוץ ממני. ואני גם שתיתי קולה! בכלל עכשיו כשנגמרו הלימודים בבית ספר הזה שיש פה כולם מסטולים מרוב שמחה. וזה בית ספר של מסטולים אחושרמוטה.

Poles Apart

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אם את בת 15,אז את עולה לכיתה י',נכון? גם אני.[אבל אני עוד לא בת 15] בכל מקרה,מאיפה את?

matron

New member
אני מישראל

אבל עוד מעט עוברת לקליפורניה לסן דייגו.

למעלה