יומהולדת בהתפרצות....
מיום רביעי בלילה (01:00) אני על קוצים. בייב לא אמר מזל-טוב... באתי אליו ושאלתי: "נו, מה? אתה לא מתכוון להגיד לי מזל טוב? אני בת שלושים היום..." בקיצור, אחרי דין ודברים הוא אמר לי:"האמת, הפעם תפסת אותי (והוא כולו אדום) פשוט לא שמתי לב.." למחרת היו מיליון טלפונים וכמובן שנכנסתי לראות את ההודעות [קודם של אחותי - כבר לא יכולתי, הרגה אותי הסקרנות ואח"כ הרג אותי התקף הלב מהצחוק], אח"כ של אמא שלי וכולם שהיו פשוט יפהפיות וכיפיות. אבל בייב שבכל שנה מבלה את היום הזה איתי מהבוקר לא התייחס, בקושי היה בבית , לא דיבר איתי בטלפון... אז אמרתי: נו, הוא עסוק, יש לו הרבהה עבודה, אח"כ יזכור... ואז... בערך ב 20:00, אחרי שחברה שבאה מאשדוד הגיעה (היא באה לשבת) ואני מתכננת איתה את היציאה לבילוי, התפרצו אליי אנשים הביתה פתאום והתחילו לשיר... הייתי בשוק, בהלם, ה מ ו מ ה
ואז אני רואה את בייב רץ עם עוגה.... מסתבר שהוא כבר שבוע מתכנן את זה המתוק. העוגה הייתה אצל השכנים, כל החברות שלי שאמרו "מה, הוא לא אמר כלום?!", "מה, הוא לא לוקח אותך לבלות?" מה..מה...מה...תכננו את זה איתו. ואני אהבלה.... הוא רק שכח כיבודים (חוץ מהעוגה) אז הפעלנו את הסודה קלאב, הוצאנו גלילי שוקולד ממסיבת ההתקנות (שאתם בטח זוכרים לטובה
). בייב נעמד במטבח והכין מוקפץ סיני לרעבים שלא אכלו צהריים, והייתה הילולה גדולה... מה שכן, ברוח כלת השימחה ומחלתה הכרונית (שאגב איבחנו לה בסוף דלקת אזניים חמורה ואלרגיה לשרב) אלה מהמוזמנים החליטו שה 1 באפריל הוא היום.. אז הם יגיעו הערב... חצי מהמוזמנים לא הגיעו כי היו חולות D-: אז הן תגענה בשבוע הבא.. את השאר (בעיקר משפחה ניראה בסדר פסח) אז יש/היה לי יומהולדת בהתפרצות: קורה פתאום.... ויש הרבה פרפורים סביבו (בעיקר של הלב) והוא בחלקים, חלקים... אתם רואים, חוץ מהמערכת של עבמ"י/ מושי/ UFO יש לי עכשיו עוד אלמנט סטריאוטיפי עבורנו...LOL היה לי כיף ועדיין.. אני מתוכננת לנסוע לפראג במאי כמתנה לעצמי עם חברה (בייב לצערי לא יכול להצטרף) ואני נורא אוהבת תשומת לב ומתנות [עכשיו אפשר להבין כמה השיר של אמא שלי היה קולע...] וזה הזמן להגיד לכולם תתתתתווווווודדדדדדדדדההההההה
לקיוטי ואודליה על ההשקעה. לחברי הפורום והחברים האחרים [המסתכלים הפסיביים והכותבים האקטיביים) - על הנכונות, הברכות והאהבה. לאמא שלי ואחותי שמכירות אותי כלכך טוב ויודעות איך לעשות את זה בדיוק - אני אוהבת אתכן, את התמיכה שלכן ואת המשענת שאתן נותנות. ואחרון חביב - לבייב, שחושב שאם הוא עושה לי הפתעות טובות אני קודם צריכה לסבול, על החגיגה..ועל קיומך בחיים שלי - אתה משענת תורבו מדהימה ואני אוהבת אותך. ואגב, אחותי הצולעת.. את ממש, אבל ממש...תינוקת מקסימה.. מהמזדקנת (ומי שלא מבין כדאי שיקרא את ההודעה ש nayeli כתבה לי)
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
לכולם
מיום רביעי בלילה (01:00) אני על קוצים. בייב לא אמר מזל-טוב... באתי אליו ושאלתי: "נו, מה? אתה לא מתכוון להגיד לי מזל טוב? אני בת שלושים היום..." בקיצור, אחרי דין ודברים הוא אמר לי:"האמת, הפעם תפסת אותי (והוא כולו אדום) פשוט לא שמתי לב.." למחרת היו מיליון טלפונים וכמובן שנכנסתי לראות את ההודעות [קודם של אחותי - כבר לא יכולתי, הרגה אותי הסקרנות ואח"כ הרג אותי התקף הלב מהצחוק], אח"כ של אמא שלי וכולם שהיו פשוט יפהפיות וכיפיות. אבל בייב שבכל שנה מבלה את היום הזה איתי מהבוקר לא התייחס, בקושי היה בבית , לא דיבר איתי בטלפון... אז אמרתי: נו, הוא עסוק, יש לו הרבהה עבודה, אח"כ יזכור... ואז... בערך ב 20:00, אחרי שחברה שבאה מאשדוד הגיעה (היא באה לשבת) ואני מתכננת איתה את היציאה לבילוי, התפרצו אליי אנשים הביתה פתאום והתחילו לשיר... הייתי בשוק, בהלם, ה מ ו מ ה