יום 30 למחזור.....

פלולו

New member
יום 30 למחזור.....

עדיין לא קיבלתי...(והלואי שכך זה יישאר) רציתי לדעת האם הגרף עדיין חיובי או שקיים סיכוי למרות החום שאני אקבל כי אני משתגעת (כל חצי שניה אני בשרותים) לא כואב לי כלום-האם זה מעיד על משהו? דבר קטן שלא היה: על החזה (שלא כואב לי בכלל!!) הופיעו להם כמה ורידים כחולים....(אפילו בעלי שם לב לזה והעיר את תשומת ליבי...) HELP!!!!! אני משתגעת (משום מה לא הצלחתי לשרשר-אז לא לכעוס עלי...)

זה אכן סימן!!!!

וואו , מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!! בהריונות שלי ישר יש לי ורידים על השדיים. בהצלחה!!! רק בשורות טובות, אני מקווה.

פלולו

New member
הוא עלה במעלה מאז הירידה...

אז זה יכול להוות בעיה? הוא חייב לעלות עוד?

פּוֹנְג

New member
סליחה. התכוונתי לא נפתח ואני לא

יכולה לראות את מה שצרפת להודעה...

../images/Emo124.gif הגרף כבר נפתח

יש בגלריה גרפים "מוצלחים" ואני מקווה שהחום ימשיך להתנהג כך ושהגרף שלך יצטרף גם הוא

פלולו

New member
אוף!!!! קיבלתי....אני בדיכאון

אז כמו שעון 29 יום ובום!!!! היום החום שלי היה 36.3 יש בעיה קטנה: בדר"כ המחזור שלי דליל ביותר (כתמים חומים בלבד-ומעט) ואתמול הייתה לי נקודת דם בקוטר של עיפרון וזהו!!! אני יודעת שאין סיכויי שאני בהריון רק לפי החום. הרופא אמר לי מבדיקה שהכל בסדר אצלי אבל איך זה הגיוני שכבר חצי שנה בקושי יש לי מחזור? מה לעשות? האם כדאי להחליף רופא או להאמין לו? אנחנו מנסים כבר אוטוטו חצי שנה.... HELPֱ!!!!!!1

פּוֹנְג

New member
מחזור דליל - הייתי קונה בכייף

איזה מחזור היה לך לפני חצי שנה? בנוגע ללהחליף רופא או להאמין לו קשה לתת תשובה, זה מאד אישי. אם את סומכת עליו - את תסמכי עליו. אם לא, אז תחליפי. אבל קחי בחשבון עניין של זמינות הרופא, העובדה שזה כבר מכיר אותך (או לא) ועוד כל מיני דברים שחשובים לך אצל רופא. לי אישית מאד קשה להחליף רופאים.

פּוֹנְג

New member
כמה שאלות בקשר לגרף שלך

1. האם אפשר לפרסם אותו בגלרית הגרפים שלנו. 2. על פי המדידות שלך את ביום ה-31 3. בהודעה של היום כתבת יום 29 ואילו בהודעה של אתמול כתבת יום 30. - על פי מה את סופרת את ימי המחזור?

פלולו

New member
את יכולה לפרסם

לגבי הספירה: אם קיבלתי ביום ה- 30 אז זה בעצם היום ה- 1 למחזור של יולי לא? ולכן המחזור הקודם הוא 29....אני טועה? דבר נוסף: ניסיתי להיכנס לגלריה של מדידות החום שהצליחו ושנכשלו אבל אני לא מצליחה- תוכלי לעזור לי? ודבר אחרון: גם לי קשה מאד להחליף את הרופא שאני מכירה ורגילה אבל נראה לך הגיוני מחזור כזה? אגב מאז הנקודה הפיצית של אתמול אין לי עדיין כלום! אני בטוחה שאת לא רוצה להתחלף איתי... אני ממש בדיכאון- אולי משהו בכל זאת לא בסדר...?

פּוֹנְג

New member
את צריכה להתחיל למדוד את המחזור

מיום הדימום הראשון ולא מיום הנק' החומה. החום אמנם מראה שהטמפ' ירדה ויש סיכוי שזה באמת יגמר במחזור. אבל לצורך המדידות שלך תתחילי לספור את המחזור מיום הדימום. וכן, את צודקת בנוגע ליום ה- 30 שהוא למעשה היום הראשון. זה לא היה לי מובן בהודעה הראשונה שלך.
אצלי התמונות בגלריות נפתחות, אני יודעת שאתמול הייתה בעייה. נסי שוב.

פלולו

New member
כן, אבל אין לי מחזור דמי כבר חצי שנ

שנה, אז קצת בעייתי לספור....לא? עכשיו הצלחתי לעלות את הגרפים. את עדיין רוצה מחזור כמו שלי...\\? אני מוכרת....

פּוֹנְג

New member
תשמעי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo18.gif תאורים גרפיים

אם את רוצה לקרוא קצת תאורים גרפיים, אז הנה תאור המחזור שלי... זה מתחיל בכאבי בטן וממשיך בכאבים שמכווצים אותי עד כדי בחילות והקאות (ואם אני לא תופסת את זה בזמן אז אני מקיאה גם את הכדורים נגד הכאבים) ככה זה יום שלם אחרי כל זה יש דימום מסיבי שמלווה בגושי דם (שאינם נספגים בטמפון) כך שיש לי יום אחד שאני בערך כל הזמן בכוננות התלכלכות... הבנת את הרעיון?
אז את מבינה למה אני קונה את שלך...
בקשר לחומים שלך - מה הרופא אומר?

פונג - יש לך בהחלט מחזור "מהנה"

אני לא הייתי מתחלפת איתך. אצלי העיקר הוא כאבי בטן חזקים ,אבל אני תופסת אותם בזמן עם 2-3 אדקס / אדוויל.

פלולו

New member
לפני שלקחתי גלולות היה לי את אותו

תענוג...כאבי בטן איומים שקיפלו אותי ל- 10 חלקים ופעם אחת התעלפתי... מסכנה, אני מבינה את ההרגשה... לגבי המחזור הדפוק שלי הרופא אמר שזה בסדר:הוא טוען שזה יכול לנבוע מלחץ...(חצי שנה?) והוא נתן לי דוגמא של בנות שהתגייסו ומרוב לחץ הן לא קיבלו... אז נכון שבשנה האחרונה עברתי מליון דברים מלחיצים- למה זה רק בחצי שנה ולא בשנה כולה? אפילו עשיתי בדיקות הורמונים והכל היה בסדר... להזכירך, עדיין לא ממשיך לי המחזור והחלטתי שהפעם אני לא עושה בדיקה כי נמאס לי מהתוצאה ולכן פיתרון המדחום מבחינתי - המצאת המאה.... גם לא כואב לי שום דבר בנוסף (חזה,גב) ולכן אני לא חושדת בכלום. הרי אין סיכויי שאני אהיה בהריון כשהחום נמוך....

פלולו

New member
הו,הנה את - מצאתיך...

טוב, אם כך מה שנשאר הוא להתחיל לספור...למרות שאין לי שום מחזור או כאבי מחזור... את יודעת אם בכללית צריך הפניה לבדיקת דם?

בנוגע להפניה לבדיקת דם

אז בדר"כ מספיק שתיגשי לאחות במרפאה תגידי לה שניראה לך ש.. והיא תוציא לך הפניה מהרופא משפחה שלך, אבל זה די תלוי ברמת הנחמדות שלה. את יכולה באותה מידה לגשת לרופא המשפחה והוא ייתן לך במקום

למעלה