יומולדת ל- amitasafzabida

FireZeroX

New member
מזל טוב עמיתאסף!!

אוקיי, אתה קצת אממ.. עזוב אבל עדיין, מזל טוב!!!! שכחתי לראות בן כמה אתה..

Happy Birthdayyyyyy../images/Emo13.gif

שיהיה לך מזל טוב עד 125 שנה ורק אושררררררררררררררררררררררררררררררררררר

DanaDuck

New member
../images/Emo10.gif

הוא מעצבן אתכם, אתם בקושי יודעים איך קוראים לו אבל פותחים בשבילו שרשור יומהולדת שכולם כותבים בו ביום מה שבשרשור יומהולדת שאני פתחתי כותבים בחמישה ימים. נעלבתי קשות. יומהולדת זה חרא. תמיד מתאכזבים!
יומהולדת שמח, בכל מקרה.

FireZeroX

New member
אסור שדנה תתאכזב!! *מנשק רגליים*

דנההה! אל תתאכזבי!! את דנה רישפי אחת ויחידה שיש לה את הקול המקס'ים (כה זה היה בכוונה) של ס'אקורה! אני אוהב את ה-ס'ים האלה!!! ולא, אל תיעלבי, יומולדת זה יופיטופי, וגם לי אין מושג איך המקום בשרשור יומולדת שלך לא לקח חצי עמוד... אני יכול לכתוב בו עוד אם בא לך!

לאא דנה 0:

את יודעת שכולם פה סוגדים לך >< פשוט אנחנו... פשוט... זה היה אחד מהימים בהם היה הפורום יותר מת ;.; אנחנו מצטערים!!!!

סאקו

New member
ממ...שמעי...

שמעי יומולדת זה לא דבר חרא... זהכ כייפי כזה..חח... וכניראה שפה פשוט הרבה נכנסו ואיחלו לו מזל טוף!
אבל לא צריך להתעצבן בגלל זה!!!! והנה אפילו אם היומולדת שלך עוד הרבה זמן...(מצידי שנה הבאה..) מזל טוב!!

סאקו

New member
ועוד משהוא...

את עושה את הקול של סאקורה?? שיווווו חח...*מתרגשת* את עושה את זה ממש ממש טוףף!!!!!! סוגדת לך...חיחי... מואההה... חח..

DanaDuck

New member
סאקו

התגובות הסותרות שלך גרמו לי להעלות חיוך על פני. כן. אני קולה של סאקורה. אפילו דיאט קולה. סתם הייתי בדיכאון יומהולדת. אל תדאגו...

סאקו

New member
חח...^^ אני שמחה שאת שמחה!!! אבל בר

-צינות אני חושבת שהקולשלך ממש יפה! וגם הכל של טומיו!!!!!! חיחי..אני עדיין לא מאמינה שאני מדברת עם סאקורה....חיחי...דנה...סליחה ^^ חיחי... שיוו *מתרגשת בהגזמה* חיחיחיחי... ^^

shui chan

New member
מרגש T.T

אני לא חושבת שאי פעם שמחתי כל כך על זה שאמרו לי תודה *.*

למעלה