יום
E

or19951

New member
יום ../images/Emo79.gif ../images/Emo127.gif E

הבנתם?
- רה
- וי (בי) E - אי (עי) אני פשוט מכונת כותרת שנונה
אז איך עבר היום?

or19951

New member
ועוד יום מיותר.. ../images/Emo122.gif

התחיל בשעתיים מבחן באנגלית- שהלך ממש טוב למרות שלא למדתי שניה אחת! אחר כך שעה ספרות, המורה הכתיבה על כל מיני דברים לא חשובים. ואז שעה תנ"ך עם המורה הנוראית הזו
רבתי איתה, אבל הפעם זה באמת לא אני אשם!
אחר כך שעתיים פיזיקה - באמצע הייתה הפסקה ולא הרגשתי טוב אז הלכתי הביתה. ויותר מאוחר אני הולך להכין כל מיני דברים לטיול ואז ישיבה :)

שנון ביותר! XD

היום עבר דווקא ממש סבבה, הגעתי ללימודים (לשם שינוי), אבל יום של שלוש שעות לא באמת נחשב
ברביעי אני מתחילה בשעה רביעית (כי שעה שניה שלישית יש אומנות ואני בפסיכו), אז יש לי שעתיים מתמטיקה, אח"כ תנ"ך ואז אזרחות. אבל בגלל שאזרחות התבטל אז זכיתי לי ליום קצרצר של שלוש שעות בלבד

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

היה אחלה. שעה מתמטיקה שבה כאב לי הראש, אבל עבר לי אח"כ. ואז אנגלית-תושב"ע-אנגלית, לא כיף בכלל. ואז שעתיים מבחן בלשון- היה סבבה
יום קצר! יחי הימים הקצרים!

Montelimar

New member
קיבלנו בחזרה של הבחנים בהיסטוריה

95!! זה ממש מצוין. D: הממ... היה חינוך, היסטוריה, שעתיים תנ"ך הגברה (סופסוף
) שעתיים אנגלית, ושעתיים מוזיקה.

SLD4E

New member
זה לא רה זה שתי שמיניות../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אין חמשה ולכן אתה לא יכול לקבוע איזה תו זה
אור!!!!! הבטחתי שאני יבוא אם אני אמצע זמן נכון?^^ אז אני פה!D: נאממ.. היה יום... מעייף. מאוד. הוא התחיל באיחור של עשר דקות של האוטובוס ובגלל זה איחרתי בחמש דקות לשיעור של מורה שנמצאת בכיתה רבע שעה לפני הצלצול
היו לי שלוש שעות ראשונות תאורית המוסיקה(ובהפסקה מישהי ניגנה על הפסנתר שיר של ריהנה אני ועוד אחת שרנו אותו ובאמצע מישהי הצטרפה עם המערכת תופים
) ואז שעה תנ"ך
ואז שעה כימיה
ואז שעתיים אנגלית(שעה אחת ראינו סרט) ואז שלוש שעות של הרכבים
שעה הרכב י' ושעתיים הרכב מקהלה כללית.... וסיימתי ללמוד בארבע וחצי ועד שהאוטובוס בא ועוד הנסיעה והכל... הגעתי הביתה רק לפני חצי שעה בערך

למעלה