יומהולדת למאט

yeross

New member
יומהולדת למאט

הבחור יהיה בן 27 ב-9 ליוני והאנשים מהפורום הרשמי מנסים לארגן איזה חפש את המטמון לכבודו וכנראה גם איזה כרטיס ברכה שכולם יחתמו עליו. לכו ללינק הבא אם אתם רוצים להתעדכן: http://board.muse.mu/showthread.php?t=20157&page=1&pp=15 אתם יכולים להעלות שם רעינות או סתם להציע עזרה בכל הלוגיסטיקה או ההצפנות\קודים. בגלל שאנחנו (אתם) כזאת ארץ קטנה, לא נראה לי מסובך להעביר כרטיס ושכולם יחתמו\יכתבו בו, את זה אפשר לשלוח לאחד מהמיוזרים שמארגנים את זה באנגליה. אני שולח את זה גם לפורום השני, אז אם אתם חושבים על משהו כזה, תשתפו גם אותם ברעיון... cheers

L A D Y B U G 2

New member
אנשים!!! זה לא מעניין אתכם???

אני כבר עניתי לך

FreeLanceR2

New member
מעניין מעניין

רק לא הבנתי איך נעביר את הכרטיס כדי שכולם יחתמו עליו..

yeross

New member
גכעע

בוקר טוב...
אפשר שמישהו יכין כרטיס ברכה דרך המחשב, אנשים ישלחו (סריקות של) חתימות וברכות לאותו מישהו שידביק אותם על הכרטיס וישלח (דואר או אימייל) לאנגליה. אפשר גם שאיזה בנאדם אמיץ יפרסם את הכתובת דואר שלו, ואנשים ישלחו (מהר) אליו בדואר כל מה שהם רוצים, הוא hרכז, ידביק, יארגן הכל וישלח לאנגליה... time is running out

NiKi†a

New member
זהו \:

אצלי זה בכלל עד ל-7\4...כי רק אז נגמרות לי הבגרויות. אבל אין בעיה לעשות משו באמצע כזה.. לא יודעת, עדיף בחופש הגדול.

L A D Y B U G 2

New member
על מה אתם מדברים????

צריך לארגן כרטיס או משהו עם החתימות או הודעות של המעריצים מכאן כדי לשלוח אותם לאנגליה....... אין לי בעיה לתת את הכתובת שלי, אבל אתם רוצים את זה בכלל??? הרעיון הזה ממש זז בשאר העולם
וצריך גם ייצוג מהארץ..... אני כבר עושה משהו........אס תשלחו
או
כמה שיותר מהר.

L A D Y B U G 2

New member
טוב אז מי שמעיוניין להשתתף

יכול לכתוב הודעה למאתיו או שיר(אתם יודעים מי אתם) או כל מה שאתם רוצים וכמובן לא לשכוח חתימה ואם אתם רוצים אז כמובן שאפשר גם תמונה (אל תדאגו זה לא בשבילי
) כל הקטע הזה יהיה בשיתוף עם פורום "הייד פארק" (אני מקווה שזה בסדר מבחינתכם) תכתבו את ההודעה ותסרקו את החתימות שלכם ותשלחו לאימייל שלי [email protected] אני יעביר את זה הלאה והרכזת מהייד פארק (היא מבוגרת מכולנו כאן ומבינה מה היא עושה) תארגן הכל ונשלח את זה..... התאריך שבו צריך לסיים הכל הוא בעוד שבוע וחצי ככה אז קדימה לעבודה......

L A D Y B U G 2

New member
כן קיבלתי!!!!

את רוצה שאני יתקן לך קצת? כמו great fun צריך להיות fan.....סתם דבר קטן... ואת חמודה
קדימה אנשים נוספים תשלחו גם!!!!! צריך לשלוח את זה כמה שיותר מהר

אופס.. ../images/Emo9.gif לא שמתי לב. ../images/Emo122.gif

בדרך כלל הוורד מתקן שגיאות אבל אם הן שגיאות מהסוג הזה אז לא... תתקני אם את רואה עוד משהו מהסוג הזה. תודה.

למעלה