יומולדת להראלי-ברכות...

יומולדת שמח..!! ../images/Emo65.gif

הראל'וש מזל טוב..!!!! עד 120 שנה.. תמשיך להיות כמו שאתה... אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד..!! אההה אני יודעת למה הראל היה בהקלטות ואמרו שזה למי שלחלם... כי הערב הוא יופיע בכוכב נולד עם השמעת בכורה לשיר שלו במי שחלם..!!!!

יייששש נשמה שלי כנסייייי מתה עליךך

תודה שהודעת לי את לא יודעת כמה אני שמחה עכשיוווווווווו הוא יופיע בכ"נ יששששששששששששששש

מ ז ל ט ו ב ../images/Emo65.gif

לינורהמון המון מזל טוב
שיהיה לך הרבה אושר ועושר
שיהיה לך המון הצלחה בחיים
וש
תמיד תזרח מעלייך אוהבת אותך המון המון
ל י נ ו ר

להראל סקעת היקר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

הראל סקעת היקר
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שתמשיך להיות נחמד אל המעריצים שלך
בכל דרך שתרצה בה
שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמו
שתמשיך להיות זמר ושההופעות שלך יהיו להצלחה גדולה
אומנם אני לא הולכת להופעות שלך אבל אני מעריצה אותך בכל זאת
שתחייה עד 120 שנה
שתקבל הרבה-
והרבה-
ושתהיה-
בחיים
תמשיך להיות מושלם כמו שאתה
אני
אותך,הראל סקעת
שיר

לאו13

New member
ברכה!!מזל טובבב!!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לראללללל!! מתההה עלייךךך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםם!!!! יא מושלם כפרות עלייך יפיוף!!! בהצלחה בכל מה שתרצה אוהבת המון!! -לאו-

TakiGirl

New member
להראלוש המלך!

הראל אוהבת אותך המווןןןן המון מזל טובבבבבבבבבב מאחלת לך רק טוב!=] שזה יהיה היומולדת הכי טוב שלך כל החיים ותחיהיה עד 120 אוהפת, מאי.

skaatushonet

New member
תודה מותק!!!

כשתגמרי את הספר ברכות,תצלמי ותעלי פה תמונות....טוב???חחחחחחחחחח כנסי לקומונה שלי ושל אורטל!!!

להראלי המושלם שלי!

תמשיך לרגש עם הקול המהמם שלך! ואל תפסיק לשיר אף פעם!! אני מאחלת לך הרבה הרבה: אושר ועושר והמון הצלחה בהמשך דרכך! תמיד אתה תהיה במקום הראשון אצלי! מאחלת מריצה מספר 1 שלך באהבה ענקית==> שרון

תיקון!!!!

להראלוש המושלם שלי! הרבה הרבה מזל טוב! עד 120 שנה! תמשיך לרגש עם הקול המהמם שלך! ואל תפסיק לשיר אף פעם!! אני מאחלת לך הרבה הרבה: אושר ועושר והמון הצלחה בהמשך דרכך! תמיד אתה תהיה במקום הראשון אצלי! מאחלת מריצה מספר 1 שלך באהבה ענקית==> שרון

מזל טוב הראל ../images/Emo49.gif

שיהיה לך המון מזל טוב עד מאה ועשרים שנה גברבריקו

למעלה