יומולדת לחבר...

Cheetah Girl

New member
יומולדת לחבר...

עוד שבוע בדיוק יש יומולדת לחבר שלי... הוא בן 16. אני כבר חודש שוברת את הראש ואין לי רעיונות מה לעשות לו! זה היומולדת הראשון שלו שאנחנו חוגגים כזוג... כאילו... שנה שעברה ביומולדת שלו לא היינו יחד. מבחינת מקום, יש לי לאן לקחת אותו. אבל מתנה אין לי! אני רוצה או מתנות קטנות כאלה שאני יביא לו במשך היום או משהו מפוצץ שאני יביא לו בערב שנצא... אשמח מאוד מאוד לשמוע רעיונות כי אני כבר מיואשת מלחשוב...D: תודה רבה!

KarinDi

New member
מזל טוב!

אני אחזור על הבקשה...אם את יכולה לספר לנו קצת עליו, תחביבים ועיסוקים וכמובן גם תקציב, זה יעזור... ובנתיים כמה רעיונות ראשוניים, שתתני לנו כיוון: ערכה- לפי צבעים, לפי האותיות של השם שלו, לפי חושים, ערכת "שרופה עליך"/"איזה מזל שזכיתי בך"/"אוהבת אותך בכל הצורות" ארנק/פאוץ'/תיק מלא בהפתעות משהו עם תמונה שלכם: אלבום, לוח מודעות, ספל, מגבת, מצעים, להכין לו עיתון מנוי לעיתון או הזמנה לסדנה משהו לחדר: מנורה, פוף.... ספר, דיסק עם משמעות לשניכם משהו בכיוון? בכל מקרה נשמח לפרטים נוספים...

Cheetah Girl

New member
אממ פרטים...

אממ הוא לומד עכשיו לנסוע באופנוע... אז חשבתילקנות לו משהו בקטע הזה.והוא חולההההה על אופנועים! הוא אוהב קיטצ', לרקוד, לשמוע מוזיקה... לא אוהב סדנאות, לא קורא הרבה.. אממ האמת שחשבתי במשך היום לקחת אותו לכל מיני מקומות שהם משמעותיים בשביל שנינו...ובכל מקום להביא לו מתנה קטנה קטנה... התקציב? 200 ש"ח... 250 גג. תודה רבה!

KarinDi

New member
נסיונות

דברים שקשורים לאופנוע: קסדה, מעיל עור, משקפי שמש, תמונה של אופנוע לתלות בחדר תנסי להציץ גם באתר הזה את יודעת לשיר? אם כן אז להקליט לו שיר זה דבר מקסים. מתנות עם תמונות למניהן (בעיקר אלבום/ספר/לוח מודעות) יכולות מאוד להתאים לתחום הקיטש תנסי להציץ כאן ואולי גם פה... את רוצה רעיונות גם לדברים "קטנים-קטנים" לתת לו במהלך המסע? את יכולה אולי לעשות את זה בצורת "חפש את המטמון" מגניב, עם משימות מושקעות במיוחד (אם זה בכיוון, נשמח לעזור לך לחשוב על כאלו..)

למעלה