יומהולדת

@@oshra

New member
יומהולדת

היום יש לאמא שלי יום הולדת ואין לי מושג מה לקנות?? אשמח לרעיונות.

shir001

New member
יש לי כמה רעיונות../images/Emo41.gif

1) אם היא מעשנת, לקנות לה מצית יפה, ולחרוט עליה "לאמא הכי מדליקה". 2) ארנק לכסף (לפעמים יש בפנים מקום לתמונה - אז לשים תמונה שלך). 3) כרטיסים להצגה. 4) אם יש לה רכב, אז יש כל מיני "קישקושים" באוטו דיפו. 5) עוגה עם תמונה שלה עליה. 6) סט מצעים למיטה. 7) דיסק עם שירים לאמא (יצא כזה ביום האם, בשנה שעברה). 8) יום כייף בספא. 9) לשלוח לה משלוח בלונים עם הליום שמחוברים לבקבוק שמפניה. 10) ספר בישול או כל ספר אחר בתחום התעניינותה.

ShirShir

New member
אממ...

1. נעלי בית מפנקים.. 2. טיפול קוסמטי/מסאג´/ספא וכו´.. 3. פיג´מה נעימה מפלאנל/סאטן או כל סוג אחר שהיא אוהבת. 4. תכשיט [אם כי נדוש..] 5. אירגונית [שימושי ועושה סדר..] 6. לוח שנה עם תמונות המשפחה [יצירתי!!] 7. להזמין אותה לסדנא/ערב מעניין [מתפרסמים לאחרונה בנושאי רפואה אלטרנטיבית/נשים/הומור וכו´]. מה דעתך? [לגבי סעיף 2-אם את מאיזור המרכז/ראשל"צ, יש לי המלצה חמה.. צרי קשר במייל]

ועוד רעיון

לאמא שלי יש כבר הכל בכפולות של שניים. אז השנה החלטתי לא לקנות לה מתנה אלא הענקתי לה את הזמן שלי. לקחתי אותה לסרט ולשתות קפה ולהסתובב בחנויות האהובות עליה. אפשר גם ללכת לכיוון של יום פינוק משותף או סופשבוע - תלוי בתקציב ובזמן שעומד לרשותכם. העיקר שזה יעשה במשותף. בהצלחה...

למעלה