יומולדת גיל 3

שרית931

New member
יומולדת גיל 3

שלום, אני רוצה לחגוג יומולדת לבן שלי גיל 3 - רק לקומץ חברים, בסביבות ה12 ילדים מכל החוגים (גן, משפחה וחברים).
אני יודעת שיהיו כאלה שיגידו שזה מיותר- אבל אני חושבת שזה יעשה טוב לילד, וגם אם לא- מה רע להיות עם חברים בבריכה?!
בכל אופן, מאחר ויש לנו בית פרטי חשבתי על קונספט של בריכה (לא עמוקה), בנוסף יש לי מגלשה, אוהל ומחילת זחילה.
בגלל מזג האוויר ההפכפך אנחנו נתחיל בבריכה (תוך כדי יהיה להם חטיפים על השולחן), ואחר שעה פלוס מינוס אני רוצה לעשות לו את הטקס יומולדת.
הבן שלי התחיל להיות ביישן לידי, לכן אני רוצה לעשות לו טקס קצר וקולע (וגם בטח הילדים יהיו רעבים/עייפים ואין לי רצון לענות אותם).
איזה הפעלות פשוטות אני יכולה לעשות לטקס?
אני יודעת שיש קטע עם חישוקים- אבל מה עושים איתם?
אין לי בעיה להשיג מצנח צבעוני.
אשמח לעזרה
תודה

האוהבות

New member
הפעלות לטקס יום הולדת

אם בנך ביישן כדאי לעשות טקס קצר שמוכר לרוב הילדים (ולמבוגרים..)
להזמין את כל הילדים, לשיר שניים שלושה שירי יום הולדת, להרים את הילד על הכיסא כמספר שנותיו+ 1 לשנה הבאה. להביא את עוגת יום ההולדת וילד יום ההולדת יכבה את הנרות.
אפשרויות נוספות-
הפעלה עם מצנח: אפשר להכין מראש בשקית (אשפה גדולה) בלונים מנופחים, להזמין את הילדים והמבוגרים לנער את המצנח לצלילי מוסיקה קצבית. (להרים, להוריד, לעשות גלים וכד'..)
בשלב מסוים אפשר לשפוך את הבלונים על המצנח ולהמשיך לנער כך שהבלונים לא יעופו מהמצנח. אפשרות נוספת לתת לילדים להיכנס תחת למצנח כשהמבוגרים מנערים את המצנח מעליהם ,או שהילדים ישבו על המצנח והמבוגרים ינערו בעדינות את המצנח. (לא להרים את המצנח עם הילדים
)
הילדים מקבלים בסוף את הבלונים שהיו על המצנח.
פעילות עם חישוקים: להניח שלושה/ ארבעה חישוקים (צמודים אחד לשני) ילד יום ההולדת מסתובב סביב החישוקים לצלילי השיר "הופ, הופ, טרללה גדלתי בשנה.." כשמגיעות השורות "הופ, הופ... הוא קופץ מחישוק לחישוק.
ילדים בני שלוש בהחלט יכולים לקפוץ מחישוק אחד לשני כשהם צמודים זה לזה.
בהצלחה ומזל טוב!

למעלה