יומא -שיר

עזרן

New member
יומא -שיר

חיפשתי בלי סוף עד שחשבתי שאתם תוכלו לעזור לי. בילדותי שמעתי שיר שהוא נשמע לי ככה מהזיכרון- יומא ראסי יוג'עני וגומי שדי שד אל ררייב מא ינפעני. אני מחפש את השיר בנרות . אם אתם יודעים את כל השיר וגם איפה אפשר למצוא אותו אודה לכם מאד.

זה השיר דילול

אם תעיין בדפי הפורום תוכל למצוא שדובר על שיר זה ארוכות מצרפת לך קישור שתוכל לשמוע אגב באתר זה תוכל למצוא מגון של שירים בעירקית

mongol1

New member
נראה לי שהם שונים

הם מאוד דומים בלחן ובסגנון. אבל נראה לי שזה שני שירים שונים. שמעתי את הביצוע דילילול באתר שהעלת וגם את השיר שוואחידה חליל שרה(יומא ראסי, וג'אני וגומי שדהי)

mongol1

New member
כן

שייך ליאס ק'ותאר. yass kudthar תוכל למצוא את השיר בwww.hussamaliraq.com אם לא תסתדר אעלה לך אותו.

kushkash

New member
אבאל'ה , סיבכת אותי. סבא שלי לא פה לתרגם

יש מצב לקישור ישיר, או שתעלה את השיר לפה??? תודה לך

עזרן

New member
דללול ויומא

תודה לכם אנשים טובים. אני שומע ומודה לכם שוב ושוב . אם אני אהיה גם חצוף אני יכול שמישהו יתרגם לי שיר שהיה בקישור ואמא שלי היתה שרה ובוכה בגללו. השיר הולך ככה, אני לא ממש יודע את המילים: עלם מא עינדכום רחם ילא דילמתוני בילפרח תיקדו אלעמר וניסיתוני מה אומר השיר בחיית רבכום. תודה לכם

פואד1946

New member
תרגום מילות השיר: לא מילולית

האם אין לכם רחמנות אתם הבאתם עלי יגון וצער בשמחה אתם תסיימו את החיים ואותי אתם שכחתם זה בערך התרגום....גם סבתא שלי היתה שרה..

DORIY1

New member
לעזרן

לפני כמה ימים אני הבאתי את השיר הזה | המילים מתוך הספר "הפרידה מן הפרימוסים " לדוד יוסף ע' 157 דלילול יומה אלוולד יבני דלילול נומה הילד בני לישון ועדווכ עליל וסאכן אלצ'ול . ואויבך חולה ושוכן ישימון עיני אלוולד יא מחבס ימיני הילד עיני וטבעת ימיני ויא זהוות אלדניה בעיני . ותפארת העולם בעיני . אנא ארידכם מא רדת מאל אני רציתי בכם לא רציתי הון ולא אר'יד חג'ל ולא אר'יד כלכאל איני רוצה עכס ולא רוצה צמיד אר'יד אלעאפיה לכום יומה רוצה הבריאות לכם ואר'יד סלוכ אלחאל . ורוצה דרך ארץ . עד כאן אני מוצא לנכון להדגיש את הרעיון המרכזי של השיר שבו האם לא מייחלת שבנה יביא לה [כשיגדל] לא תכשיטים ולא הון אלא רק שתהיה לו בריאות וינהג בדרך ארץ .

למעלה