יומהולדת מתפרצת 2

• פותח הנושא hashy
  • פורסם בתאריך

hashy

New member
יומהולדת מתפרצת 2

אז ברוח האהבה השורה בפורומנו (בעיקבות עבמ"י ונשיקה בטעם תות) אתם חושבים שפעם אחת הספיקה לבייב שלי? ממש לא. אחרי ההפתעה ביום חמישי ואחרי ששישישבת ישנה אצלנו חברה ואחרי הגיע מוצ"ש. אני שכבר רציתי לפתוח את העוגה בבוקר וחיכיתי לערב שקט (בגלל דלקת האזניים הייתי די עייפה) לא הבנתי למה הוא לא רוצה [הוא בד"כ אוהב עוגה] ומה פתאום החברה אוכלת כל הזמן בשר [היא שומרת כשרות] - איך היא תאכל חלבי?. החברה הכינה את התיק ועמדה לצאת לנסיעה לאשדוד. בייב ביקש להשאיל את האוטו להביא מישהו ויצא ל רבע שעה. ואני יושבת בסלון, כולי ג'יפה מעייפות ונפתחת הדלת ואחת החולות מיום ה' נכנסת פנימה עם בנזוגה הנוכחי. "הי. מה נשמע?" "טוב" "איפה בייב?" "הלך להביא מישהו, הוא יודע שאת באה?" "בטח" "אה, טוב..." ואז כשהוא נכנס עם עוד שניים מחזיקים מתנה - הבנתי
. שאלתי ישר אם צריכים להגיע עוד, הלכתי להחליף בגדים, הכרזתי שהערב זה יהיה כלים חד פעמיים ובאיזשהו שלב שהיום זה היומהולדת שלי ואני לא עושה יותר קפה והתיישבתי עם החברים, בלי מוקפץ, עם עוגה. ובייב, שכל כך הרבה דברים יצאו לו מוזר בערב הקודם [הוא היה רובו ככולו במטבח] הדהים אותי שוב עם הקטע הזה והראה לי שוב איך אפשר לעבוד עליי... הפעם, די ניחשתי. כבר ביום חמישי אמרתי שהם מתכננים עוד משהו לשבת והם אמור "לא....". ממש... אי אפשר לבטוח באף אחד... היה נחמד וטוב שכולם הלכו מוקדם כי נשפכתי וגם בייב שנרדם בסלון. ומה גם שמרב עייפות בשני הלילות שלפני כן נחר, ואני שאני חצי ממנו במסה ומשקל, לא הצלחתי להזיז אותו או להעיר אותו ופשוט לךא ישנתי רב הלילה... חוץ מזה, שזה נחמד - יש לי חדשה לא טובה כל כך... אני שומעת כפול - במיוחד צלילים צורמים/ גבוהים - כמו טלפון מקולקל ששומעים בו פעמיים... הלכתי שוב לא.א.ג. שאמרה שהאוזן נראית לה מוזר.. עשתה לי שטיפה וזה נורא כאב ואח"כ הייתה לי סחרחורת ופחדתי שאני עומדת לקבל התקף וקצת בכיתי
הרגשתי מאד רע. היא נתנה לי הפניה למיון לבמידה וזה לא יעבור עד הבוקר - וזה לא עובר, אני מרגישה רע ועדיין שומעת כפול ומיואשת מזה לאלל'ה... מקווה שזה יעבור ויסתדר, תחזיקו לי אצבעות אוהבת

qt1

New member
קפצת משמח לעצוב../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

כל הכבוד לבייב על ההשקעה , זה משהו קבוע אצלכם? הרצון להפתיע וכדומה?
נשמע טוב...
לגבי הבריאות הרופפת שלך ,אני מקווה שלא תגיעי למיון הלילה ,שנרדמת בלי כאבים ושכבר בוקר ואת מרגישה נפלא... חיבוקים

ufo11

New member
ההודעה שלך אומרת למעשה, "מי אמר

שיומהולדת יש רק פעם בשנה"? :)))) נשמע ממש ממש נחמד:))) כיף:)

למעלה