יומולדת ללאה s

דודאית

New member
יומולדת ללאה s

לאה ! כבר אחרי חצות וזה אומר שזה כבר יום הולדתך ואת כבר גדולה.... בזכות בתיה ודודי נפלה בחלקי הזכות להכיר בחורה מקסימה כמוך, המון מזל טוב, בריאות,אושר ועושר והעיקר שנמשיך לרקוד ולשמוח ו"לדקלם" יחד את המילים האמיתיות של ריקודי העם..... המון נשיקות וחיבוק גדול!!! באהבה רבה, דודאית.

liran b

New member
מזל-טוב ללאה s

תכננו לך מסיבת הפתעה בהרקדה-ב-3.4 ואת עשית לנו NOKOUT בשהודעת שאת מביאה כיבוד להרקדה באליאנס!! החלטנו ש-we MUST להפתיע אותך, וכך נוצרה הברכה: מאחלים לך שתצליחי להתגבר על החשק ל ע ו ג ה, ותסתפקיב-ג ז ר ,ו ע ג ב נ י ה! שתמיד תוכלי לקחת פ ס ק -ז מ ן מהעבודה-בה - you MUST להיות PERFEKT,ומה-KINDER שבבית, תנעלי SNICKERS,תתלבשיב-ט ו ב -ט ע ם עם החיוכים,ו ה כ ו ב ע י ם תגיעי לרקודים בכ י ף -כ ף תמיד תרקדי ממש לט ע מ י!(כי כשאני שוכחת צעד מספיק עליך להסתכל- ומיד מגיע הק ל י ק! המון ברכות מכל ה ל ב נ ש י ק ו ת מכל ה ח ב ר י ם שאתך ב א ל י א נ ס רוקדים עדנה ואלכס -edal

לאה S

New member
../images/Emo13.gifתודה לעדנה, אלכס וכל החבר'ה

האמת פחדתי שתשכחו, אז ליתר בטחון החלטתי לארגן לעצמי מסיבת הפתעה...
סתאאאאם. כמה שנים אפשר לעשות לי מסיבת הפתעה בריקודים? אפילו אני כבר הייתי יודעת מראש ולא מופתעת...בכל מקרה, סליחה שקלקלתי לכם את התוכניות, אתחשב יותר בשנה הבאה...העיקר שנחגוג השנה, ובע"ה עוד הרבה שנים יחד, שנשמח ונפרגן זל"ז. תודה רבה על הברכה המשעשעת, על הברכות, המחמאות והפרגון ועל כל היתר. אוהבת אתכם מאד. לאה.

edal

New member
בטעות

נכנסתי קודם מהאתר של הבן שלי, אז תתיחסי רק לברכה ולא להמשך.....עדנה

לאה S

New member
כפי שראית-

הבנתי. בהתחלה באמת התפלאתי מי זה מברך אותי, שאינני מכירה כלל אבל מהר מאד נפתרה התעלומה...שוב תודה, ולילה טוב. להת' מחר.

דודי ק1

New member
מזל טוב ללאה S

מזל טונ ליום הולדתך ה-...... מבתיה וממני. המשיכי להיות כפי שאת, תמיד חייכנית ושמחה. אנו מאחלים לך כל מה שאת מאחלת לעצמך +% 50. להתראות מחר ולילה טוב.

mijones

New member
לאה היקרה, מזל טוב!!!!../images/Emo140.gif

לאה היקרה, מזל טוב!!! לאה, שלא כהרגלי כקוראת פסיבית, אני מצטרפת בכתב (ובהמשך בעל פה) לברכות החמות ליום הולדתך. מאחלת לך רק דברים טובים, אושר, בריאות, נחת מהמשפחה, סיפוק בעבודה וכמובן שתמשיכי להיות חייכנית, פלפלית שנונה ופשוט מקסימה כמו שאת. אז הרבה מזל טוב ושרק נמשיך להיפגש כל שבוע לרקוד ולשמוח. מצטערת שלא אוכל להגיע היום לברכך פנים אל פנים, אבל אני שולחת לך נשיקה וחיבוק. ואם לא זיהית... מיכל.

yifat s

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ליום הולדתך מאחלים לך אושר ועושר והמון בריאות תמשיכי לרקוד ולחייך ולהיות כזו מקסימה... אוהבים אותך.... יפעת, חיים ופנינה

silvey

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

זו ההזדמנות שלי להשתלב לאיחולים הלבביים (ולהראות נוכחות
9) בשמי ובשם בתיה=בת-זוגתי לריקודים, הרוקדות בקאונטרי ל'. אנו מאחלות לך כל טוב, אושר ובריאות. בזמנים שכאלה אנו מצווים לשמוח, לצחוק, להנות,לרקוד בכל הזדמנות ולהביט קדימה בתקוה שתמיד יהיה יותר טוב !!! להתראות בריקודים, בתיה וציביה :)

מזל טוב ללאה היקרה.

לאה יקרה. מזל טוב ליום הולדתך ה -????????????????????????? המון אושר, בריאות, והצלחה. ששנה זו תהיה יותר יפה ומחייכת מקודמתה, שמשאלותיך שלא התגשמו בשנה שעברה, יתגשמו כולן בשנה זו, המשיכי להיות חייכנית, רקדנית, אוהבת, חברותית, ומפרגנת, שתצליחי בכל מעשיך, אמן ואמן. בחיבוק ענק, ובהמון הערכה וגעגועים. יום טוב.

לאה S

New member
דודאית המקסימה../images/Emo140.gif

המון תודות... שימחת אותי מאד בברכה החמה שכתבת. (האמת, תהיתי מי יהיה/תהיה הראשון/ה לברכני...) גם אני מאד שמחה שהצטרפת אלינו והפכת לחלק בלתי נפרד ומעמודי התווך של החוג של בתיה. אין לך תחליף ולא לצחוקך המתגלגל שתמיד מכניס שמחה נוספת להרקדה. ושתדעי שמאד כיף לי לרקוד איתך כששאול "מבריז" לי או שסתם אני באה בלעדיו. שולחת לך נשיקות ואיחולים חזרה ושבאמת מקווה ומאחלת שיהיה רק שמח וטוב. מקווה מאד לראותך מחר. אוהבת, לאה.

1לאה ש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gifלכל חבריי הנפלאים

תודה על הברכות, הפרגון והאהבה שהרעפתם עלי. זה ממש ריגש אותי ומזמן לא היה לי יום הולדת כזה שמח. הלוואי שלכולנו יהיה רק טוב, שנמשיך לשמוח, לפרגן ולאהוב. אוהבת אתם מאד ומודה לכם מכל הלב. אני.

1לאה ש

New member
הבהרה-זו אני -אותה לאה

כנראה מרוב התרגשות לא הצלחתי להכנס למערכת עם הסיסמה הרגילה אז השתמשתי בסיסמה רזרבית. העיקר שהצלחתי להכנס בסוף ולכתוב..

מצטרף לברכות ../images/Emo168.gif

יום הולדת שמח לאה. שתזכי להתגשמות כל משאלותייך עוד בשנה זו. דבל'ה

תומרgt

New member
מזל טוב ללאה S

לאה יקרה שלנו, המון מזל טוב והרבה אהבה ליום הולדתך החל היום. יקרה את לנו מאד ומאחלים לך את כל הטוב שבעולם. אוהבים אילה היפה
ותומר

לאה S

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gifתודה ענקית לכל החברים

הנפלאים ששימחו אותי ביום הולדתי. הצלחתם להפתיע אותי בכל זאת אתמול, ולרגש אותי עד דמעות. (מקווה שדמעות השמחה יהיו הדמעות היחידות השנה). תודה לבתיה ודודי המקסימים ששיניתם את חיי, לברכה שעשתה מאמץ ובאה במיוחד וכך גם ציביה ובתיה, לעדנה ואלכס (הילדים התפעלו, כמונו, ונהנו...אני לא אכלתי!), לחיים פנינה ויפעת (פנינה- סחתן על העוגה), לדודאית, איילה ותומר, אביגל ולכל החבר'ה בהרקדה שעשו שמח, וכמובן- לבעלי האוהב והאהוב שאול שטרח ודאג שהכל יהיה "פיקס" עד הפרט האחרון ושבכלל, בזכותו הגעתי לרקודי עם!!! אז תודה לכם על ה-
ועוד הרבה יותר על האהבה. תודה גם למברכים בפורום, DW, מיכלוש,דב'לה, יום טוב שהפך לחבר טוב בזכות הפורום ומנהל הפורום- ירון מישר שבא לברכני אבל לצערי הגעתי קצת מאוחר והיית חייב ללכת, כך אמרו לי. אז תודה רבה בכל מקרה. חבל שפספסתי אותך אבל בוודאי עוד נפגש בהזדמנויות אחרות, והעיקר הכוונה. מקווה שלא שכחתי אף אחד. "מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב" לא סתם טוב, הכי טוב שיש. אז שוב תודה ושאזכה להשיב לכם בשמחתכם. אני.

avigal23

New member
ללאה!!! ../images/Emo24.gif

המון המון המון מזל טוב עד מאה כעשרים תמשיכי לרקוד בחברתינו ולומר את הצעדים.... כמו שדודאית כתבה בזכות הריקודים הכרתי אותך ואני שמחה בכך.... מאחלת לך המון אושר ושמחה בחיים המון
ות...

למעלה