יומולדת לחזקוש, השמחה לילדים

nothingman1

New member
יומולדת לחזקוש, השמחה לילדים ../images/Emo215.gif

(הנה, הרווחת קרמבו על הדרך) הגיע היום בו הפכת מנער לגבר או לפחות ככה הגיל מעיד עלייך אז תהיה גבר ותוותר לי על קניית המתנה! סתם, סתם מזל טוב גבר, שתזכה למצוות ומעשים מגונים, שלל קרמבואים בכל מיני צבעים, ותוותר כבר על הקטע של הדילוגים אתה בן 18 למען השם! (ד"א, דיברת היום עם עמית באייסיקיו) מזל טוב

hitchhiker218

New member
איגואנה חביבה מזל טוב מזל טוב!

הייתי מאחלת לך דברים רגילים(כל האלה שנגמרים ב-XוXר) אבל אתה לא ניראה לי הטיפוס שיזיל דמעה מהברכות השיגרתיות. אז אני אפתח ב: מי יתן ותמשיך לדפוק את חברים שלך בכל הזדמנות שאלוהים יתן לך. מי יתן ותמשיך לרדת עלי ולהגיד שאני טיפשה עד יום מותי! מי יתן ובעקבות הסעיף הקודם יהיה זה היום הולדת האחרון שלך:) חחחח סתם
מי יתן וכל משאלות לבם של חבריך לא יתגשמו ובכך תוכל להפיק הנאה. מי יתן ואוכל לומר לך עוד 102 שנים מלאות אושר "תמות". מי יתן ותעשיית הבצל בארץ תצמח, אתה תשקיע ותהפוך לעשיר! |אייקונים של יום הולדת| בקיצור יקירי.. באמת הרבה מזל טוב יא זקן=] (בגלל שזה היום הולדת שלך לא חסכתי בירידות על עצמי. כולי תקווה שלא תתרגל:) )

אני לא זקן! זה את קטינה בלי בגרות בלשון ../images/Emo3.gif

(מה באמת חשבת שזה שירדת על עצמך זה ימנע ממני לרדת עלייך?) תודה רבה על כל האיחולים אביה

hitchhiker218

New member
לא לא..

אל תדאג.. אני יודעת שאתה תרד עלי.. אבל תצפה לירידות חזרה:)

חזילה,חזקוני,חזיקוש,חזיזי,חזיזוני,חזישקי...

מזל טוב!!!! אתה מותק אמיתי
תמשיך להאמין בשם! אני מאחלת לך שהוא יגן עליך מכל צרה. שתהיה מאושר ובריא. שתמצא אהבה ושתממש את עצמך. אוהבת, רוני, הידידה הכופרת שלך.

קרני

תודה רבה על הקרמבו, הנירות, העוגות, הברכות והאיחולים.. וכמובן על המתנה שתקנה לי
אם היתה לי עוגה עם נירות, הייתי מכבה את הנירות ומבקש מה' שיפסיק לי את הרפלקס של הדילוגים.

מזל טוב יצור כתום ../images/Emo3.gif

ג'ינג'י... 18 שנים סובלים אותך.וואו. הייתי מברכת אותך אבל מגיע למשפחה שלך הרבה יותר.מסור להם את תמיכתי,ושיהיו חזקים. סתם סתם, שיהיה מזל טוב,עד 120,וכל הדברים הרגילים שמאחלים,אני בטוחה שאתה מכיר את זה

מזל טוב, חזאל!

מי יתן ואני אמשיך לשלוח לך שיעורי בית במתמטיקה עד קץ כל העידנים! עד חזון אחרית הימים! לא, רגע.. זה לא זה... נכנסתי יותר מדי לדמות...

למעלה