יומולדת לחברה

xerox1234

New member
יומולדת לחברה

שלום, אני חייל ויש לי חברה בי"ב, אז נראה לי שמצאתי את הפורום המתאים..
אנחנו ביחד קרוב לחודש ויש לה יומולדת ממש בסמוך ליום האהבה. אני חייב קצת רעיונות, מה עושים?
תודה רבה ושיהיה אחלה סופ"ש.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמ..

בדיוק היום חבר שלי שאל אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני גם בי"ב ויש לי יומולדת עוד חודש. הוא הציע רעיון לעשות יום כיף אבל זה דיי מסובך כי חייבים אמצע שבוע :\ בכל אופן.. מה שהוא חשב זה לצאת לספא לאכול שם ארוחת בוקר ולקבל טיפול מפנק :) אחרכך ללכת לקניון לקנות לי בגד אומשהו שאני ממש רוצה. לאכול ארוחת צהריים קלה בקניון. ואז הוא יכין לי לגמרי לבד ארוחת ערב מפנקת. דווקא נחמד הרעיון שלו :) אבל דיי מסובך אם זה חייל קרבי שיוצא רק סופי שבוע :\ בכל אופן - מזל טוב :)

אני ממש אוהבת תכשיטים:)

כי זה תמיד טוב ואף פעם אין יותר מדי. שרשראות, צמידיפ, עגילים..

XxMidnightxX

New member
קודם כל ברוך הבא:)

אז ככה..כמה אפשרויות... (גמאני בי''ב) ליומולדת שלי החייל לקח אותי לספארי...עם כל המשפחה שלי....(אפשר רק אתה וחברה שלך...) אבל בשביל זה אתה צריך מכונית.... אתה יכול לקחת אותה לסרט ואז למסעדה נחמדה ולהביא לאיזשהו מתנה קטנה..(ממליצה על מקס ברנר..יש עוד דברים חוץ משוקולד..אבל יש שם שוקולד!!) אתה יכול לקחת אותה לירקון סתם לפיקניק..(שאתה תארגן!!..) אל תספר לה לאן הולכים ותכסה לה את העיניים ותוריד אותם רק אחרי שתכין את הפיקניק על הדשה..(אז היא תשתעמם לכמה שניות...אבל אתה תצא ממש רומנטי....:) ) תביא לה פרחים גם..לא זר גדול.. תביא לה פרח שהיא אוהבת..(אם יש לה..ככה זה יראה שחשבת ולא סתם קנית משהו..)(אל תביא לה רק פרחים^^") זה מה שיש לי בנתיים..אם היה לי עוד אני אוסיף..

heilig

New member
אני הייתי רוצה...

אני ביב'
אולי תפתיע אותה ? (תגיד לה שאתה סוגר, ותוודא שאף אחד לא מספר לה שאתה יוצא) ותחכה לה בבי''ס, ותיקח אותה לאכול איפשהו? אני אישית גם ממש אוהבת תכשיטים, שרשרת יפה יכולה ממש לרגש אותה
בהצלחה ומזל טוב

GrowingMadness

New member
לדעתי

למישהי ביב' שאתה חודש איתה אתה יכול לקנות תכשיט, דובי, משהו חמוד כזה..
לא צריך להגזים בשביל שלא תיבהל אבל גם לא צריך להביא משהו מעפן. לדעתי דובי גדול זה מתאים.
[זה מה שחבר שלי הביא לי ביום הולדת 17, בובה ענקית וורודה ממש חמודה
וגם אנחנו היינו אז חודש ביחד
] בהצלחה!

למעלה