יומולדת לבעז!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
S s h e e p i t New member 6/5/04 #2 ../images/Emo65.gifמ-ז-ל--ט-ו-ב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יומולדת שמח!
J just stav New member 6/5/04 #4 ../images/Emo65.gifHappy Birthday ../images/Emo65.gif (יום הולדת שמח, אם לא הבנת ) אז מזל טוב ועד 120 וכל אלה.. וובהצלחה היום! (אם אתה ניגש) יום טוב לכולם (ובמיוחד לבעז) Love סתו
../images/Emo65.gifHappy Birthday ../images/Emo65.gif (יום הולדת שמח, אם לא הבנת ) אז מזל טוב ועד 120 וכל אלה.. וובהצלחה היום! (אם אתה ניגש) יום טוב לכולם (ובמיוחד לבעז) Love סתו
F fresh mishmesh New member 6/5/04 #5 בעז../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif מזל טוב איש ויומולדת שמייח!!!
S S a l i t New member 6/5/04 #6 ../images/Emo41.gifמזל טוב בחור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|בלוןכ|../images/Emo41.gif שתזכה לשנים רבות של אושר ואהבה לא לשכוח לחייך וכאלה ושיהיה רק כיף!
../images/Emo41.gifמזל טוב בחור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|בלוןכ|../images/Emo41.gif שתזכה לשנים רבות של אושר ואהבה לא לשכוח לחייך וכאלה ושיהיה רק כיף!
G go golan go New member 6/5/04 #9 מזל טוב ויומולדת שמייח ומרנין!../images/Emo77.gif אבל זה לא אומר שאתה לא ילד מוגבל.... חמוד!
T tuty fruty New member 6/5/04 #11 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב יום הולדת שמח!!!
ו ויינר הקטנה New member 6/5/04 #12 ../images/Emo65.gifמזללל טובבב../images/Emo65.gif עד 100 כ-20 וכל השיט הזה.. =) בהצלחה בחיים שתבחר תמיד בדרכים הנכונות.. וגם אם לא.. תמיד אפשר לסטות אליהן! קיצר שיהיה לך המון מזל טוב.. בהצלחה וזה.. יומטוב
../images/Emo65.gifמזללל טובבב../images/Emo65.gif עד 100 כ-20 וכל השיט הזה.. =) בהצלחה בחיים שתבחר תמיד בדרכים הנכונות.. וגם אם לא.. תמיד אפשר לסטות אליהן! קיצר שיהיה לך המון מזל טוב.. בהצלחה וזה.. יומטוב
ר רועי מצורן New member 6/5/04 #14 גאד דאם! עוד פעם זה קרה! אני חושב על מילים והידיים מתעלמות וכותבות מילים אחרות! זה היה אמור להיות :מזל טוב לך ולכל בית משפחת רז...
גאד דאם! עוד פעם זה קרה! אני חושב על מילים והידיים מתעלמות וכותבות מילים אחרות! זה היה אמור להיות :מזל טוב לך ולכל בית משפחת רז...
ו ויינר הקטנה New member 6/5/04 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |הדגש|שים לב!!|סדגש| ../images/Emo3.gif *אני יודעת שאי אפשר להדגיש כותרת! נוווו תדמיינו!! וחוץ מזה זה היה כדי לצחוק עד טיילר.. בתודה אני *
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |הדגש|שים לב!!|סדגש| ../images/Emo3.gif *אני יודעת שאי אפשר להדגיש כותרת! נוווו תדמיינו!! וחוץ מזה זה היה כדי לצחוק עד טיילר.. בתודה אני *
K kedeman New member 7/5/04 #18 טוב אם לא צריך אז..... טוב נו לא הייתי פה כל היום אז באיחור של מספר דקות ליום עצמו.... מזל טוב!! וחג שמח!
טוב אם לא צריך אז..... טוב נו לא הייתי פה כל היום אז באיחור של מספר דקות ליום עצמו.... מזל טוב!! וחג שמח!
ג גילי מעמק חפר New member 7/5/04 #17 יום הולדת שמח!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif כל טוב לשנה הבאה ומזל טוב!!
יום הולדת שמח!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif כל טוב לשנה הבאה ומזל טוב!!