יומולדת ל-S u p e r S h e e p שרשרו ברכות.
F Fleddermaus New member 23/7/06 #2 ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif|../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif
S S h a y D u New member 23/7/06 #4 ../images/Emo65.gif יום הולדת שמייח ! ../images/Emo65.gif אני מאחל לה שתפסיק להיות שמאלנית! (אני חושב שזו הברכה הכי טובה שיכולה להיות... )
../images/Emo65.gif יום הולדת שמייח ! ../images/Emo65.gif אני מאחל לה שתפסיק להיות שמאלנית! (אני חושב שזו הברכה הכי טובה שיכולה להיות... )
S S u p e r S h e e p New member 23/7/06 #6 תודה../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif אבל זה מחרתייםP:
S S u p e r S h e e p New member 23/7/06 #10 יא../images/Emo2.gif כל מה שתמיד רציתי! תודה../images/Emo9.gif
M MsUnderstood New member 23/7/06 #11 מי שעוזב את הפורום הכי שאווה לא מגיע מזל טוב לך צליל לא מארגנת משו סתם מאמי... מזל טוב... למרות שעזבת
מי שעוזב את הפורום הכי שאווה לא מגיע מזל טוב לך צליל לא מארגנת משו סתם מאמי... מזל טוב... למרות שעזבת
S S u p e r S h e e p New member 23/7/06 #13 דנהל'ה!../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif לא עזבתי! אני עדיין שם.. מדי פעם:|
א איילת מפיק ודי New member 24/7/06 #17 מזל טוב : ) ושתזכי לחיות באושר ושלווה כל חייך, ואם את לא הטיפוס אז שחייך יהיו מלאי אקשן. אני נותנת לך להחליט בין השניים.
מזל טוב : ) ושתזכי לחיות באושר ושלווה כל חייך, ואם את לא הטיפוס אז שחייך יהיו מלאי אקשן. אני נותנת לך להחליט בין השניים.
S S u p e r S h e e p New member 24/7/06 #19 תודה לכולם!../images/Emo163.gif תודה גם למנהל המגניב שפתח שירשור זה ד"א מחר תצטרך לפתוח אחד חדש.. כי התאריך שלי הוא מחרP: (25.7)
תודה לכולם!../images/Emo163.gif תודה גם למנהל המגניב שפתח שירשור זה ד"א מחר תצטרך לפתוח אחד חדש.. כי התאריך שלי הוא מחרP: (25.7)