יומולדת ל................

tt 4 ever

New member
יומולדת ל................../images/Emo49.gif

היום יש מומולדת לדור כהן שהוא סגן יושב ראש נוער שינוי לא? והוא בן 18:| ו..ו..ו....המונמונמונמונננננננננ מזל טוב ואוהבת ועד 120 ומשו. ובהצלחה בחיים ובהצלחה בהכלכלכלכל. ושוב אוהבת.

ילושקה

New member
מצטרפת לברכות! ../images/Emo6.gif

יום הולדת שמח לסגן הטרי! 18! וואו כבר באמת גדול ובעיקר עצמאי יש תכנונים מיוחדים? אני אישית הולכת לקעקע את עצמי
ולברכות... המון אושר, בריאות ועושר הלוואי וכל חלומותיך יתגשמו
אוהבת,
אליה.

סלוניק

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

ברכותיי! גיל חשוב ומשמעותי בו אפשר לקנות שתייה (אליה אל תכעסי).
עד 120, ויפה שעה קודם.

מצטער על האיחור...

אבל לא הייתי אתמול בבית..... אז דור- מזל טוב
טוב.. אני יודע שמה שאמרתי זה בעצם כלום, אבל אל תדאג- את הברכה ממני אתה עוד תקבל.. ממני, ליאור
(טוב.. נראה לי שזה כל הסמיילים שקשורים ליומולדת... :) )

ביאטה

New member
18 זה גיל מיוחד !!!

18 זה גיל מגניב כזה שמרגישים שכאילו אנחנו מבוגרים ויודעים הכל לבד, ועצמאים. אבל תאמינו לי שזה לא כזה... זה סתם נראה... מזל טוב !!! שתדע לנצל את הגיל אבל לא להתפרע, אתה עדיין ילד... ביאטה ה"זקנה".

אל תאמינו לה...

אתם יפים, חכמים ומבינים הכל בדיוק כמו שאתם חושבים... היא סתם מקנאה כי היא עברה לעולם של כסיל והבל!!! נוער שינוי 100 אחוז בסדר אתם!!!

superviki

New member
אישון שלי, מזל טוב ילד!

דורו'ש! אני גאה להיות הראשונה שאמרה לך מזל טוב, ולא תגיד סתם השקעתי בכרטיס ברכה והכל וויתרתי על ללמוד להיסטוריה ואפילו קיצרתי לעצמי את החיים ביום (ליאור אמר לי שמי שמברך יום לפני-מת יום לפני). בכל אופן מר סגן יו"ר יקר, שוב מזל טוב, מצטערת שלא יכלתי להגיע, אבל כמו שכבר צינתי תקבל פיצוי... אוהבת אותך מאד מאד מאד מאד, superviki

Red R

New member
מצטרף לברכות מזל טוב דור!

שיהיה לך עד 120 ושתדע לנצל כל רגע בחיים כי הם קצרים יותר ממה שהם נראים נ.ב ברכות על הזכייה בתפקיד אני בטוח שתמלא אותו על הצד הטוב ביותר! רם

yarin hazon

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך עד 120! ושיהיה לך בהצלחה בתפקיד החדש

מזל טוב ../images/Emo70.gif

דור, מזל טוב !!! ובהצלחה על תפקידך החדש כס.יו"ר נוער שינוי. בברכה יוראי הרצנו
נ.ב ... סליחה שהברכה לא באה מוקדם יותר, פשוט בילית הרבה בזמן האחרון בבתי חולים...

superviki

New member
בתי חולים למה?

מה שלומך איש? מזמן לא ראיתי אותך, מה קרה? למה בתי חולים? ויקי.

למעלה